• Majuuu

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    cajsasmamma skrev 2013-02-17 08:42:19 följande:


    Jo träsket, han gör ju så att jag lägger mig i sängen innan kl 21.00 och så fredagar sommar vi i soffan senast 20.30
    Men det är väl jättebra! Läste på aftonbladet att kvinnor behöver mer sömn än män eftersom vi har en så komplex hjärna Flört
  • Majuuu
    cajsasmamma skrev 2013-02-18 18:29:25 följande:


    Och allt som står i AB är sant
    Absolut!
  • Majuuu
    Isnogood skrev 2013-02-18 16:53:57 följande:
    Jag känner igen känslan Drömmer

    Tjaa, fortsätter äta starka smärtstillande, kan konstatera att det inte går att sälja hundarna, gräver ner mig i jobb, både på gården o  på jobbet, tar en dag i taget o förväntar mig ingenting, så släipper jag bli besviken.

    DU ska absolut INTE försvinna härifrån (!), babbla får vi göra, det har TS sagt



    Envisa smärtor, träffat fel män o massor av mera.

    Härligt för din skull


    Tänkte på inläggen som varit, att det verkade aningen spänt, men det löser sig nog, alla har rätt till sina synpunkter, tråkigt bara när det blir som det blir

          

         

      
    TS säger babbla på!

    Låter inge vidare, men vi hoppas det går åt rätt håll nu! {#emotions_dlg.flower}
     
  • Majuuu
    ulfsas skrev 2013-02-19 22:07:20 följande:
    Stjärntecknet skorpionen passar ihop med... Skorpion och vädur: I sängen kan ni få det spännande men förhållandet kan också förstöras eftersom båda stjärntecknen kan vara lite väl kontrollerande. Ni är benägna att ofta hamna i gräl eftersom båda är ganska starka personligheter med egna viljor. 

    Skorpion och oxe: Båda är intresserade av sex vilket kan göra er kärlek intressant. Dock är båda benägna att bli svartsjuka. Det kan bli problem av att oxen vill äga skorpionen. Oxen kan reta upp skorpionen som då kan göra saker denne ångrar. Det är viktigt att ni är lyhörda och tålmodiga med varandra. 

    Skorpion och tvilling: Tvillingen och skorpionen kan ha det roligt och spännande i sängen men den målmedvetna skorpionen har svårt för tvillingens velande hit och dit och därför blir det svårt att hålla kärleken vid liv. Skorpionen å andra sidan är alltför oflexibel för att passa tvillingens natur. Dessutom är skorpionen inte mycket för socialt umgänge medan det är det bästa tvillingen vet. 

    Skorpion och kräfta: Kräftan är fascinerad av skorpionen eftersom denne, trots sin lite tystlåtna natur ändå är såpass stabil och målmedveten. Det ger stabilitet och trygghet som kräftan gillar. Skorpionen å sin sida fascineras av kräftans emotionella natur och det faktum att denne är så hängiven kärleken. Dessa två stjärntecken passar utmärkt ihop. 

    Skorpion och lejon: I sängen kan ni få det hett och spännande men tyvärr kan lejonet tycka att skorpionen är alltför svartsjuk och begränsande. Ni får ett stormigt förhållande eftersom båda har mycket starka viljor. Ert förhållande blir kanske inte så romantiskt men ni kan absolut fungera ihop på sikt. 

    Skorpion och jungfru: Skorpionen tycker att jungfrun inte är tillräckligt intresserad av sex. Jungfrun kan tycka att skorpionen är alldeles för svartsjuk av sig, vilket han/hon inte har någon anledning till eftersom jungfrur i allmänhet är trogna. Som vänner passar de däremot mycket bra ihop eftersom de har många liknande intressen. 

    Skorpion och våg: De här stjärntecknen passar inte så bra ihop i en längre relation. Detta främst eftersom vågen tar alltför lätt på kärleken och kan upplevas som lite flörtig, vilket bara gör skorpionen svartsjuk. Skorpionen tycker också att vågen är lite för liberal på det sexuella planet och när vågen inte får som han/hon vill kan det hända att de söker sig till andra partners. Skulle vågen vara otrogen kan han/hon inte förvänta sig förlåtelse någonsin från skorpionen. Det här förhållandet blir bäst om skorpionen får vara den dominanta parten. 

    Skorpion och stenbock: De här två stjärntecknen passar ihop, dels eftersom deras kemi i sängen är så bra men också för att stenbocken kan stå ut med skorpionens vilja att äga sin partner. Som ett team fungerar de också väldigt bra – skorpionen är smart och stenbocken är organiserad vilket är två kompletterande egenskaper. Skorpionen kan lära sig tålamod av stenbocken. Detta förhållande blir som bäst om skorpionen tillåts vara den dominanta parten. 

    Skorpion och skorpion: I sängen kan det klicka mellan två skorpioner men annars är den här kombinationen ofta mycket problematisk och komplicerad. Båda kommer att vara kontrollerande och svartsjuka och det finns nästan ingen balans alls eller någonting som de två parterna kan lära sig av varandra. Ni kommer inte överens och ingen vill ge med sig och låta den andre få rätt. 

    Skorpion och skytt: Skorpionen är dominant och kontrollerande medan skytten är lössläppt och benägen att vara otrogen. Det rimmar illa med skorpionens medfödda svartsjuka. Dessutom vill skorpionen ha mer stabilitet än skytten som vill att varje dag ska vara annorlunda. Skorpionen gillar inte alls skyttens enorma frihetsbehov. Tyvärr passar de inte speciellt bra ihop. 

    Skorpion och vattuman: Skorpionen och vattumannen passar inte så vidare bra ihop. Detta eftersom vattumannen ogillar skorpionens svartsjuka medan skorpionen finner vattumannen alltför fritänkande och oförutsägbar. Vattumannen vill ha ett rikt socialt liv medan skorpionen är ganska reserverad och är mer för ett inre liv. I sängen fungerar de däremot bra. 

    Skorpion och fisk: Hälsosam kärlek kan absolut uppstå mellan en skorpion och en fisk. I skorpionen finner fisken den stabilitet som denne behöver. Fisken ser bara svartsjuka (som är associerad med stjärntecknet skorpionen) som ett tecken på att han/hon är älskad. Båda är intresserade av det andliga, inre livet och deras gemensamma intressen gör att de passar ännu bättre ihop.

    Fick en checklista som ni som är till för att sålla agnarna från vetet. Något att bryta isen med kanske
    Så enligt detdär skulle jag passa med en skorpion om jag tillåter honom dominera mig... Låter inte superlockande. Håller mig till min vattuman. Drömmer
  • Majuuu
    ulfsas skrev 2013-02-19 22:36:14 följande:
    Det är nog bäst detFlört
    Skulle inte byta ut honom för nån annan... Drömmer Solig
  • Majuuu
    ulfsas skrev 2013-02-20 21:11:09 följande:
    Va, trodde att alkla had läst 50 shades of grey och att pisk, smisk och dominans numera var ett baskrav. Eller hade jag fel nu igen? Obestämd
    Nej jag går emot strömmen och läser inte det alla andra läser. Läser bara pluggböcker för tillfället, men snart är jag klar och får läsa det jag vill och det är inte domdär böckerna. Skål
  • Majuuu
    Lovehurts skrev 2013-02-20 06:53:52 följande:
    Hej,vart är alla söta och mysiga singel mammor då? ;)
    Dom går åt som smör i solsken så det gäller att hänga här väldigt mycket. Oskyldig
  • Majuuu
    rolsrobb skrev 2013-02-20 23:03:41 följande:
    Det saknas något i kraven tycker jag!! Ska inte mannen också vara en Demon i köket Oskyldig. kram alla desperata mammor.
    Det är ju bara grundkraven i trådstarten. Sen har alla fina mammor egna tilläggskrav. Finns nog dom som har det kravet på sin lista oxå.
  • Majuuu
    Isnogood skrev 2013-02-21 20:42:31 följande:
    Gokväller tråden "ger konstgjord andning i förebyggande syfte" (Ta det som en kyss om du vill )

    Weeeeeee, snart fredag
    (Jo, försöker hitta positiva saker i vardagen)

       
    Kyss
  • Majuuu
    cajsasmamma skrev 2013-02-22 19:49:32 följande:
    Hej
    Hur har ni det? Här är det småstressigt men väldigt härligt '
    Hejhej!
    Låter bra!  
    Här är det vårtrötthet som gäller.. Sen att jag även lider av hösttrötthet på hösten, sommartrötthet på sommaren och vintertrötthet på vintern är en helt annan sak, dvs det vanliga trötthetstillståndet.
    Annars är det bra. Det var opponering på examensarbetet igår och idag har jag och barnen varit lediga och haft fullt upp med massa roligheter. Och nu är det datortime för TS, men jag tror daddy har somnat innan Skypen idag.. Tyst  
Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D