Inlägg från: faringe |Visa alla inlägg
  • faringe

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Sista dagarna kvar på semestern nu sen är det tillbaka till jobbet. Hoppas att det kommer att gå bra med mitt illamående,måste ju vara på topp hela dagarna. lättare hemma när man kan lägga sig på soffan ett tag!!Flört

    Va på inskrivning i måndags å det gick bra men känns långt till nästa träff då det är rul v 18.Men efter det är det ju lite tätare besök! är i v 10 nu så det är ju 8 långa veckor kvar! men tiden kommer nog gå fort när man börjar jobba igen!

  • faringe

    Hejsan!
    Äntligen har jag berättat för chefen att jag ska ha en lite bebis i mars:) Känns så skönt att ha det gjort å han tog det bra tycker att det är tråkigt att jag ska vara borta men glad för min skull.

    Mitt illamående är bättre nu å jag kan äta lite mer så det känns skönt.Har inte gått upp nått i vikt än är i v 11 nu men det smäller väl bara till nu så rullar kilonen på:)

    Jag och sambon planerar en resa till solen i november tror det blir Egypten känns som en lagom lång resa. Å min sambo vill dyka så det är ju perfekt där. Nås som varit där som kan rekomendera nått bra ställe. Å är det nått speciellt man ska tänka på när man reser som gravid,typ försäkringar å så?

  • faringe

    va in å tittade i blidtråden å det är många som har stora magar. jag märker inte så stor skillnad kanske lite större än vanligt. är i v13 idag! har alla stora magar?

  • faringe

    Å tack för era svar! Magen kommer nog men just nu känns det som om tiden står still. är ca 5veckor tills det är dax för rul så det är väl bara å snällt vänta på det!:)

  • faringe

    Nu har jag bokat tid för RUL den 5 oktober blir det! Så spännande jag längtar så mycket!

    gick in i v 14 i måndags 13+2 blirdet väl idag då! Har så jäkla ont i huvudet har haft det konstant i 3 veckor nu.hoppas på att få massage av syrran ikväll å se om det kan hjälpa. alvedon hjälper ju inte på mig iaf måste ha starkare grejer:)
    Hur mår ni andra?  

  • faringe

    Hejsan!
    Va hos min nya BM idag vilken kvinna så härlig.Mycket bättre än min andra! Fick höra på lilla filurns hjärta:) såå coolt.Dom brukar inte vilja göra det så tidigt för det kan vara svårt att hitta men hon hittade det direkt å de va så tydligt å starkt:) Är så lycklig! 

  • faringe

    Det finns ju mycker gratis startpaket med krämer å så man kan få.nån som beställt det? Jag undrar om det finns nån hake med det att man blir tvungen å köpa nått sen eller vill dom bara göra reklam för sina saker?! Det är ju alltid trevligt med lite gratisprover:)

  • faringe
    79anil skrev 2011-09-09 13:14:15 följande:
    Jag tror att man ska uppge telnr och mailadress och sen kommer du telefonterrad och bombaderad med reklammail

    haha ja det är väl såGlad
  • faringe

    Jag är i v 16 idag 15+0 å tycker inte att min mage växer nått,det kanske inte är så mycket att oroa sig för men det gör jag iaf! Vart in i bildtråden å tittat lite å där finns det många fina magar. Jag har ganska lång överkropp så det kanske kan göra att magen inte behöver växa utåt så mycket!

    Kan man se på alla er att ni är gravida? 

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)