Inlägg från: flygrl |Visa alla inlägg
  • flygrl

    KAN DU...?

    Nja, kan några gitarrackord och få till lite ljud på en analog synt men det är också allt...

    Kan du stoppa korv?

  • flygrl
    Nandez skrev 2019-06-08 13:48:10 följande:

    flygrl: Det skulle vara jättekul

    Tipsar om en bok: Kattens hemliga språk av Susanne Schötz


    Mjau & tack för boktipset!
  • flygrl

    Japp

    Kan du stå vid kanten av ett stup utan känna obehag?

    (@DanneHade: Menade det bokstavligt, inget annat)

  • flygrl

    Ja, tyvärr alltför ofta

    Kan du se på en barometer hur vädret kommer bli?

  • flygrl

    Hmm...tror inte det faktiskt

    Kan du känna igen minst 5 olika matsvampar?

    (@kokosnötmjölk: Ja, det är jobbigt och obehagligt med mardrömmar. Gastkramande. :/

    @Nandez: Tack för omtanken

    @Blond tjej: Jo, det är jobbigt)

  • flygrl

    Har aldrig provat men jag kan däremot klippa kattklor :)

    Kan du garva läder?

    (@kokosnötmjölk & Nandez: Jag håller väl med i princip MEN...var drar ni gränsen för politik? Är det politik att fråga om man är för HBTQ-personers lika rättigheter, tycker det borde satsas mer på vindkraft eller om man tänker rösta i EU-valet? Gränsen är ju lite flytande...)

  • flygrl
    kokosnötmjölk skrev 2019-06-17 18:00:53 följande:

    flygrl: Som du säger är gränsen flytande, men att tex fråga när någon hade samlag senast känns inte ok, lika lite som att fråga vem/vilket parti någon ska rösta på i ett val. Att fråga om det borde satsar mer på vindkraft är ju en sak man kan tycka utan att man strict måste rösta på partiet som säger det (tex om ett parti säger att vindkraft ska det satsas mer på, men dödsstraff borde införas, LGBTQ borde bli olagligt igen och ingen får skaffa mer än ett barn, dessutom ska folk som är mörkhyade inte få finnas i Sverige och alla judar borde dö, då skulle jag inte rösta på det partiet oavsett hur mycket jag tycker det borde satsas på vindkraft), att däremot fråga vem någon ska rösta på gör det mycket mer uppenbart vem en person ska rösta på och speglar liksom mer en persons allmänna politiska åsikter. Att fråga om LGBTQ-personers tycker jag är ok, jag har inga problem att uttrycka mina egna åsikter omkring det, men samtidigt accepterar jag om alla andra inte vill göra det. 

    Observera att mitt exempel ovan är ett väldigt drastiskt exempel och att det inte behöver vara lika drastiskt irl. 


    Ok, ville lite grann kolla var du & Nandez drar gränsen för politik för jag tycker nog den gränsen är väldigt flytande. Att inte fråga vilket parti nån röstar på är ju en sak men sen har vi ju alla dom där andra samhällsfrågorna som också är politiska i nån mån, typ HBTQ-rättigheter, rasism eller om vindkraften eller kollektivtrafiken bör byggas ut. Tycker som sagt inte gränsen är solklar alla gånger.)
  • flygrl
    Nandez skrev 2019-06-24 18:44:52 följande:

    Det håller jag med om.


    Ok :)
    kokosnötmjölk skrev 2019-06-24 23:35:15 följande:

    Absolut! Det går inte att dra någon liksom strict gräns för vad som ska vara ok/inte vara ok. Men jag tänker att om man använder sitt sunda förnuft så borde det inte vara några större problem. Sedan finns det ju alltid undantag, och jag är absolut inte alltid perfekt jag heller. Jag har säkert också trampat över gränsen flera gånger liksom, och det är inget annat än mänskligt. Enligt mig.


    Jag undviker fråga va folk röstar på och rena partipolitiska frågor men känner nog som sagt det är svårt veta var gränsen går för politik i övrigt.
Svar på tråden KAN DU...?