• laris

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    De här fick jag ikväll av min bästa kompis som har varit i Spenien =)


  • laris

    Hej tjejer!

    Här kommer en första bild på min annars platta mage i vecka 10.


  • laris


    Igår var jag en liten sväng och tittade och känna på barnvagnar (vet att det är tidigt men jag kunde inte låte bli!). Känner spontant mest för en Teutonia Cosmo. Någon som har erfarenhet av den? Var har ni beställt era barnvagnar ni som redan har ett barn.

      
  • laris
    TheCoopers skrev 2011-08-09 09:57:42 följande:
    Vi har en UJ , som vi är supernöjda med . Köpte den 2006 och den ser fortfarande nästan ny ut Vi köpte den på BONTI i Stockholm .
    Det enda med UJ vi ogillar är att sittdelen är åt "fel" håll om jag minns rätt?!
  • laris

    Någon som ha erfarenhet av en Teutonia?

  • laris
    Lillis2012 skrev 2011-08-10 22:45:12 följande:
    Förstår hur du tänker men det verkar lite bökigt att få det precis på ditt sätt! Menar du att man ska lägga upp en bild säga till folk att nu går vi till disskutionstråden och disskuterar? Nja det verkar ju lite bökigt! Jag tänker att alla som är med i disskutionsträden är ju säkerligen med även i bildtråden och får se när det har uppdaterats i den! Nu tycker jag ju inte att man ska starta en disskution i bildtråden men om en disskutionn utvecklar dig från en bild så tycker jag den kan få fortgå. =)
    Jag håller verkligen med! Vill verkligen inte vara otrevlig, men man måste få diskutera kring bilderna. Bilderna ger mig inspiration (blir mamma för första gången) ovch då vill jag gärna utbyta erfarenhet då det finns folk här som redan har barn. Om man lägger upp en bild som ingen diskuterar eller kommenterar så kommer inte tråden att ge mig särskilt mycket. Som sagt så är det bara min åsikt och absolut ingen kritik mot någon.
  • laris
    Chokladälskaren skrev 2011-08-10 22:59:27 följande:
    laris: Läste du mitt svar ang om vagnen?
    Ja det gjorde jag!! Tack för att du svarade, men jag vågar inte skriva nåt här
    Det är verkligen svårt och veta vad man ska köpa för vagn som sagt...speciellt om man är första gångs förälder! Hur ska man veta vad som är bra....de är ett hav av vagnar.
  • laris

    oki, helt seriöst.....kan man vara så här stor i vecka 10??


  • laris
    Scorpio skrev 2011-08-12 20:52:32 följande:
    Laris: wow! Uppblåst eller är det bebismagen?? :P
    Jag vet inte! Den är sån hela tiden.....Något mindre på morgonen. Känner inte att det är gasigt.....men kan den vara så stor i vecka 10? Det är sjukt kämpigt att dölja den där på jobbet. Har semester i fyra from idag som tur är.
  • laris
    Kalksten skrev 2011-08-12 21:02:48 följande:
    oj ja du det där ser ut att vara länge gånget...men kan ju va mkt svullna tarmar....för ä'n borde det inte synas så.
    Fint iaf!! =)

    förstår det måste vara sjukt svårt att dölja på jobbet! Men kanske inte så många v kvar tills du tänker berätta?
    Nej precis. Jag är ju ledig i 4 veckor nu så jag berättar för de när jag är tillbaka. Våra vänner kommer vi att berätta för efter inskrivningen som är den 22/8. Så snart behöver v inte hålla det så hemligt. När kommer ni att berätta?
  • laris
    enlitenbitkaka skrev 2011-08-13 09:01:19 följande:
    Påminner om att det här är en bildtråd bättre om man enbart kommenterar bilderna här men håller diskussionerna i den andra
    Synd med såna kommentarer och pekpinnar. Tror att de tar död på tråden. Tycker att det blir en trist stämmning i tråden så fort en liknande kommentar kommer. Därför kommer jag att hålla mig till en annan marstråd istället och tackar för mig.

    Tack alla för fina kommentarer om min mage. Lycka till allihoppa!
  • laris
    Wielkip skrev 2011-08-13 19:20:58 följande:
    fast....? att säga att en bildtråd är en bildtråd, när folk diskuterar i den istället för i den befintliga diskutionstråden är ju inte direkt en pekpinne, mer en påminnelse för folk som tydligen glömt eller inte läst rubriken.

    Jag går in i bildtrådar som inte är aktuella för mig, och då vill jag ju se bilder på magar som växer, små kläder, bebisar osv. inte sida efter sida med text. Egentligen tycker itne ajg att man ens ska kommentera någon annans bilder, men ett två inlägg skadar ju inte, men när det utvecklas till en diskution kan man ju jätteenkelt bara flytta sig över till diskutionstråden , eller? Om inte annat så förkortar ju det tråden betydligt! Jobbigt att behöva bläddra igenom tusentals sidor för att hitta nått specifikt man söker.
    Förstår din synpunkt. Alla trådar passar inta alla. Därför är dte bättre att jag flyttar på mig eftersom jag gillar mixtrådar bättre. Inget illa menat som sagt. Ha det bra och lycka tll med bebben! Kanske ses i andra trådar
  • laris
    enlitenbitkaka skrev 2011-08-13 19:34:56 följande:
    Synd om du lämnar pga en simpel åsikt men det är ju upp till var och en. Men det finns en snacktråd och en bildtråd - varför prata i bildtråden? Den är över 40 sidor lång men det finns bara en handfull bilder. En bildtråd ska ju vara för ayt visa upp någonting, vill man diskutera och samtala finns det ju en snacktråd :)
    Jag har som sagt förklarat varför och det ä absolut inga hard feelings. Som sagt så passar inte alla trådar alla. Nu ska vi inte fortsätta diskussionen tycker jag. Nu låter vi denna tråd vara just en bildtråd. Jag flyttar på mig av respekt till er som bara vill ha den som bildtråd och så att jag inte irriterar mig när någon säger till om jag skulle spåra ut i diskussionen. Är ju redan gravid och lättirriterad Lycka till och vi ses säkert i snacktråden!
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD