Inlägg från: sassus |Visa alla inlägg
  • sassus

    Jag längtar till jul!!!

    bustösen skrev 2011-10-31 12:19:46 följande:
    är det för tidigt för julgardiner??? var tvungen att putsa sonens fönster för det gick knappt att se ut genom det, och nu när det ändå är rent och fint blev jag lite sugen på att byta gardinerna =) 
    Haha, jag undrar detsamma. Har precis flyttat och måste köpa gardiner till köket. Känns dock lite onödigt när julgardinerna ändå ska upp snart, så funderar som sagt på att slänga upp julgardinerna direkt
  • sassus

    I kväll ska jag dricka Apotekarnes julmust och se på Leilas jul på dvd. Tänk att jag hade glömt bort att jag hade den, hittade den nu när jag packade upp flyttlådor. *lycka*

  • sassus

    Åh, jag behöver verkligen hjälp med att bestämma julgardiner i vardagsrummet. Sambon är måttligt intresserad, och jag tänkte beställa dem så fort som möjligt. Kanske kan ni komma med lite smakråd?

    De första jag är inne på är dessa, men är osäker på om de passar i ett vardagsrum... (ska beställa kappan till köket):

    www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx&productId=212878&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

    Sedan funderar jag på dessa:

    www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx&productId=247089&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

    Eller de här:

    www.jotex.se/misc/ProductZoom.aspx

    Eller de här:

    www.jotex.se/misc/ProductZoom.aspx

    Så svårt att bestämma...

    (Hoppas nu att det går att länka)

     

  • sassus

    Tror det lutar åt de gråa och vita. De känns mest stilrena, och vi har ganska ljusa färger i vardagsrummet och då kanske det är fint att fortsätta på det spåret. Köra på en isig och snöig känsla i vardagsrummet i år, så får man ösa på med rött i köket istället Vad tror ni om det?

  • sassus

    Nu är de gråa beställda. Kommer nog bli fint. De som jag tänkte beställa till köket var tyvärr slut, så de blev de här istället: 

    www.jotex.se/misc/ProductZoom.aspx

    Tyckte mer om de andra, men de här blir nog bra de me... Åh va jag längtar till det är dags att pynta!  

  • sassus

    Nu har jag köpt mina två första julklappar. Boken "Pappatexter" av Marcus Birro till sambon, och boken "Världens bästa ostar och vinerna därtill" till mammas sambo. Kanske får mamma vara med på ett hörn på den julklappen också, får se. 

    Va kul det är att köpa julklappar  

  • sassus

    Jag efterlyser spellistor på Spotify! Brukar sätta ihop en julspellista varje år, men nu kan jag inte komma på någon bra. Det blir bara samma gamla vanliga låtar (som visserligen är helt underbara, men det kan vara kul att variera sig lite )

  • sassus

    Tack så jättemycket! Nu har jag massor att välja bland

  • sassus

    Kan tipsa om pepparkaksmuffinsen man hittar på dagensmuffins.se. Jättegoda! Bakade de till fredagsfikat på jobbet, och gjorde en frosting som jag klickade på dem. Blev väldigt uppskattat. 

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!