Inlägg från: Mariohn |Visa alla inlägg
  • Mariohn

    Jag längtar till jul!!!

    Villimey skrev 2010-10-19 22:36:55 följande:
    Vi bokade hotellet ikväll, så nu blir det Lisebergs julmarknad. Vi stananr två nätter så hinner vi även besöka universeum.
    Åh vad skoj! Imorgon blir det Ullared för vår familj Hoppas på mycket julprylar
  • Mariohn
    Ellie86 skrev 2010-10-20 12:52:59 följande:
    Åhh jag vill också iväg till Ullared! Men höggravid å trängas där inne är nog ingen höjdare (v.38+0 idag) å jag orkar inte gå så mycket... så i år blir det nog inget Ullared på jul i alla fall... synd för de har ju så mycket fint inför julen!!
    Haha jag förstår dig. Förra året föddes min son den tredje november så den 27:e oktober när vi skulle åka till ullared reste jag mig ur sängen och sade "vi väntar till nästa år va? Det är liksom nog med trängsel på insidan av mig" 
  • Mariohn

    Jag ska gå och lägga mig men kände mig tvungen att logga in och berätta exklusivt för mina julvänner att nu vräker snön ner över LUND! Har varit ute en långpromenad i de vita flingorna med lillkillen i vagnen. Han sken som en sol!  Kram på alla

  • Mariohn
    Kinya skrev 2010-10-21 07:33:54 följande:
    Oj, jag bor ju rätt nära Lund men jag har inte sett nån snö.
    Stackars Här vräkt det ner stora flingor. Men det lade sig aldrig på marken tyvärr -(
  • Mariohn
    Bonanza skrev 2010-10-22 08:52:48 följande:
    Det här vaknade jag till i morse:

     


    Nu sitter jag och äter pepparkakor till frukost.

    Jag älskar att bo på landet, allt är så mycket vackrare här ute!
    Vad mysigt. Vart bor du?
  • Mariohn
    Bonanza skrev 2010-10-22 09:00:19 följande:
    I Örebro.
    Blås lite snö i min riktning. Här öser läskig sol ner
  • Mariohn
    Bonanza skrev 2010-10-22 09:06:54 följande:
    Här är det också sol. Och snö!
    Jag gillar inte sol. Jag vill ha det mörkt
  • Mariohn
    Mettan69 skrev 2010-10-22 10:21:09 följande:
    Bonaza: Åh det ser ju helt ljuvligt ut. Längtar så till snön och utegranen. Tycker att det är en helt underbar kombination. STOR mysfaktor. Hjärta

    I morgon skall jag till Ullared och köpa kläder till pojken och julklappar. Ser fram emot det med blandade känslor för jag har hört att det är jättemycket folk där just nu. Rynkar på näsan Vill ju kunna gå och kika i lugn och ro utan att få panik på alla som trängs. Håll tummarna för mig att det inte är FÖR mycket folk där i morgon. Oskyldig
    Nu vill jag verkligen inte kissa på din parad men av ren omtanke vill jag varna. Vi var där igår...Jag är så besviken att jag nästan grät en skvätt. Julpyntet och julstämningen var ett skämt. Inte mysigt alls. Det finns inte särskilt mycket kläder alls varken till barn eller vuxna. Det var vansinnigt mycket folk så det gick knappt att komma fram...Och vad fan har hänt med priserna? Allt är dubbelt så dyrt som det brukar vara. Hade jag vetat på förhand hade jag inte åkt dit.
  • Mariohn
    Pigelinen skrev 2010-10-22 10:52:55 följande:
    Håller delvis med, priserna har ändrats så nu måste man ha koll på vad saker och ting kostar och kolla för att inte köpa sånt som man lika gärna kan köpa hemma. Dessutom är det grymt mycket folk där nu... tyvärr... vi var där för några veckorsedan på en måndag dagen efter rekordhelgen och personalen var helt i chok och denna helg som var slog det rekordet... Med tanke på att barnbidraget kom i veckan så ja du Men man får ta det lugnt o i sin egna takt

    Jag köte endel julklappar till RIKTIGT bra pris, men så hade jag min Andorid mobil med så jag kollade endel priser på nätet direkt... Köpte bla Sagaforms BBQ grillbestik för 89.95 o på nätet kostar de 398:-

    Sen köpte jag en käpphäst till kompisens dotter som man trycker på öronen för 39.95.  Atlantis LEGO för 99.-

    Idag ska jag påbörja min jullåda till Hoppets stjärna!!! Ska bli roligt. Just nu ÖSETR det ner snö... tyvärr ser det inte ut som att det lägger sig så fortfarande syns alla löv som gärna kunde få gömma sig.
    Ja har man tålamod och vilja går det nog lättare Jag kände när jag kom in i affären att "nej vad fan"....Det gick inte att gå omkring. Man köade från trådkorg till trådkorg och leksaksavdelningen gick inte ens att gå in på. Personal stod och stoppade folk och passade vagnar åt folk för att de skulle hitta dem igen osv. Det var verkligen inte kul. Nästan alla hyllor på julavdelningen var tomma och julpapper och sådant fanns inte kvar och personalen sa att det tyvärr inte finns på lager på ett tag för det har gått åt så. Sjukt tråkigt!!

    Snö däremot är mysigt Här är ingen snö nu men det blåser ordentligt och höstlöven i vår trädgård är ilsket röda och blåser av ett efter ett. Skitmysigt!  
  • Mariohn
    Pigelinen skrev 2010-10-22 11:32:46 följande:
    det gjorde jag då för ett par veckor sedan när vi hade varit ¨på GeKås, men satte fusklappar på så att jag inte glömmer bort vad jag har köpt.
    Hahaha det hände mig förrförra julen. Jag packade in och packade in och dagen innan julafton kom vi på att vi hade glömt helt vad som fanns i mammas julklappar så vi fick packa upp och packa in igen! 
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!