Zorba1980 skrev 2011-11-10 11:26:44 följande:
Tack så mkt ska ta och gå igenom vad jag ska fixa och frysa in.
Jag kanske kommer att upprepa sånt andra redan har skrivit, men köttbullar är jättebra att göra i förväg och frysa in, skinkan kan man koka klar och frysa in så tar man bara fram och griljerar den, lussekatter och annat mjukt bröd funkar också alldeles utmärkt att frysa och hårda kakor håller ju länge i skafferiet. Själv äter jag inte risgrynsgröt, men min man säger att den i "korv" är god. Om ni har dopp i grytan så går grytspadet också jättebra att frysa och bara värma. Korv funkar bra att frysa innan den är tillagad, men revbenspjäll och omelett och sånt blir inte gott att laga i förväg, frysa och sen värma. Revbenspjällen blir lätt torra då och omeletten blir seg och konstig. Jansson och potatisgratäng funkar, men om man har otur kan de bli lite gryniga när man värmer dem.