Inlägg från: Pilla84 |Visa alla inlägg
  • Pilla84

    BIM runt 10 Augusti - Häng på!!

    Lilla Emma skrev 2010-07-19 15:53:26 följande:
    Har ÄL på fre enl FL, men redan idag har jag.börjat få små känningar i tjejmagen och flytningarna har.börjat komma så smått. Så nu.blir de mys varje dag from idag tills söndag, för att inte missa något.
    Nä man vill inte missa ¨någon dag:)
  • Pilla84
    Lilla Emma skrev 2010-07-20 09:23:35 följande:
    Igårkväll startades bebisverkstaden för syskon april 2011 och pågår tills söndag:) håller tummarna för oss alla!
    Härligt!=) Jag e inte säker på när jag hade min ÄL, de e möjligt att jag hade den tidigare än va jag trodde. Förra gången kom ju mensen 3 dagar för tidigt...Jag har haft massa hugg i "tjejmagen" i ett par dagar å e jätte svullen i magen...Men de ebara att vänta å se om de har blivit nått resultat:)
  • Pilla84
    MJF skrev 2010-07-25 15:54:18 följande:
    Hej alla! Hur går det för er? Jag har sen i tisdags haft flytningar & ont runt äggstockarna, troligtvis hade jag äl den 19-20 men har kört på mkt & ofta Solig Men har fortfarande ont runt äggstockarna & vet inte riktigt vad det beror på & speciellt vid samlag kan de smärta ( inte så att jag vill avbryta ) men visst känns de.

    Någon idé ?
    Jag känner samma sak vid samlag, att de gör ont i äggstockarna/äggledarna...jag hade min ÄL 18-19 tror jag sen dess har jag haft ont i "tjejmagen å brösten, sen har jag börjat må illa den senaste dagen....Jag tänkte jag skulle göra ett test om några dagar...
  • Pilla84
    MyFanny skrev 2010-07-27 22:27:26 följande:
    Nu börjar jag känna lite i tjejmagen, förmodligen inbillning, det är jag bra på. Men det känns lite som om det bubblar/pirrar lite (som svag konstig mensvärk ), och lite längre ner än vid vanlig mensvärk. Brösten är även ömma, går nästan inte att ligga på mage! 

    Pilla- hur har det gått för dig? Har du testat än? *nyfiken*
    Nä ja gahr inte testat än=) Jag skulle så gärna vilja men e så rädd att bli besviken med ett neg svar! Jag tänkte jag skulle testa på måndag, så BIM dagen,om men sen inte har kommit då!
    Jag har ju fort ont i Tjejmagen å mår illa från å till. Sen sticker å svider de i brösten i mellanåt.
    Jag hoppas såååå mycket på ett pluss på måndag:)
    Hur går de för dig?=)
  • Pilla84
    MyFanny skrev 2010-07-28 10:13:04 följande:
    Håller tummarna för dig!
    Jag har ju lång tid kvar till BIM, så jag försöker få tiden att gå och inte tänka på några eventuella symptom (fast det gör jag hela tiden). :)
    Ja man e ju ganska duktig att leta symtomer=)
  • Pilla84
    MyFanny skrev 2010-07-30 15:32:40 följande:

    Nu börjar jag få ont/molvärk i nedre delen av ryggen. Brösten ömmar nåt emormt och har även blivit större.Glad Jag känner nästan på mig att det är nåt där inne, en känsla jag har i kroppen lixom..  

    Hur går det för er andra, har ni några symptom och när kommer ni testa första gången? Jag kommer nog testa på måndag eller tisdag.


    Jag har BIM i morgon å jag mår illa,spänningar i brösten, ådror på brösten, har ingen vidare matlust, hugger i magen å ryggen i mellan åt, så ja symtomer de har man allt:P jag hoppas verkligen inte min mens kommer i morgon...Jag ska testa på tis el ons om mensen inte har kommit.
  • Pilla84

    Jag va på toa nyss å då va de ljus rött på pappret!!jag va verkligen säker på att jag va gravid denna månaden:( Man kan ju ha ett litet hopp om att de e en liten blödning men de e de väl inte...Fr jag mensen idag så +kommer jag inte va inne på fl på ett tag. usch va besviken jag e...*

  • Pilla84

     


    Just nu e jag VÄLDIGT förvirrad!! Jag fick min mens idag BIM+1,Trodde jag iaf! Den började vid 11 idag på dagen å den e typ borta nu på kvällen, jag fattar ingenting... jag hade aldrig nån riktig mensvärk heller, de gjorde bara lite ont en kort stund. Jag e jätte svullen i magen å de hugger lixom i nedre delen av magen. jag funderar på om de kan vara en nidblödning eller va e detta?? kan man få nidblödningar så långt efter ÄL?
    E de någon som har något bra svar på detta?

  • Pilla84
    Prinsessa82 skrev 2010-08-03 20:12:09 följande:
    mysko... jag hade en nidblödning ett par dar innan BIM , men.. kan du inte göra ett grevtest o se?

    nån gång har jag fått mens, som sen slutat för att komma igång rejält dagen efter...
    Jag gjorde ett test i går morse som va neg. men har inte mensen kommit i gång i morogn eller på torsdag så får jag nog göra ett test på fredag. känns väldigt skumt detta, har en konstig värk i nedre delen av magen sen e jag spännd i magen
  • Pilla84
    MK84 skrev 2010-08-03 21:23:40 följande:
    Ibland kan mensen som börjar för att se ta uppehåll i 1-2 dagar innan den kommer igång rejält. Så den kommer nog igång snart (tyvärr, antar jag).
    ja vi får se va som händer med min kropp:)
  • Pilla84

     Jag har verligen fått min mens nu...:( jag har sån mensvärk så jag vet inte var jag ska ta vägen...Men jag ser detta som ett gott tecken. Sen jag slutade med mina p-piller så har mensen inte kommit i gång riktigt men de har de gjort nu=) Så nu e de bara att köra på med bebisverkstaden=) Jag kommer inte vara inne på FL på ett tag nu, känns lite lugnare å bara ta de som de kommer. Jag hittar en massa symtomer när man sitter å läser här på FL, när man läser om allas symtomer=)
    Ett stort Lycka til alla.
    Hörs kanske snart iaf=)

Svar på tråden BIM runt 10 Augusti - Häng på!!