Inlägg från: LadyA01 |Visa alla inlägg
  • LadyA01

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Men vänta nu... Det sägs vara positivt att äta dem tre månader innan man blir gravid - men iaf från när man blir gravid. Jag käkade folsyra innan men det blev missfall, och tillslut slutade jag med dem. Det är ju även konstaterat att långvarigt bruk av folsyra bidrar till ökad risk för bröstcancer. Så jag började igen när jag väl testade pos igen, och det var bm alldeles nöjd med.

  • LadyA01

    Jisses vad jag har fått ont i ena bröstet idag! Stramar o spänner som bara den!

  • LadyA01

    Snacka om att jag har världens bästa man! Har haft grymt ont i axlar o nacke, vilket leder till massa huvudvärk. Igår masserade han mig i ett par omgångar, idag har han masserat mig igen o så låg jag o sov i ett par timmar medan han körde till tippen med grejer o fixade med tvätten. Känner mig helt bakfull o mörbultad idag, är nog en effekt av nervositet o dålig sömn senaste veckan, började nytt jobb i måndags och stiger plötsligt upp 1,5 timme tidigare än vanligt.

  • LadyA01

    Min mage har blivit väsentligt mindre så jag har inte fotat magen sen v 10 typ. Den stod still v 9-11 o nu är den mindre. Har även tappat några hg. Mått mindre bra de senaste dagarna o förmodligen ätit mindre helt enkelt. Det lilla jag har Känns som en "riktigare" mage, innan var den bara megasvullen. :) är glad om den kan hålla sig borta ett tag till faktiskt, än ser jag bara lite småmullig ut, vill inte bli avslöjad åå nya jobbet än på några veckor... :)

  • LadyA01

    Håller på att bli knäpp på denna huvudvärk! Har gått med sprängandes huvudvärk och ont i rygg o nacke sen i fredags. Massage hjälper för sekunden, men inte längre. Galet spänd, allt jag gör ger mig bara ännu mer huvuddunk, och panodil hjälper inte ett smack. Mailade min naprapat för att se om han kan tänka sig att knäcka till mig. Men så slog det mig att jag har haft en ihållande, sprängandes huvudvärk två dagar före alla tre missfallen också, vilket såklart gör mig skitskraj. Håll tummarna för att jag inte börjar blöda snart... :S såg bebis i v 9+3 och allt såg bra ut, är nu i v 12+2.

  • LadyA01

    Ja... Hoppas det.. :S började på nytt jobb i måndags och har massa nytt att lära + att jag stiger upp 1,5 timme tidigare numera. Sovit sådär under veckan, kanske påverkar en del också. Usch, vill INTE gå igenom ett mf till. Kom igen nu kroppen, ta dig samman...!

  • LadyA01

    30årskris? Usch, hoppas verkligen han kommer till sina sinnes fulla bruk, alltihop låter ju helt galet!

    Är enormt tacksam för att vi bråkar så otroligt sällan, och höjer rösten gör vi i princip aldrig till varandra. Kan inte minnas om vi nånsin höjt rösten åt varandra de senaste tre åren ens.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)