• Silverisolde

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Vad tror ni om detta? Jag är på bim+1 minst (är på dag 40 men tror jag hade sen öl) och har bruna flytningar med en röd strimma samt ordentlig mensvärk igår. Tog tom Ipren och alvedon i kombo för det är det enda som kan hjälpa min brutala mensvärk och att de tas i tid.. sen kom som sagt mensen ändå inte igång ordentligt med rött blod som det brukar och idag har jag inte lika ont. Test för två dagar sedan var solklart negativt men är plötsligt inte lika säker? Var brutalt ärliga!





  • Silverisolde

    Visst är det svårt att se.. dessutom blir det ju sämre kvalitet på bilden man lägger upp än på den man tar. Ska ta nytt i morgon när jag får hem test, men det bruna kom bara inatt på tampongen, idag är det inget..

  • Silverisolde

    Fick supersvagt plus på cb stav igår morse på bim-3 men i morse med cb digital på bim-2 var det ej gravid :(

    Så nu dubbelkollade jag med detta.. är det kört nu då? Cb dig skulle ju vara 97% säkert två dar innan mens eller nåt sånt och dessutom har jag fått bruna spottings. Faaan!

    Försök sex nu och tredje med trolig "kemisk graviditet"

  • Silverisolde
    Skrutt 83 skrev 2017-04-01 22:41:59 följande:

    Tyvärr ger cb nästan alltid som en svag svag skugga/linje på sina test nu så vågar aldrig lita på dem om det inte är tydligt blått streck


    Det verkar nästan så, har som sagt fått så för tredje gången. I morse såg det ut såhär



    På gravidkollens test ser jag eg ingenting idag, kan bara "tänka" fram en skugga. Cb fortfarande svagt plus.. men det borde väl blivit starkare nu vid bim-1?

    Mina test ser ut som dina MissMf!
  • Silverisolde
    Sabiinan skrev 2017-05-01 09:21:27 följande:

    Man ska ju inte behöva redigera en bild för att få positivt? :) det kan ju vara olika kontraster osv.


    Du har så klart rätt! Jag tycker ju att jag ser nåt irl men det är så svårt att fånga på bild. Här är dagens, oredigerat ;) Dock hade jag jätteont i brösten fram tills igår, nu känns de nästan ingenting... :(

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester