Inlägg från: Fidelis ad urnam |Visa alla inlägg
  • Fidelis ad urnam

    Hur lyckas med nötkött?

    Jag vågar mig aldrig på att steka nötkött, som ryggbiff eller rostbiff.
    Köttet blir alltid torrt och tråkigt med för mycket tuggmotstånd och aldrig mört och gott som på restauranger.
    Jag är inte dålig på att laga mat, men just nötkött misslyckas jag alltid med.

    HUR steker man en nötköttsbiff så att den blir god och mör?

    HJÄLP!!

  • Svar på tråden Hur lyckas med nötkött?
  • Fidelis ad urnam

    Suckar, skrev fel, menar rostas (eller vad det heter), inte rostbiff.
    Jag är proffs på att göra porterstek, surstek, rostbiff osv osv. Allt i ugn blir hur bra som helst.
    Men när jag ska steka nötkött blir det tråkigt.

  • Fidelis ad urnam

    Tack för era tips.

    Och ja, jag menar utskurna biffar av nötkött.

    Skulle också vilja våga mig på lammracks, men vet inte om jag vågar :-O

  • Fidelis ad urnam

    Tack för alla bra tips.
    Ska väl kanske våga mig på att steka en bit nötkött

Svar på tråden Hur lyckas med nötkött?