• rosbusken

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester





    Ikväll tog jag ett ägglossningstest men tog även ett gravtest samtidigt (strulat med mens innan så därför jag tog ett). Såg ett svagt svagt streck på gravtestet (som ni kanske ser på översta bilden) och ägglossningstestet är så gott som positivt (?) och blev två starka streck efter några sekunder.

    Nedersta bilden är på gravtesten 6 h senare (tog ett ytterligare gravtest från samma urin därav två test). Innan var det svårt att se om det var grått eller rosa streck men irl så är de nu rosa.

    Vad tror ni? Är det ett absolut "no no" att titta på testen senare? Är första bilden på gravtestet ett spökstreck? Är ägglossningstestet positivt? För två dagar sedan var det verkligen negativt med ett svagt streck.

    Så snurrigt i huvudet...
  • rosbusken

    Jag har tagit flera gravtest nu senaste dagarna och alla är helt blanka... 😒 Trots de två "positiva" som jag postade här.
    Tog nytt ägglossningstest som blev mycket ljusare dagen efter jag postade här med, så hade "paniksex" med sambon. Var antagligen positivt ägglossningstest som jag la upp här. Första gången jag tar sådana test btw...

    Hade molande värk kvällen innan då det förmodligen var positivt och hade sen sex ca 22h efter. Förmodligen kört om nu inte jag har långlevande ägg så här vid 37 års ålder...

    Enligt min kära menscykelapp så skulle jag ha ägglossning en vecka senare och det brukar stämma därför jag väntade på att strecken skulle bli lika starka. Men kunde likväl haft sex när strecken började öka.

    Aja, fail.

  • rosbusken
    Anonym (Lineeyes) skrev 2024-09-14 15:12:38 följande:

    Det syns i verkligheten. Men osäker på om det är tillräckligt. Oregelbunden mens, troligen bim nästa helg. Tempar och tempen är relativt hög sedan några dagar tillbaka (36,80).

    Syns det?


    Strecket ska inte vara där och troligen för tidigt att testa om du har bim nästa helg.
  • rosbusken
    Angiesmamma skrev 2024-09-15 09:52:55 följande:
    Spökstreck eller svagt positivt? bim 22 september. om 7 dagar. Testade för två dagar sedan och fick samma. svag antydan till streck. Har fått starkare innan vid denna tidpunkt vilket får mig att tveka.
    Med 7 dagar kvar är det alldeles för tidigt att testa. Vissa "testa tidigt" ju dock KAN ge svar 5-6 dagar innan BIM.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester