• Kolasnöret

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Har kollat några gånger på er sida. Har inte vågat skriva. Vill så gärna ha ett + men jag vet inte när jag har BIM :)
    Varenda gång jag får mens så säger jag till mig själv att jag ska skriva upp det, men så glömmer jag det lika fort.
    Nu, om jag räknar på det, så borde BIM bli nu i helgen.
    Jag har en son sen tidigare och ni som har ammat, ni vet hur det liksom spänner innifrån brösten precis innan man behöver amma, så spänner det i brösten nu. Det nästa värker. Mår illa och är yr. Så jag tror att jag ska våga mig på ett test i morgon. Lägger in det här sen så får ni bedöma :D

  • Kolasnöret


    Testet gjort för 10 min sen. Fotot tagits ca 3 min efter att testet gjordes. Inget fixat, vanligt ljus från lampa och inget blixt. Jag får inte hoppas för mycket att det ska hålla nu bara, har sen tidigare MF i bagaget. *men lite hoppas jag ändå* ;)
  • Kolasnöret
    lilaemma skrev 2011-10-17 15:24:58 följande:
    Grattis! Du får visst hoppas "för mycket". Man kan ju inte utgå ifrån att det ska bli mf, även om man haft det förut. Hoppas du och glädj dig du och skulle det värsta hända så får du sörja då. Istället för att försöka vara likkgiltig inför en graviditet som skulle kunna bli ett barn som du ska leva ett helt liv med... För inte skulle du väl bli mindre ledsen om det gick åt skogen bara för att du försökt "låssas som att inget hänt"?

    Kram på dig och jag håller tummarna för att allt ska gå bra!
    :) Lovar att hoppas, att låtsa som att det inte är kommer inte att hända. Jag har alldeles för svårt för att inte vara glad för detta resultat. Längtar till den dag jag kan skrika till världen att det är ett litet frö där inne. Men på grund av att jag är rädd att jag inte ska få fortsatt anställning på jobbet så får jag lov att vänta ett tag till.
    Men lycklig det är jag allt :) Går och ler hela tiden...i mitt illamående.
    Tack för dina ord. {#emotions_dlg.flower}
  • Kolasnöret
    mamma91 skrev 2011-10-17 16:26:03 följande:
    vart beställer ni era test på nätet?? blir ju jätte dyrt att springa och köpa CB hela tiden.
    Jag beställde på minipris-tester.se
    Fick 5 stickor och 2 stavar, allt för 98 kr. Helt ok pris.
    Snabb leverans.
  • Kolasnöret

    Och där kom blödningen. Jag borde ha anat detta då mitt streck aldrig eg. blev något starkare samt att alla mina gravsymtom helt plötsligt bara försvann. :(

  • Kolasnöret

    Men jag funderar. Vissa säger/skriver att när det är ett missfall så ska man blöda och det ska göra ont. Jag har inget ont alls...blöder bara.
    Jag griper verkligen efter alla strån jag kan :)

  • Kolasnöret
    sweasmamma skrev 2011-10-21 09:32:35 följande:
    det är ju olika,beroende på hur tidigt det är men oftast är det mörkrött,lite koagulerat blod!! och smärta brukar ju komma ,så hade jag iaf 
    Jag vet ju eg. innerst inne var detta kommer att leda...*men hoppas lite lite ändå* ;)
  • Kolasnöret

    Jag har en liten fundering. Jag plussade den 18/10 och den 20/10 gjorde jag ett digitalt CB med veckoindikation. Den visade då att jag var gravid men att jag endast skulle vara i vecka 3. Med senaste mensen i beräkning stämde inte detta då jag borde ha varit i vecka 5. Jag kände på mig redan då att det var något fel. Sen försvann ömheten i brösten och illamåendet likaså. Sen på kvällen den 20 så började jag blöda och blödde sen i ca. 4 dagar efter det. Jag antar att det då var ett missfall, gjorde 2 gravtest (stickor) och de visade neg. efter det. Men så nu för några dagar sedan så började brösten ömma igen och mensen skulle ha kommit den 20/11 men kom inte. Så jag gjorde ett Digitalt CB veckoindk. igen och denna gången visade det "gravid, 2-3" alltså i vecka 5 och det stämmer ju med senaste mensen.
    Jag kollade aldrig upp mig efter missfallet...och det jag funderar över nu är att det borde väl inte vara någon efterchock ff efter missfallet? Då borde det ju inte ökat.

    Förlåt för långt inlägg. Men jag måste bara höra vad ni andra säger.

  • Kolasnöret

    Jo det vet jag...men jag funderade på att mitt grav. resultat borde väl inte vara påverkat av mitt missfall som jag fick i okt? Då borde det ju inte ha ökat eller hur? Funderade på hur länge efter man kan få ett positivt resultat efter missfall.

  • Kolasnöret
    sweasmamma skrev 2011-11-22 10:48:19 följande:
    aha du menade så ..... ok sry! jag vet inte,det kan ju hålla kvar många vekor men med just digitalt vet de tusan ...tror det krävs rätt högt hcg för det ,tror nog du är gravid på nytt =)
    Är inte så bra på att förklara mig Skrattande I hjärnan var det klart men blev inte så självklart när det skulle skrivas..haha.
  • Kolasnöret

    Så som det känns i kroppen så borde det inte vara något annat än en ny grav. Hoppas att det ska gå vägen denna gången Hjärta
    Har haft kräksjukan med i helgen så magen är helt svullen ff. Kräks bläkk..

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester