• LadyA01

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD


    Vår lilla bebbe, mätte 6mm och blev tillbakaflyttad till 6+1 istället för 6+5. Men tydlig hjärtaktivitet och fin gulesäck i alla fall! :D
  • LadyA01

    Till vänster, typ när jag testat pos, kanske v 4. Har inte riktigt koll. Till höger, idag 6+1. Svullna tarmar...


  • LadyA01

    Haha, den är ljuvlig gosmagen! Jag stod o höll i en likadan för någon vecka sen, men det var så mycket folk att jag struntade i det. Nu ångrar jag mig lite... :)

  • LadyA01

    Då kanske man ska ta en sväng till... Visst var det H

  • LadyA01

    Igår blev jag lite nojig eftersom jag får ont i livmodern efter orgasm. Och sen jag blev gravid kan jag få orgasm i sömnen lite ibland. Googlade lite på det och hittade främst forum där folk tyckte o tänkte, bm's som sagt osv. Försökte hitta mer pålitliga källor, hittade någon enstaka som sa att man vid upprepade missfall (jag) skulle vara lite försiktig med sex de första 3 månaderna, men de allra flesta sidor sa att det inte var någon fara alls. Jag kan ju förhindra orgasm under sex (får inte ont av sexet), men inte i sömnen så jag har beslutat mig för att inte oroa mig över det. :) trots allt sa de allra flesta hyfsat pålitliga källor att det med största sannolikhet var ofarligt.

  • LadyA01




    Fick de urmysiga kläderna jag beställde! :)
  • LadyA01

    Storlek 50 jag med, fanns inget annat att välja på... och sen 56 i byxorna och 68 i bodyn. :)

    Idag beställde jag bland annat detta:


  • LadyA01
    Scorpio skrev 2011-08-04 12:04:59 följande:
    Var hittar du allt? :P bodyn med stjärnan ex. Jag beställde två bodys o vantar igår, surfar m mobilen nu så kan ej lägga ut bild. Läskigt att beställa så här tidigt tycker jag, men sååå roligt!! :D ngn som vet var det finns billiga mammaleggings? Mina vanliga är så obekväma nu :/

    Hur mkt bebiskläder köper ni av varje storlek? Det står så olika överallt, ngn som har nå bra tips? :)
    kläderna och det gröna satinlakansetet är från allt för föräldrar, (ytterligare 15% rabatt på redan reade varor om man har fått deras gravidpaket ;)) och det andra från jollyroom :)

    De andra tre gångerna har jag inte köpt någonting. Den här gången tänker jag - va fan, det ska ju gå vägen! Lika bra att shoppa när det är så bra rea! ;) Och skulle det *pepparpeppar* inte gå vägen, då har jag kvar det till nästa gång! :)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD