• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Gummsan skrev 2011-10-15 12:55:57 följande:

     


    Lampan lyser precis där man vill titta... svårt att se nått då...
  • lilaemma

    ok. Så istället för allt jag borde göra har jag gjort det här:




    Lekt med bilderna... och... tja... som sagt... nånting ser man. Antagligen inte mer än vad det varit förut. Så jag ska verkligen försöka att låta bli att testa i morgon... Antingen kan mina tester räcka hela den period som de är tänkta till eller så kan jag göra slut på dem på en månad... hm...
  • lilaemma

    Fast då har jag ju lekt med kontraster och allt möjligt... så det är ju inte ett riktigt plus... men jag kanske kan få tillstånd att testa i morgon igen i alla fall? Fastän det bara är spök igen? ;) 

  • lilaemma
    Envira skrev 2011-10-15 18:52:06 följande:
    fast på alla mina negativa test så kan jag mixtra hur mycket jag vill men det dyker aldrig upp ett sådär tydligt streck..
    ;D
    kruxet är ju att på mina gör det visst alltid det, syns ju ibland tydligt även utan mixning... men bara spök... men jag tror ändå det blir ett test i morgon med...
  • lilaemma

    Skulle i vanliga fall ha ropat grattis, men efter att ha sett många som fått + på cb utan att vara gravida så säger jag det lite mer dämpat:

    Troligtvis är du gravid, för jag ser hela sträcket, grattis. Ibland kan man dock få just det där tunna strecket i kanten av pluset även utan att vara gravid...

    Så här står det i bruksanvisningen:

    Utseendet på plustecknet (+) i Resultatfönstret kan variera, däremot ska strecken som bildar
    plustecknet (+) och strecket i kontrollfönstret ha liknande tjocklek (se bilderna A-C ovan).

    Dvs det måste vara ett tjockt sträck inte bara kantlinjen...

  • lilaemma

    Skrutt83: Jag har aldrig använt äl test, men tycker definitift det ser positivt ut. Mys på så snart ni kan! Spermier kan leva länge under rätt förutsättningar och ägget lever ju ett dygn efter äl också så visst finns chansen...

  • lilaemma

    Jag kunde inte heller låta bli. Mitt på dagen utan att hålla sig och utan bildbehandling... Fast för sent - så igen: Spöksträck. Jag börjar bli spöksträcksexpert!



    Fast irl såg det mer rosa ut. Om ni nu ser det alltså...
  • lilaemma
    kanske 4a skrev 2011-10-17 12:41:51 följande:
    Vindruvan: Det är helt klart ett streck om än svagt.

    lilaemma: Är du säker på spök? Ser ju riktigt ut. Mitt var bara som ett pennsträck, som spökstrecken på CB ser ut. Men inte ens sådana har jag fått förut :) 
    Ja, jag är säker på att det är spök. Har fått sådana i flera månader nu. Anar alltid något inom tiden och en stund efteråt framträder det här och sedan bleknar det. Nu kan man bara ana lite grått i vissa vinklar.

    Här är en fixad bild. Vacker, men inte positiv på riktigt...

  • lilaemma
    kotte1 skrev 2011-10-17 13:01:13 följande:
    Dagens test.. Analysera gärna.... Glad

     


    Ser positivt ut. Är bilden "fixad"?
  • lilaemma
    Kolasnöret skrev 2011-10-17 14:13:23 följande:


    Testet gjort för 10 min sen. Fotot tagits ca 3 min efter att testet gjordes. Inget fixat, vanligt ljus från lampa och inget blixt. Jag får inte hoppas för mycket att det ska hålla nu bara, har sen tidigare MF i bagaget. *men lite hoppas jag ändå* ;)
    Grattis! Du får visst hoppas "för mycket". Man kan ju inte utgå ifrån att det ska bli mf, även om man haft det förut. Hoppas du och glädj dig du och skulle det värsta hända så får du sörja då. Istället för att försöka vara likkgiltig inför en graviditet som skulle kunna bli ett barn som du ska leva ett helt liv med... För inte skulle du väl bli mindre ledsen om det gick åt skogen bara för att du försökt "låssas som att inget hänt"?

    Kram på dig och jag håller tummarna för att allt ska gå bra!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester