• Anonym

    Abort efter v 12? Hjälp!

    Det kan dock vara så att om du väntar till v 12 så får du göra en sen abort, vilket innebär att du får föda fram fostret.

  • Anonym
    Anonym (Mee) skrev 2011-09-12 18:24:48 följande:
    Nej, det stämmer inte...
    Efter v 12 gör man en två-stegs abort vilket är både en medicinsk samt kirurgisk...

     
    Ja det heter 2-stegs abort men man föder fram fostret. Man får värkar och sen går vattnet, efter det får man krysta fram fostret. Om det behövs så skrapas man efteråt.
    Jag var tyvärr tvungen att göra det då mitt barn var sjukt. Det gjorde riktigt ont och tog för mig 2 dygn.
    Det är som en miniförlossing och man ligger inne hela tiden.
  • Anonym
    lilywashere skrev 2011-09-28 11:31:17 följande:
    Ser att den här tråden kommit att handla om för eller mot abort, som så många andra i detta forum. Kan ni fanatiska abortmotståndare hitta ett annat forum för att vädra era åsikter eller känner ni er tvingade att ständigt pracka på era åsikter på folk som inte bett att få höra dem? Jag var hos läkaren igår och jag hade en tid för kirurgisk abort inbokad idag. Som jag misstänkte är jag nu 5 dagar för långt gången för att kunna göra kirurgisk abort. Jag är rädd för alternativet som kvarstår -att läggas in på sjukhus och framkalla ett missfall. Det låter hemskt. Jag insisterade på att titta när läkaren gjorde VUL och fick se den lilla varelsen... Någon som har erfarenhet av abort efter v 12 och har något lugnande att säga? Situationen med min man är usel. Jag hade hoppats på att vi skulle kunna reda ut ett och annat under vår korta semesterresa, men det gjorde vi inte. Det blev värre. Att skilja mig kommer bli väldigt jobbigt, han kommer ösa så mycket aggression och anklagelser över mig. Jag kanske är en egoistisk häxa som känner att jag inte orkar med en katastrofal skilsmässa, graviditetsdepression, söka jobb och att bli ensamstående mamma samtidigt. Eller vad säger ni, abortmotståndare?

    Hur gjorde du och hur har allt löst sig? Är i liknande situation.
Svar på tråden Abort efter v 12? Hjälp!