• Anonym

    jag låg med min kusin - hur ser ni på saken??

    Äsh vaddå du skriver ju att ni knappt känner varandra, man får faktiskt gifta sig med sin kusin!! Är väl bara att köra på man lever bara en gång, ni gör ju inget olagligt!
    Jag kan ärligt säga att jag är lite attraherad av min halvbror som jag inte har växt upp med enbart träffat några gånger som barn, men nu i vuxen ålder har en mycket bra kontakt med som syskon förstås =), men tänk om vi inte hade vetat av varandra & träffats ush & fy  Kräks.

    Ni är ju "bara" kusiner!!

  • Anonym

    Med tanke på djuren är det synd att tidelag inte är olagligt. Vad jag vet pågår en utredning om att eventuellt göra tidelag olagligt igen, vilket det var tidigare.
    Men jag håller med att bara för att något är lagligt behöver det inte vara rätt, men jag menar bara att man behöver inte vara så fördömande mot en som har sex med sin kusin. De har inte gjort sig skyldiga till något brott och så förskräckligt är det väl inte, inte "äckligt" som en del säger här. Det finns betydligt äckligare saker man kan ha för sig.

  • Anonym

    grattis till det underbara sexet =)

    spelar noll roll att det var din kusin , shit happends och du hade ju tur att det var så underbart

  • Anonym

    kinky? nej... sjukt och äckligt? ja...

  • Anonym

    Wow, jag skulle aldrig göra det.

    Men om du är nöjd och känner att det kvittar så tycker jag inte att du ska bry dig om vad moralkärringarna på FL har att säga. Skulle nog inte ens sökt om råd här om jag vore dig. Folk äääälskar att trasha andra för att få sig själva att se bättre ut.

    Vad du gör bakom stängda dörrar är upp till dig och personen du gör det med, så länge ni inte skadar någon och bägge är med på det så gör ni vad faaan ni vill.
    Och som du redan nämnt så planeras det inga barn utan var bara ligg, som en del här inne ändå fortsätter att disskutera istället för att starta en egen tråd och föra debatten där.

  • Anonym
    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE skrev 2010-07-23 14:34:10 följande:
    Ja, det är lagligt att gifta sig med sin kusin (halvsyskon också). Men lagligt behöver ju inte betyda att det är moraliskt ok.
    ush får man verkligen gifta sig med sitt halvsyskon Kräks, skulle aldrig komma på tanken
  • Anonym
    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE skrev 2010-07-23 15:23:17 följande:
    Ja, men just i det fallet så måste man göra en så kallad hindersprövning.
    Anonym skrev 2010-07-23 14:47:15 följande:
      skulle aldrig komma på tanken
    Det spelar väl ingen roll vad du skulle göra eller inte, det är ingen som tvingar dig.
    Vi gjorde hindersprövning för att få ingå äktenskap  2005 vi visste att vi inte var det minsta släkt, det måste väl alla göra?
    Eller finns det olika hindersprövningar?
  • Anonym

    Jaa.. ALltså iofs så är det ju din kusin, men JAG tkr att det är helt OK eftersom det är vanlig i  min kultur att man gifter sig med kusiner, å då när man är gift så har man tekniskt sett sex med sin kusin ;) Men om du känner dig äcklad på något vis, varför fortsätter du när du vet att det inte blir ngt utav det hela? nyfiken bara ;) men iaf.  Lycka till!

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-07-23 15:26:11 följande:
    Vi gjorde hindersprövning för att få ingå äktenskap  2005 vi visste att vi inte var det minsta släkt, det måste väl alla göra?
    Eller finns det olika hindersprövningar?
    Hinderprövning görs då man är på ett eller annat sätt halvsyskon då det krävs godkännande, men nite när det gäller att man är kusiner :)
  • Anonym
    Anonym (whoat.) skrev 2010-07-23 15:49:04 följande:
    Jag har över 40 kusiner utspridda runt om i landet, många kusiner behöver inte vara onormalt.

    ..fast jag håller med dig om resonemanget att allt inte är okej bara för att det är lagligt, tidelag är ju som sagt lagligt "så länge inte djuret lider"- men vem ska avgöra det då, tänker jag!  Finns inte på planeten att jag skulle kunna tända på någon av mina kusiner! No way in hell!
    Vad är det konstiga med att ha många kusiner ? =S har också lite över 100 kusiner spridda över olika länder. det är väll inget fel med det?
Svar på tråden jag låg med min kusin - hur ser ni på saken??