• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    emizz skrev 2017-08-13 21:25:33 följande:

    Hej alla!

    Har inte fått någon respons på min tråd jag skrev så tänkte testa här...

    5+1

    5+4

    6+1

    Hade mensliknande blödning de datum jag skulle haft mens men har fortsatt testa. Det borde väl inte bli stegring om det är missfall? Har aldrig haft det tidigare, dela gärna med er av erfarenheter. Min BM säger bara åt mig att vänta med det är j*vligt svårt :)


    Tyvärr kan det stegra ett tag efter mf. Men stegring är ju bättre än att det minskar. Vet hur jobbigt det är. Väntar också på klart besked. Troligtvis mf, men kan inte riktigt släppa....
  • lilaemma
    Josefine123 skrev 2017-08-14 07:06:53 följande:

    Tolkade nog det rätt. :) det här är clearblue early bim -2 med morgonens urin! Ser ni vad jag ser? Kan inte tro det!


    Grattis! Nu är det ju uppenbart i alla fall!
  • lilaemma
    saiii skrev 2017-08-16 08:27:03 följande:

    Tog ett nytt test som blev såhär första bilden utan blixt och de andra med blixt. Jag tycker mig ana något svagt men blir så osäker. Vad tror ni? :)


    Det ser ut som strecket är starkare på ena sidan. Har det rört vid ett ältest?
  • lilaemma
    saiii skrev 2017-08-16 09:10:31 följande:

    Vad menar du?(det är gravtest) :) bilderna blir ju suddigare när man lägger upp dom här. Jag ser ett svagt streck men kan lika gärna va spök


    Jag förstod att det var gravtest, men undrade om gravtestet rört vid ett ägglossningstest. Strecket ser ut att vara starkare i ena änden än i den andra. Var det tydligare?
  • lilaemma
    saiii skrev 2017-08-16 09:33:19 följande:

    Jaha, nej det har det inte. Har det någon betydelse? Gud vad trög jag känner mig ????


    Om ett ältest rör vid gravtest kan gravtestet bli falskt positivt - färgen kan rlra sig mellan testen, typ. Då blir det oftast starkast på den sida som rört vid testet. Men om det inte har gjort det så borde det ju vara positivt. Bilderna är dock väldigt gråa.. Så jag kan intd se färgen på testet ordentligt. Syntes det inom tiden?
  • lilaemma
    KaffeTös skrev 2017-08-16 14:46:13 följande:

    Vet inte vad jag ska göra..

    Jag tog två olika test förra veckan (ett av apotekets egna och ett Clearblue) och fick svaga plus på båda två. La även upp här i gruppen och andra såg också streck på båda, likaså gjorde min sambo. Började sedan blöda (BIM+3) och några här trodde att det var ett tidigt mf vilket jag också började tro. Blödde i ca 4 dagar som en vanlig mens, utan smärta. Framåt slutet var det typ 5st små millimeter stora klumpar, såg ut som levrat blod som jag kan få vid mensen ibland. Därefter hade jag fyra dagar med små bruna flytningar. Igår kom världens illamående som håller i sig än och jag kunde knappt resa mig upp igår för att jag hade sån enorm yrsel. Sambon bad mig testa idag igen, för säkerhetsskull och tro på fan att det svaga strecket är kvar. Syns bättre irl och de som sett det säger att det är positivt. Jag själv vet inte vad jag ska tro. Lägger upp några bilder så får ni avgöra om ni ser det eller ej.

    Om det var ett missfall så vet jag att man kan få plus lång tid efteråt. Jag är dock orolig då jag bland annat haft ett jobbigt MA (och flera mf tidigare) där jag fick cytotec en gång i veckan i fyra veckor utan resultat och tillslut fick skrapas en månad efter. Vill inte uppleva det igen. Är det ett mf vill jag få kontroller så att vi vet att allt kommit ut och har det inte gjort det så har jag ingen lust att gå med ett dött foster eller rester av graviditeten i över en månad innan jag får skrapas..

    Samtidigt vill jag inte ringa gyn då jag är rädd att det inte ens är något plus? Vi kanske ser i syne allihop och jag skulle skämmas ihjäl om jag kom dit å dem säger att jag inte är/har varit gravid..


    Om det är något där är det för svagt för att vara hållbar graviditet så lång tid efter äl, möjligen en ny graviditer i så fall, men cb är luriga och ger gärna spöksträck. Skulle prova annat märke om jag var du...
  • lilaemma
    KaffeTös skrev 2017-08-16 19:48:21 följande:

    Och att det isf inte skulle vara en hållbar graviditet är jag helt säker på jag med. Men om det har varit något eller ej är min undran då jag vid ett eventuellt mf vill få kontroller pga den historia jag har bakom mig.


    Ser ingenting på testen du la upp. Men hur många dagar efter blödning är du nu?
  • lilaemma
    lilaemma skrev 2017-08-16 21:13:32 följande:

    Ser ingenting på testen du la upp. Men hur många dagar efter blödning är du nu?


    Har du provat med ett känsligare test?
  • lilaemma
    KaffeTös skrev 2017-08-16 21:20:19 följande:

    De test jag testat med är apotek hjärtats egna och två Clearblue. Lite dålig kvalité men det syns absolut irl då fler än jag sett dem. Jag är dock ändå osäker på om alla bara är spök eller om det var ett tidigt mf. Har varit med om så många så det skulle inte förvåna mig direkt förutom att jag denna gång inte känt mig gravid överhuvudtaget (testade endast för att mensen var så sen).

    Nu är jag 7 dagar efter blödningens start, är 4 dagar från den slutade.


    CB är luriga. Apotekets brukar fungera. Efter tiden kan dock även de få tydliga spöksträck.
  • lilaemma
    Vattendjuret skrev 2017-08-17 09:40:01 följande:

    Hej alla,

    Precis blivit medlem här så detta blir mitt första inlägg. Tog detta imorse. Äl+13. Bim-1.

    Helt chockad men visst ser det positivt ut?

    Ska köpa ett sånt där digitalt idag men hade känts gott att få det bekräftat av någon innan jag lägger massa pengar på det :)

    Tack för hjälpen på förhand <3


    Grattis! Det där är positivt! Du är havande! På smällen. Har en bulle i ugnen...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester