0rion skrev 2011-09-03 17:33:44 följande:
smultronmjöl, bra tips:)
ägg då är det kokt som gäller antar jag?
blodpudding, smart! men får man ge stekt mat? (hon är 8 mån nu) vet inte riktigt när man får börja med det. eller gäller det bara stekt kött?
pannkaka innehåller ju socker, ska man skippa sockret då?
nja, man kan väl tillaga äggen som man vill, bara de är genomtillagade (inte råa) men hårdkokt är ju en bra form/konsistens
blodpudding kan ätas kall eller varm, jag brukar värma den lite i mikro eller stekpanna. min lilla är inte så känslig men jag skulle inte ge hårdstekt eller bränd mat
blodpudding innehåller lite av varje, så om din lilla har känslig mage läs ingredienserna!
pannkaka med socker i har jag aldrig ätit, men det låter gott
ägg, mjölk, mjöl och salt är väl standard-svensk-pankis iaf. saltet brukar jag skippa. jag brukar variera pannkakorna, ha i extra ägg och smör, ibland blanda i havremjöl, grädde... och lite kanel på, eller kanel med yoghurt om det känns torrt.