• RS89

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Fröken Fi, håll upp testet mot lampan =P... jag har för mig att man ser bättre då...men jag tycker att man ser ett plus =D!!!

  • RS89
    Skubberumpan skrev 2011-10-07 15:54:43 följande:
    Första bilden är från imorse, är nu 36 dar sen min förra mens.
    Tror min cykel ligger på 33-34 dar som mest så jag tror att jag passerat bim.
    Andra bilden är från mitt på dan, tycker mig ev ana ett svagt, svagt sträck där med. 
    Har mörklagt dom lite, lättare att se, om det nu är nån som ser något?

     


     


    jag ser något på ettan =)
  • RS89

    har BIM om 1 vecka...kan jag testa mig idag tro =)? har inte kissat än... har clearblue och några ägglossningstester kvar.

  • RS89

    Nu är det BIM -4 eller -5 jag är inte säker...men kunde inte låta bli att testa mig! Är detta ett sk spökstreck?? Svårt att få på bild... Men där är ett tjockt svagt blått streck med två kanter...



     


  • RS89

    Kan någon ta en titt på mina tester då =)?
    Någon mening att jag köper digital!

  • RS89
    liteavvarje skrev 2013-03-01 16:21:40 följande:
    Jag tog också ett test igår med CB plus (kolla bakåt i tråden från igår så hittar du bilder) och det var lika svagt som ditt. Men idag har jag fått tydligare med ett annat test, så jag vågar nästan säga att det nog är något för dig Digitalt vågar jag inte än, vill ha tydligare plus först! Köpte ett till CB plus som jag ska testa med imorgon
    åh :) jag tog ett digital som visade icke gravid men jag kan vara ute helt fel jag är kanske tom på bim -6 faktiskt...jag ska kolla på söndag med ett vanligt =)!
  • RS89

    Så här såg det ut idag :D! Det här är väl inget spökstreck heller? Blev så här ganska direkt =)!


  • RS89
    liteavvarje skrev 2013-03-02 13:13:26 följande:
    Rs89: som mitt! Vad kul att vi fått lika svagt sen lika starkt GRATTIS! När skulle du haft mens?
    Vet inte har BIM typ på tisdag =) suppperkul :D!
  • RS89
    liteavvarje skrev 2013-03-02 21:14:57 följande:
    Har mensvärk och ont i äggstocken.. Har läst att det är ofarligt men kan ju inte låta bli att oroa mig ändå.. Fått missfall i v.4-5, i oktober och för några år sen fick jag göra abort i v.19 pga hjärtfel så kommer väl aldrig sluta oroa mig..
    jag har också ont i min ena äggstock. vänster. typ ibland när jag spänner mig eller något. det gjorde så ibland under sen graviditet förra grav med... MEN även en gång när jag misstänkte att jag hade fått mf så har jag också haft ont i vänster äggstock men då plussade jag aldrig och det onda kom efter blödningen.
    vi får se vart detta leder.
    beklagar dina mf!
  • RS89

    Tog nytt idag... för jag hade lite ont i vänster äggstock igår ju. Det ovanför är ny från idag och det har inte blivit starkare =(... Jag tycker att det är tom pyttelite svagare men sambo menar att det bara är strecket är mer jämt. Har ju bim på tisdag eller onsdag så visst borde det blivit starkare idag?


  • RS89
    liteavvarje skrev 2013-03-03 11:05:37 följande:
    Så tidigt så kan hormonnivån svaja lite och både sjunka och öka. Dina tester är ju positiva så så länge du inte blöder eller har jätteont så är du fortfarande gravid!
    jag jag blöder inte och har inte ont någonstans så det är väl positivt =) men jag hade ändå hoppats på att strecket skulle vara liiite starkare idag! 
  • RS89

    åh tack för er stöd det känns så himla mycket bättre nu :D!!! jag ska försöka att först testa mig på tisdag igen =).. förra gången plussade jag jättestarkt på bim+5 eller något för jag fattade inte att jag var gravid så jag har ingen aning hur det är med att testa sig tidigt^^

  • RS89

    Nu behöver jag väl inte tveka va? Sambon köpte digital dock fast jag ville ha vanlig och se om det blivit nått starkare. Fast gravid är jag allt :D!


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester