Inlägg från: marilyn84 |Visa alla inlägg
  • marilyn84

    BIM runt 10 Augusti - Häng på!!

    Hej!

    Står gärna med på listan jag med, BIM 9 Augusti.

    Är första försöket, så förväntar mig inte alldeles för mycket. Är andra barnet, har en dotter som är född -05.

    Hänger gärna här och hoppas tillsammans :)

     

  • marilyn84
    MyFanny skrev 2010-08-05 07:47:27 följande:

     


    Jag tror jag har plussat! SkrattandeSkrattandeSkrattande
    Dock ett svagt streck, vad tror ni? BIM -3 idag. Hoppas på starkare plus de kommande dagarna!

    Så jäkla GLAD!!!
    Jag tycker också att jag kan se strecket, även om det är väldigt svagt. Ta ett till test om 2-3 dagar, för säkerhetsskull :) 

    Jag håller verkligen tummen för dig!  
  • marilyn84

    Undrar om man ska våga testa idag? Har lite molvärk och brösten känns lite ömma och svullna, men det kan ju lika gärna vara pga ev kommande mens. 

    Samtidigt är man ju väldigt, väldigt nyfiken.  Gaah. Nåja, vi får se.

  • marilyn84
    marilyn84 skrev 2010-08-05 09:13:24 följande:
    Undrar om man ska våga testa idag? Har lite molvärk och brösten känns lite ömma och svullna, men det kan ju lika gärna vara pga ev kommande mens. 

    Samtidigt är man ju väldigt, väldigt nyfiken.  Gaah. Nåja, vi får se.
    Har gjort ett test nu, visade - . Hade inte förväntat mig så mycket annat, även om man självklart hoppades på + Cool

    Iofs så är det 4 dagar kvar till BIM och detta var heller inte morgonurin. Hur har det gått för er andra? :) 
  • marilyn84
    Prinsessa82 skrev 2010-08-05 15:04:42 följande:
    finns ju dom som inte plussar fören efter BIM.. min kompis tog det en vecka för
    Jo, är ju säkrast att testa från dagen för BIM eller efter. Men det är ju lite spännande att testa, för det kan ju visa tidigare Tungan ute.

     
  • marilyn84

    Må hänt att jag har en dum fråga nu, men skitsamma Tungan ute.

    När jag väntade mitt första barn började jag läcka bröstmjölk väldigt tidigt(ca v.12-13). Men jag minns att  redan i v.5-6 så kunde jag(om jag ville) "klämma" fram någon droppe ur brösten. Hoppas ni vet hur och vad jag menar. 

    Min fråga, kan man klämma ur något även om man inte är gravid? Har försökt leta runt efter info men har inte hittat. Vet ni något om det? 

  • marilyn84
    Prinsessa82 skrev 2010-08-05 15:43:57 följande:
    hmm, jag har kunnat göra det efter jag fick dottern, fast jag bara ammade 2 månader...
    kunde göra det rätt länge efteråt..

    nu va det iofs ett tag sen testade.. hahah, gud va sjukt det låter, men kunde trycka ut nu innan mitt + , ingen aning dock im det har ngt samband..
    Haha, ja men vad fan.. hoppas man på ett + så tror jag man letar efter alla möjliga tecken på grav. Då kanske man gör lite halvkonstiga saker.

    Saken är att jag testade att göra så idag för jag såg att det var som en "skorpa" eller vad man ska kalla det på bröstvårtan. Så som jag kunde få när min dotter var bebis och jag hade ammat och sen hade blivit bröstmjölk kvar som torkat.. Så såg det ut idag och då klämde jag och ut kom det en droppe.

    Jag har ju inte gått runt och klämt tidigare då vi inte försökt få till en bebis, så jag vet inte om man ska kunna klämma ut något eller inte, haha :)
  • marilyn84
    gryning2 skrev 2010-08-05 20:53:46 följande:
    Jag ammade senast för 2½ år sedan och kan ändå klämma fram lite mjölk. Om man har ammat förut så tror jag det kan finnas länge efteråt.
    Okej, ja det var ca 3,5 år sen jag ammade. Så det är nog så att man inte kan ta det som ett tecken på grav :)
  • marilyn84
    MJF skrev 2010-08-06 09:39:47 följande:
    Har nu i 3 dagar haft kraftig mensvärk / växtvärk eller värk i nedredelen av magen & runt äggstockarna, brösten är till & från fylligare / spända & mina bröstvårtor blir lätt styva & ömmar. Men fortfarande ingen mens & jag har aldrig ont i brösten innan mens & dessutom är magen väldigt svullen & magen krånglar med att vara hård till & från.. Vad tror ni ? Tog ju ett extra känsligt test som visa neg men ska ju ha bim på måndag 9/8.. Så kanske... Hoppas !
    Iom att du inte brukar ha ont i brösten innan mens så hoppas man ju på ett plus :)
    Vi har BIM på samma dag ser jag. Jag gjorde också ett test igår, CB Plus och det visade - . Iofs gjorde jag testet på eftermiddagen och hade druckit en hel del kaffe mm under dagen. Så det var kanske inte så smart att testa då. Ska testa en gång imorgon bitti tänkte jag. När har du tänkt testa igen? 
  • marilyn84

    Misstänker att mensen är på väg här också. Fick en pytteliten blödning igår och idag är det mer som gammalt blod, dock väldigt lite. Fortfarande ömma och svullna bröst och lite molvärk. 

    Får göra nytt försök helt enkelt. 

  • marilyn84
    gryning2 skrev 2010-08-08 17:05:34 följande:
    Grattis!

    Jag testade negativt igår och har sån mensvärk nu på tredje dagen - men ingen mens! Väldigt mystiskt.... =/ Jag vet inte vad jag ska tro. Tycker att brösten är större också så jag hoppas fortfarande att jag kanske ändå är gravid. Tänkte testa på tisdag 10/8 igen då har det gått 3 dygn sedan senaste testet. Man kan väl inte gå och ha som mensvärk hur många dagar som helst utan att få ett plus eller mensen.... Frustrerande.
    Hoppas att du får ett + ! Jobbigt att få dubbla budskap :( 
    Jag har BIM i morgon och ska testa på morgonen om nu inte mensen "kommer på riktigt". Fick en liten blödning igår och idag bara gammalt blod, så vet inte riktigt vad jag ska tro. Hade en blödning för en vecka sedan och trodde det var nidblödning då den kom ca 5 dagar efter ägglossning. Brukar typ aldrig ha mellanblödningar. 

    Får vänta och se helt enkelt.. Jobbigt! :( 
  • marilyn84

    Hej! Hoppas ni vill hjälpa mig med en fundering.

    Nu har jag räknat att min senaste mens började den 12/7, då jag fick en liten blödning. Sedan var det uppehåll tills den 14/7 då den kom ordentligt. Har jag räknat fel då? Borde jag räkna mensens första dag från den dagen som det blöder ordentligt och jag behöver använda tampong? 

    Jag kom bara att tänka på det imorse när jag vaknade och inte kunde somna om. Hur räknar/skulle ni räkna?

    Har fortfarande inte fått "riktig" mens, utan en liten blödning lördag förmiddag och efter det bara lite gammalt blod när jag torkat mig. Om jag räknat rätt så borde min mens ha kommit igång ordentligt idag. Testade imorse men - . 

    Snälla, alla ni kloka kan väl hjälpa mig Flört?

    Kram! 

  • marilyn84
    Ankan30 skrev 2010-08-09 13:24:24 följande:
    Hade bim igår och gjorde precis ett test som var hur negativt som helst men ändå ingen mens. Har mått illa i över en vecka och har fått större och ömmande bröst samt mensvärk. Har två barn och då jag var gravid med bägge så visade testerna direkt vid bim. Känner mig nu bara jätteledsen och besviken då jag känner på mig att mensen är på väg men kanske bara dröjer då jag påverkas så mycket av detta psykiskt genom att jag tänker på det hela tiden..
    Förstår hur du menar. Men, så länge mensen verkligen inte dykt upp så kan man fortsätta hoppas. Så tänker jag. Det bästa är nog att försöka sysselsätta sig med annat och försöka att inte tänka på mens, plus osv. Men lättare sagt än gjort!
    Håller tummarna för dig, att mensen håller sig borta! Glad 
  • marilyn84

    Lägger till mig på listan, har BIM 11/8 och inte 9/8. Jag hade räknat fel. 

    BIM 2 aug - Pilla84
    BIM 6 aug- prinsessa82 Plus
    BIM 6 aug - Lilla Emma
    BIM 6-7 aug Ankan30
    BIM 7 aug - Byhlin93
    BIM 7 aug - aeoeo
    BIM 8 aug - MyFanny 
    BIM 10 aug - Engla Adelaide
    BIM 10 aug - Labolina74Plus
    BIM 10 aug - gryning 2
    BIM 10 aug - M anna
    BIM 11 aug - Elink84
    BIM 11 aug - marilyn84

    Inte Gravid:
    9 Aug - MJF ( Mens 7/9 )
    10 aug - Julia (Mens 7/9)
    13 aug - MD77 (Ingen ÄL)

  • marilyn84

    Men vad drygt! Har  haft molvärk i princip hela gårdagen, ont som fan i brösten och de är större än vad de brukar vara innan mens.. men fortfarande ingen riktig mens, bara gammalt blod. Om det är mensen som är på gång så  vill jag att den ska komma typ.. NU. Vill inte gå och vänta och vänta och ha en gnutta hopp. Vill bara att mensen ska komma så att man kan ta nya tag och se framåt. 

     aeoeo, gryning2 och ankan30: Hur har det gått för er? Håller fortfarande tummarna för er att ni får plusset då ni passerat BIM! :) 

    Ni som beställt test från testlagret, har ni fått dem nästa dag om ni beställt innan 17,00? 

  • marilyn84
    Ankan30 skrev 2010-08-10 09:16:08 följande:
    Inatt kom mensen med buller och brak, mår fortfarande exakt som innan då jag upplevde tusentals symptom men nu är den här. Ledsen..
    Men då :( Ledsen för din skull. 

    Misstänker att mensen kommer dyka upp här också när som helst. Har en känsla av det. Vill bara att den kommer på en gång så att man slipper denna väntan. Sen kan man ta nya tag. 
  • marilyn84

    Här kom mensen idag, efter att ha haft bruna blödningar sen i söndags. Trist men hade inte förväntat mig att lyckas på första försöket. Nya tag nu! Lycka till alla ni som passerat BIM men som inte plussat och ni som ska göra nytt försök! Kram

Svar på tråden BIM runt 10 Augusti - Häng på!!