• Jsv17

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Cheerful skrev 2017-02-27 20:28:48 följande:

    Jag har haft lite illamående de sista par dagar och bestämde mig för att göra ett test, fastän jag inte har passerat BIM, jag tycker mig se ett svagt streck, vad tycker ni?? Gjorde inte det med morgonurin, så borde kanske testa igen imorgon?


    Jag ser! Hoppas det blir starkare med morgonurin :)
  • Jsv17
    Glädje skrev 2017-03-02 07:53:44 följande:

    Hjälp!!

    Har en spiral så borde inte va gravid eller ens behöva tänka på ifall jag skulle kunna vara det..MEN....

    I förrgår yber svagt plus på cb early, sen igår en yber svagt på vanliga cb plus, sen nu idag på morgonen en negativt på early predictor och fem minuter senare ett något tydligare men fortfarande väldigt svagt på cb plus...

    Är jag knäpp eller vad händer?

    Har mensvärk och en allmän känsla att jag är gravid...

    Ser ni nåt?


    Jag kan se något svagt på CB testet men svagt så svårt att säga om det är spök eller inte, men det andra tycker jag är blankt. Du får vänta och testa igen imorn eller om ett par dagar då hcg borde öka om du nu är gravid så borde synas tydligare då.
  • Jsv17
    AlexSthlm skrev 2017-03-05 18:18:34 följande:

    Hej alla!

    Tänkte kolla om ni ser nåt, jag inser att det säkert inte är nåt men vill ändå höra lite andra åsikter. Jag testade negativt imorse med ett vanligt test, det här är ett lloyds tidigt test efter att ha hållit mig i 6 timmar men druckit lite för mycket.. jag är på bim-1/2 idag, så vet att jag bara kan vänta och se men det är sååå svårt ;)


    Jag tycker mig se ett streck faktiskt! Håller tummarna för dig att det blir starkare!
  • Jsv17
    Pmc85 skrev 2017-03-09 11:00:17 följande:

    Mitt från imorse, vad tror ni?


    Jag ser ytterligare ett streck! Men svårt att avgöra färgen på bilden ser lite grått ut, då kan det ju vara ett såkallat spökstreck, men det ser ju lovande ut
  • Jsv17
    becca90 skrev 2017-03-09 10:53:24 följande:

    Inget här va?


    Nä jag kan tyvärr inte se nåt

    Hur många dagar efter bim är du nu?
  • Jsv17
    becca90 skrev 2017-03-09 11:14:21 följande:

    Bim +2/3 sjuuuuukt ömma bröstvårtor och illamående när jag inte ligger ner.. fan detta har aldrig hänt?! Finns ju många som plussar måndag dagar efter bim men känns konstigt att jag skulle va en av dem..


    Alltså det verkar ju väldigt konstigt, iom dina positiva ägglossningstest också... kan du ha ägglossat 2ggr? Händer ju bevisligen även om det inte är så vanligt. Så då kanske ett ägg fäste från den senare ägglossningen och hcg nivån inte är så hög ännu? Alltså detta är verkligen bara tankar då jag inte har nåt medicinskt kunnighet på området, men tycker som du att det hela är märkligt om du inte är gravid, vad är det så liksom?
  • Jsv17
    mickiprick skrev 2017-03-10 05:18:34 följande:

    Alltså... Jag skakar. Kan det bli tydligare än såhär? :)(Inget fix med bilden what so Evert och det blev såhär tydligt långt innan 3 min gått)

    Hggeli: mina var sådär ljusa (alltså jag antar det, det här med bilder är inte riktigt lätt och rättvist) både första och andra dagen jag testade (ÄL+10 & +11). Tyckte tom att det var ljusare andra dagen vilket gjorde mig orolig. Sen glömde jag testen hemma så jag kollade inte alls igår på ÄL+12. Idag när jag vaknade såg det ut såhär på en jäkla gång! Så försök andas, du är någon dag efter mig, det kan fortfarande bli starkare! Hang in there. Hade jag varit religiös hade jag bett för er men nu är jag inte det så det får bli att sända lite positiv energi och hålla alla tummar och tår jag kan <3


    Glasklart positivt! Grattis!!!!
  • Jsv17
    Pmc85 skrev 2017-03-10 06:06:36 följande:

    Blev visst starkare idag :D

    Övre igår och nedre idag


    Åh grattis!!!
  • Jsv17
    Peekaboo skrev 2017-03-10 08:31:59 följande:

    B

    Bim -1

    Vad tror ni? Är det bara jag som ser ett väldigt svagt streck?


    Nä jag ser det! Ser ut att ha rätt färg också! Håller tummarna!
  • Jsv17
    hggeli skrev 2017-03-10 08:56:48 följande:

    Tog ett test igen haha min urin såg mer koncentrerad ut nu. Och det är ett TVEKLÖST positivt jaaaaa! såg det direkt, t.o.m i dunkel belysning. Ska ta ett kort strax hoppas det syns på bild nu.

    Nu ringer jag barnmorska , min make kände sig säker nu också! :D yay alla. är så lycklig!


    Åh grattis!! Va härligt!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester