Inlägg från: Lillis2012 |Visa alla inlägg
  • Lillis2012

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Imagine this skrev 2011-07-31 19:05:29 följande:
    Lillis2012- jo jag känner väl livmodern ca 8 cm ovanför blydbenet. Vad är normalt för vecka 9?
    Att inte känna den alls! Hur mnga barn har du sen tidigare? Jag kände efter min i dag och jag är i v 6+6 och detta är min 4:e graviditet och dessutom rätt tätt efter min 3:a som föddes i februari och känner inget med henne har jag skrivit att jag var i v12+3 när jag kände livmodern första gången!
  • Lillis2012
    Imagine this skrev 2011-07-31 19:11:12 följande:
    Jag har en graviditet bakom mig, såg i min blogg från då att i vecka 13 hade jag ca 8 cm SFmått då jag mätte själv. Jag ska ringa BM imorgon och höra vad hon tror. Antingen är jag längre gången än jag tror (inte så troligt men fick plus på 2cb som försvann efter 1 minut och efter det även 2 helt negativa cb, så tog de första som spökstreck) eller så är det mer än en bebis som flyttat in i min mage...
    Gissningsvis är det fler än en! =)  Det är ju som sagt först efter vecka 12 som livmodern tittar fram ur bäckenet vanligtvis! =)  Mina mage är ju också JÄTTEstor men det är ju svullna tarmar och dyl inte nån livmoder som gör den stor =P Så visst kan ju magen bli stor fort, det har min också alltod blivit men livmoder har ju inte haft nåt med det att göra i början! =P

    Låt oss få veta hur det går! Spännande om det blir två! =P
  • Lillis2012
    Imagine this skrev 2011-07-31 19:24:44 följande:
    Lillis- min mage var ordentligt svullen ca v 5-7 men. Nu v 8-9 tycker jag känner mig mindre svullen och eftersom jag känner livmodern så högt upp och tydlugt så tror jag inte att jag känner fel. Det skulle kännas skönast om BM imorgon låter mig komma in för ett snabbt UL så man får veta, och jag uppdaterar så snart jag vet! Men det skulle inte förvåna mig om allt är precis som det ska, en bebis och i v9
    Hur det då än är så; Lycka till! =)
  • Lillis2012


    här kommer en bild på en VÄLDIGT svullen mage!! Oskyldig
  • Lillis2012
    Imagine this skrev 2011-07-31 19:46:01 följande:
    Lillis- är du säker på att det bara är en och bara v. 7!? Men ett ul ljuger ju inte!
    Nä säker på att det bara är en är jag ju inte jag har inte gjort nåt UL/VUL men jag känner inte min livmoder utan bara svullen sen var det ju så nyligt jag var gravid! Dock tycker jag ju mest det är pinsamt eftersom man "bara" är i v8 (går in i v8 i morrn!) Än har ingen frågat vilken vecka jag är i bara sagt grattis men folk skulle ju titta konstigt på en om man sa att man bara gått så "kort"
  • Lillis2012

    Nippertippan; nope det kan jag inte!

  • Lillis2012

    luscious; så sant ang MF efter VUL! Skulle det vara så att nan kunde få MF efter VUL pga att man rör omkring skulle man ju inte kunna ha sex heller

  • Lillis2012

    Chokladälskaren: Gud så mycket snyggt du beställt! Jag älskar lundmyr of Sweden!!

  • Lillis2012
    viplanerar09 skrev 2011-08-10 10:07:46 följande:


    V11(10+4) Dagens morgon mage :) Jag förminskar inte bilden här på FL för att det blev itne bra då. Så ni får stå ut med en stor bild :)

     


    Wow! Vilken jättefin bäbismage =) Min ser bara ut som en "tjockismage" =P Nä det gör den väl kanske inte men den är i alla fall inte lika fin som din =)
  • Lillis2012
    Lyckobebisen skrev 2011-08-10 22:00:29 följande:
    Vi kommer skaffa en Emmaljunga City Cross :)
    Den har vi nu och är jättenöjd med den! =) Nu blir det en city select =)
  • Lillis2012
    Lyckobebisen skrev 2011-08-10 22:11:51 följande:
    Va bra! Vad är skillnaden på dem?
    Vi har ju två vovvar som vi går mycket långprommisar med och jag har tänkt att ha bebisen med på brukshundklubben, så det bör vara en bra allround vagn. Sen ska vi ändå kunna åka och vara i stan smidigt. Så det känns som ett bra val!

    ja, jösses det är ju jättestor skillnad men vi byter ju för att vi kommer att ha 2 små barn med 12-13 månader mellan dom och då vill vi ha en smidig syskonvagn som så småningom går att göra om till en singelvagn och det kan jag med cityn =)


     


    Tror ni kommer bli nöjd med citycrossen! Den är rejäl och samtidigt inga problem att ha på stan! Man kan utan problem vara ute i skog och mark med den! =) Vi hade docka aldrig liggkorgen utan har bara kört på sittdelen efterom att hon som haft den var mitt tredje barn så visste jag att liggkorgen blir VÄLDIGT lite använd! Vi har ett fårskinn i botten (året om) och på vintern har hon legat i en voksipåse =)


  • Lillis2012
    faceprimer skrev 2011-08-10 22:32:16 följande:
    Denna diskussion skulle kunna passa bättre i diskussions tråden dels för detta fortfarande bara är en bildtråd avsedd för bilder och sen för det kan vara fler som läser diskussionstråden och en diskussion om vagnar är bättre att ha där
    Förstår hur du tänker men det verkar lite bökigt att få det precis på ditt sätt! Menar du att man ska lägga upp en bild säga till folk att nu går vi till disskutionstråden och disskuterar? Nja det verkar ju lite bökigt! Jag tänker att alla som är med i disskutionsträden är ju säkerligen med även i bildtråden och får se när det har uppdaterats i den! Nu tycker jag ju inte att man ska starta en disskution i bildtråden men om en disskutionn utvecklar dig från en bild så tycker jag den kan få fortgå. =)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD