• Anonym (Stu)

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Vad tror ni? 😅 är rfsu tidigt som jag tog isär, blir så irriterad på ?displayen? över dör strecken ska vara. Jag tycker mig se något väldigt svagt men ibland känns det som man knbillar sig streck haha. 
  • Anonym (Stu)
    Anonym (M) skrev 2024-06-04 14:26:51 följande:
    nej tyvärr. Och dom där testerna går knappt att lita på om det inte är superstark  Fått spök på dom så många ggr 
    Tack! Tog ett nytt test idag och direkt dök det upp ett svagt blått streck, är det ocksp ett spökstreck tror du? Strecket dök alltså upp typ 1 min efter jag haft det i kiss. 
  • Anonym (Stu)


    Här är mitt idag, syns inte på bild men i verkligheten är det svagt blått och kom upp efter ca 1 min. 
  • Anonym (Stu)
    Anonym (.) skrev 2024-06-05 07:18:14 följande:
    Det ser ju hoppfullt ut, men just de testen kan ge väldigt trovärdiga falska streck också. Men får du plus på ett märke eller med digitalt vet du säkert 🤞😀
    Tack för svar 😀 Hur vet man om det är falskt positivt? 🙄 Känns ju tråkigt att det säljs test som blir falska! 
  • Anonym (Stu)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-05 10:17:31 följande:

    Testade idag BIM-4 med CB Ultratidigt och fick detta (se bilder). Är det spökstreck eller svagt positivt? Fick "Inte Gravid" på CB Ulratidigt Digitalt med samma urin. Lever fortfarande hoppet?


     


     


    Sitter i exakt samma båt som du! Fick också "Inte gravid" på digitalt, vet dock inte om jag hade ett tidigt test för det? Och mitt icke digitala clear blue ser typ exakt ut som ditt! Hoppas verkligen att hoppet fortfarande lever.. 
  • Anonym (Stu)


    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-05 11:01:46 följande:

    Spännande! Har du bild på dina tester? :)


    Hur långt innan BIM/efter ÄL är du? Om du vet vill säga.


    De heter också Digitalt ultratidigt och ska också mäta från 10 IU/L och ska också kunna testas 6 dagar innan beräknad mens. Om du fick "Inte gravid" på ett vanligt digitalt känns det inte så konstigt att de visar olika tänker jag.


    Jag är på äl 11 nu :) Testade negativt igår så Vet inte varför jag tog ett nytt idag. Så verkligen reagerade på att det blev två linjer 😅 Bifogar två bilder på mitt test från imorse, syntes dock mycket tydligare i verkligheten - var svårt att få med på bild. Hur långt innan bim/efter äl är du?😀 

  • Anonym (Stu)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-05 12:05:41 följande:

    Ser ju absolut nånting. Mitt syntes också bättre än på bilderna. 


    Jag är på ÄL 10. Förra gången jag var gravid fick jag ett mycket tydligare streck på samma dag, det get ju också en osäkerhet. Sen slutade det i ett MA.


    Funderar på att hålla mig nu flera h och testa senare i em/kväll. Vet ej om jag kan hålla mig från att inte testa förrän imorgon. Hur gör du?


    Visst ser man någonting? 


    Vad tråkigt att din förra graviditet slutade i MA :( Tänker att det kanske kan ge olika styrkor beroende på när ägget har fäst sig och sen då att kroppen inte hunnit producera tillräckligt mycket hormon? Därav att strecket kanske är svagare? 

    Jag ska nog försöka testa imorgon, men vet inte om jag kommer kunna vänta. Har slut på test också 😅 Så jag kanske åker och köper två idag, och sen lär jag ju ändå inte kunna vänta så jag tar väl ett ikväll hehe. Kommer du köra på clear blue test igen? Håll mig uppdaterat! Kul att följas åt!

  • Anonym (Stu)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-05 13:24:24 följande:

    Kan ju hoppas att det är så..


    Ja, jag fortsätter med CB - de har alltid fungerat bra för mig. Men osäker på om jag testat CB Ultratidigt digitalt så här tidigt förut - tror ej det. Så därför har jag ej tappat hoppen än!


    Känner du dig gravid?


     


    Nja, vet inte? Har aldrig varit gravid förut. Däremot har mina bröst blivit superömma idag och de känns lite "fylligare/hårdare"? Konstig beskrivning. Brukar alltid få ömma bröst efter ägglossning men nu är de extra ömma. Lite molvärk långt nere i magen, vet inte om det är mens på gång eller inte? Känner du något? 
  • Anonym (Stu)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-05 15:08:02 följande:
    Har, vid tidigare graviditeter, inte haft särskilt med symtom innan BIM, mer än att jag bara känt på mig. Lite molvärk såklart, men det kan man ju ha innan mens också. Kanske att jag är lite mörkare runt vårtgårdarna, men också svårt att veta vad som är inbillning? :p

    Uppdatera om du tar något mer test idag/imorgon. :)
    Jag tog ett test nu, kom upp två linjer nästan direkt. Kanske inte riktigt lika svagt som imorse, var lättare att få det på bild. En ljusblå linje. Tog även ett test från rfsu! Ser jag i inbillning?? 
  • Anonym (Stu)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-06 08:42:46 följande:
    Mitt från imorse. Vet inte riktigt vad jag ska tro med tanke på färgen som flutit ut.
    Man ser ju dock fortfarande linjen även om det flutit ut. ska du göra något mer test? 
  • Anonym (Stu)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-05 19:29:34 följande:
    Jag skulle nog våga mig på ett försiktigt grattis! :)
    Tack 😄💕 
  • Anonym (Stu)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-06 15:36:06 följande:
    Tror jag väntar till imorgon nu. Har bara ett hemma och vill inte slösa det ikväll. Har du testat mer? ännu starkare idag?
    Förstår att du inte vill slösa! Uppdatera gärna imorgon. Testade imorse med clear blue och då var det lite starkare positivt än igår! Sen på eftermiddagen tog jag ett till RFSU testa tidigt som var positivt och ett clear blue digitalt tidigt där det stod ?gravid?🥺. 
  • Anonym (Stu)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-06-07 07:05:47 följande:
    Morgonens test:
    Det där måste ju vara positivt! 🥳 grattis!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester