• Anonym

    Sprutar det ur Fittan?

    Jag får fontänorgasm ibland, o kan lova att jag fullkonligt sprutade ner killen ansikte sist jag fick det. En härlig känsla:)

  • Anonym
    Anonym (Sprutan) skrev 2011-09-04 23:19:44 följande:
    Jag hade legat med 3 killar innan jag träffade gubben. Jag trodde att jag haft orgasm men insåg att  det var fel, så min första orgasm fick jag vid 24 års ålder. Efter några år tillsammans så började jag få sprutorgasmer, och det får jag varje gång nu. Det tycker min gubbe inte är så kul, kladdigt och blött. Så det är inte bara positivt.

    Det man inte har vill man ha, men passa dig för vad du önskar.

    Lyssna på varandra och skäms inte för att fråga vad den andra tycker är skönt.

    Haha men din gubbes sperma är väl inte så himla torr heller?? Dumt att klaga på dig när han kladdar ner minst lika mycket själv.
  • Anonym

    Min KK brukar massera g-punkten innan och sen när han väl kommer in i mig är han skapt perfekt för att gnida mot just den pukten ännu mer. Det brukar ge ofelbar fontän. Men jag tror att många kvinnor är rädda för hur det känns när man är på väg att komma i en fontän. Det kan nämligen kännas som om man ska kisa på sig och då gäller det att inte hålla emot den känslan utan att flyta med den. Går man på toa innan så kan man vara ganska säker på att det är en fontän och inte något annat.

Svar på tråden Sprutar det ur Fittan?