• loppan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Carla: Haha, kan inte låta bli att småle :) Hon verkar ändå vara lite charmig din svärmor, men jag håller med dig att om du känner att du orkar så bör du få göra det men jag tror att vi kontrollfreaks måste lugna ner oss förr eller senare för snart kommer vi ha en go stor mage i vägen när vi ska göra våra sysslor! Jag längtar Solig

  • loppan

    Carla: Haha, oj ja då förstår jag att du börjar tänka på det när han har sagt det till fröken och sådär. Jag har börjat inse, sakta men säkert att det gör inget om det är lite skit i hörnen, det får lov att vara så :) Far du nån hjälp av din gubbe eller är det mestadels du som sköter ordningen hemma??

  • loppan

    lokes: Vad härligt att allt verkade bra, vad gött! :) och så fick du ju bra besked från FK också, kanondag du har haft ju :)

  • loppan

    Man kan inte alltid dra jämt med alla, det kommer komma fler diskussioner, säkert i fler forum...Men väljer ni att lämna så ok, tråkigt bara!

  • loppan
    Kalksten skrev 2011-09-21 18:18:19 följande:
    Jisses vad har hänt här i tråden??! Hmmm ännu större själ att lämna den verkar de som....elelr är vi inte några som kan tänka sig att bryta denna diskussion som inte verkar sluta...TUR att några bryter diskussionen för jag tycker det är riktigt trist att bara läsa en massa tråkigheter...orkar inte ens sätta mig in i vad det är ni jiddrar om....
    Neeeej nu får ingen mer lämna, jag lovar att inte haka på diskussionen  Solig vi ska ju ha barn tjejjer, kan vi inte prata om växande magar, de första sparkarna som kanske kommer snart för vissa och allt det där istället??
  • loppan
    faceprimer skrev 2011-09-22 08:21:58 följande:

    Nu vet i princip alla på jobbet om att jag är gravid chefen o kollegorna på de olika ställerna... o alla i släkten vet känns jättebra. Magen växer och nu har jag faktikst börjat ha tajtare tröjor som visar upp magen lite... LÄngtar efter att få känna rörelserna .. så mysigt



    Visst är det gött när folk runt omkring vet! Har också börjat ha tajtare tröjor och det är ju bara mysigt :) vilken vecka är du i nu?
  • loppan

    Godmorgon tjejjer! Oj, vad ni uppdaterar, riktigt roligt att läsa igenom allt ju :D idag går jag in i vecka 16, vad hände med tiden...??!!

  • loppan
    Lyckobebisen skrev 2011-09-27 13:53:59 följande:
    Enf råga.. tjejen har så fruktansvärt ont i huvudet sen ett par veckor tillbaka. Nu har hon haft så ont i huvudet de sista dagarna att hon knappt kunnat ha tvn på.. Vad kan man göra åt det? Hon käkar alvedon men det hjälper i princip ingenting..
    Stackarn! Jag har haft precis samma sak, tog kontakt med min BM igår för att kolla HB, blodtryck mm men det var normalt.  Hon sa att många gravida har ont i huvudet fast det är inget symptom...Hon rekommenderade mig att sjukskriva mig några dagar och vila upp mig då jag hade haft konstant huvudvärk ända sen i lördags (såndär överj*vlig som gör att man till slut gråter för man kan inte ens sova för att det gör så ont) och det börjat faktiskt släppa för mig nu..Det hjälpte inte heller med alvedon för mig. Ring och prata med er BM så kanske ni kan få komma in och lämna lite prover och iaf få tips på hur ni kan få bort det. Hoppas hon mår bättre snart!! {#emotions_dlg.flower}
  • loppan
    Stinis83 skrev 2011-09-28 23:15:34 följande:
    Jag visste att det var döda foster i boken, men jag trodde att man då på nåt sätt fotograferade inne i magen innan fostren kom ut... Verkligheten var lite vidrigare än det jag trodde på. Jag har den senaste upplagan av boken hemma, men undrar om jag kommer klara att titta i den nu när jag vet.

    Hur är det med fostrena som är över v 20, det kan väl inte vara aborter?

    I gymnasiet fick jag faktiskt se ett konserverat foster i v 14... jag fattar dock inte varför de hade det i skolan och varför de visar upp det, det var vidrigt :(
    Jag trodde också som du Stina - att man på ngt sätt fotade inuti magen och att de på något sätt hade självdött - eller så ville jag tro det iaf... :( Usch!
  • loppan

    Kalksten: Usch, fick en riktig klump i magen när jag läste, vilken skräck!! :( Vad skönt att det gick bra iaf, det är klart ni också ska ha er lilla marsbebis!

  • loppan

    Hej!

    Nu var det ett himla tag sen jag skrev här, men jag är allt inne och läser varje dag :) Jag har en liten undran, då jag känner att jag inte vill skrämma upp min stackars sambo "i onödan" om man säger. Blodblandade flytningar i v 30, tror ni det är något man behöver oroa sig för? Ska jag vänta och se ifall det fortsätter bara, eller? Grymt kul att se era fina magar i bildtråden också, ja jag följer den med Solig

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)