Inlägg från: Coriander |Visa alla inlägg
  • Coriander

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Vilka fina magar ni tjejer har! Jag vill också... Skrattande Ingen mage här alls... inte minsta antydan sedan v.7 av en mage... när svullnaden gick ner försvann magen också. 

  • Coriander

    Snart blir det dags för mina egna magbilder... börjar bli rätt stor nu - igen. Härliga magbilder och underbara bilder på söta små babysaker.. Jag vill flytta NU, så jag får börja inreda barnkammaren... 
     

  • Coriander

    Jag är så avundsjuk på alla era fina magar.. åh jag vill också ha!

    Jag fattar liksom inte varför min mage inte putar ut mer.. Enligt sköterskan är min livmoder nämligen jättestor och når fram till naveln redan.

    Ska försöka ta ett foto på min mage ikväll..för jag tycker mig nämligen inte se någon mage..så får ni andra säga vad ni tycker sen.

    *to be continued* 

  • Coriander
    Lillolett skrev 2011-09-24 16:46:44 följande:
    Alla är ju extremt olika, din kommer säkert snart ska du se!:) Eller så är den där utan att du själv tänkt på det hihi. Vilken vecka är du i?
    Går in i v.16 imorgon... 
  • Coriander
    Scorpio85: Exakt en sådan där Bola har jag också! Har fått många kommentarer om den på stan (från främlingar alltså) för att den är så snygg. Lite glitter men inte too much. Cool
  • Coriander

    Jag har köpt vagn idag!! Äntligen var det någon nära mig som ville sälja sin fina vintage vagn. Jag som spanat in alla dessa härliga stora vagnar sedan jag var typ 17. Och nu står det en jättefin STOR vagn i barnkammaren. Det blev en Brio Exklusiv från 1985. Damen som sålde vagnen hade köpt den då den kom ut 85 och haft det till sina tre barn. Annars hade hon haft vagnen stående i klädkammaren, så den är hel, ren och jättefräsch. Och bästa med det hela var nästan priset... 400kr!! På köpet fick jag också en gigantisk låda med babykläder, täcken, kuddar, lakan, madrass. En otroligt bra deal med andra ord. Glad

    Här är en bild på en Brio Exklusiv som jag lånat från retrovagn.blogspot.com.
    Min vagn ser då likadan ut, men tyget är riktigt mörkt blått. Jag är bara helt kär i den Hjärta  Lägger upp bilder senare på min egna vagn. 


  • Coriander

    Och så en OT fråga: Vart har den vanliga diskussionstråden tagit vägen? Hittar endast bildtråden för tillfället...

  • Coriander

    Vi ska måla barnkammaren, så idag har vi valt ut färger till väggarna. Det blev:

    En riktigt ljusrosa som heter apple blossom




    Och en ljuslila som heter Ladylike... jag ska måla mönster med den:



    På min skärm ser den där ljusrosa ut att vara nästan vit och denna ljuslila ser nästan ljusblå ut... haha...vilken tur att man slipper välja färg genom rutan på nätet. 
  • Coriander
    Zorro: Oj, vilken fin! Kan tänka mig att den tagit på krafterna att tillverka. Jag syr rätt mycket själv och har ibland fått syförbud av min man också... just för att jag ibland blir rätt så less på symaskinen och att den inte vill göra det jag vill. Cool 

    Nu ska jag gå och kolla på bloggen där beskrivningen för denna underbara babynest finns! Skrattande Tack för tipset!! {#emotions_dlg.flower}
  • Coriander
    faceprimer skrev 2012-01-03 19:32:12 följande:
    Inte meningen att göra en diskussion av detta men vill bara påpeka en sak ang, det du skrev ovan.
    Står ju i TS för prattråden att "Här är tråden för oss som väntar tillökning runt/i mars 2012. Här kan vi följas åt och peppa, stötta, prata, och diskutera med varandra om allt vad det innebär att vara gravid och vänta barn."

    Står ingenting om att allt måste vara trevligt hela tiden, utan man ska kunna prata om allt vad det innebär att vara gravid, oro, tankar, känslor, för vissa är det positivt rakt igenom, vissa har det jättejobbigt med diverse problem, och vissa har jobbiga graviditeter och ska inte behöva låtsas att man är glad och mår bra om man inte gör det. Det är liksom meningen att man ska kunna prata om det som hör till. Alla är olika.
    Även om det är ett övergående problem men att man mår dåligt för tillfället, så ska man vara glad iallafall och inte få uttrycka sig för att det blir " för mycket gnäll i tråden " ?
    Jag syftar inte på mig själv, men jag tycker att det är fantastiskt att logga in ibland och se hur stöttande inlägg personer skriver till varann, och jag tycker det är jättefint att så många stöttar varann i prattråden med allt från relationsproblem till foglossningssmärta etc. 
    Här är det ingen prattråd egentligen, detta var från början menat att vara bildtråd till prattråden men eftersom folk struntar i det och skriver lika mycket här ändå trots att dom av medlemmar hänvisas till prattråden så låter man det vara så.
    För mig spelar det ingen roll. Men ville bara svara på det du skrev.
    Jättebra skrivet! Självklart ska man kunna uttrycka sig precis så som man känner för stunden. Det skapar ju just en härlig stämning när man ser hur andra stöttar varandra. Jag tror det är väldigt få som har en graviditet som går som dans på rosor. Tål man inte att läsa om andras svårigheter eller tycker tråden är negativ, så kan man ju lämna den eller låta bli att läsa. Finns ju gott om andra trådar på FL... 

    Sen anser jag att bildtråden ska vara för bilder och bildkommentarer..inte diskussioner. Vill man diskuttera vidare något ämne, kan man väl skriva kort att diskussionen fortsätter i vanliga tråden?

    Faceprimer: Tycker fortfarande att du gjort ett bra jobb med dessa trådar, TACK! Hjärta 
  • Coriander
    Scorpio: Läste i din blogg och blev alldeles tårögd.. vilken underbar liten mirakel ni fått! Jag vet inte om jag redan grattat er, så jag gör det hellre en gång för mycket - Hjärta ENORMT GRATTIS!!! Hjärta 
  • Coriander
    Nikis: Du behöver inte vara orolig för en liten mage när den ändå håller sig till kurvan. Här har min mage inte heller blivit så stor. På 6 veckor (vk.30 - 36) hade måttet inte ökat med mer än 1cm. Sen har jag försökt hitta koppling mellan barnets storlek (vid födsel) och sf-måttet, men det verkar som att det inte alls kan spås i hur pass stor bebisen blir. Det finns ju mycket annat där inne också som påverkar sf-måttet.. bland annat mängden av fostervatten. 

    Var inte orolig.. låter helt normalt! 
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD