• 1Barn

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    Nu har jag lagt min lille för natten! fy vad tyst och trist de blev nu!

  • 1Barn
    MysTic PrincesS skrev 2010-06-08 19:07:44 följande:
    Mhm... intressant.... ge exempel på dina kulinariska färdigheter... Flört
    Himlen vill inte ha mig och Helvetet är rädd att jag ska ta över
    Oj de kan jag inte säga tyvärr, men de blir oftast mat med kött filè eller kyckling med potatis eller ris för de är mina favoriter, men olika rätter av dem coh olika smak och styrka beroende på vad för rätt man gör, såser är roligt att göra för blir inte såsen bra så förstörs hela rätten, grillar jag köper jag inte massa färdigt grillsås krafs nä bättre att göra eget så får man som man vill ha det. idag stekte jag kyckling filè så de blev lite färg på dem sen la jag i dem i vatten med massa färska kryddor som persilja och vitlök och annat smått och gott koka dem tills kycklingen blev klar silade av kryddorna och gjorde brunsås på spat, sköljde bara av potatisen och skar dem i klyftor med salt och svartpeppar på och stora klickar smör ca 100 gram och in i ugnen...fy fan va gott de är!
  • 1Barn
    sonen08 skrev 2010-06-08 19:09:01 följande:
    la precis min buse med...Men allt är just nu NEJ NEJ NEJ ska vi borsta tänderna neeej så rusar han dit ändå
    Haha, Isa bara jag sa till att nu ska vi sova, lyfte upp henne så kramar hon om mig, så går vi bara upp ger henne lite vatten en gonatt puss sen går jag ner och nu sover hon :) 10 minuter...enkelt som tusan :D
  • 1Barn
    nu1mlock skrev 2010-06-08 19:19:52 följande:
    MysTic PrincesS skrev 2010-06-08 19:13:14 följande:
    Ja som milf:ar kanske men inget annat. Det kan ju vara kul med nått seriöst ibland med
    Jaha, ni tänker så. :P Det är väl bara att gå ut och visa upp er lite? Man kan ju inte sitta hemma och tro att man hittar någon bra kille.

    Ut, hitta på saker, visa att ni finns, ta kontakt med killar/män. Jag har ju absolut ingen aning om vad ni faktiskt gör - men ge fan i att vara passiva! ;P
    Inte alla som kan komma ut, för de inte alltid blir avlastade seru! så, så kan du inte heller säga, de behöver inte vara passiva, jag är inte det, bara lite svårt att komma ut på krogen just nu för de finns ingen som jag kan lämna bort min dotter till hur som helst, jag spara dem tillfällen till den gången jag faktiskt träffar någon så jag inte tar min barnpassning för given! plus jag vill inte vara till besvär för mycke, kanske är så för en del singel mammor med just nu..
  • 1Barn
    sonen08 skrev 2010-06-08 19:25:30 följande:
    luddesomnar på 2 sek men han är i trots så allt är neej även om han vill hehe ha var för rolig när ja läman han på dagis...de stod vid förådet alla barnen o vänta på fröken..Så sa ja till ludde nu går ja..han bara hej hej..FÅr ja en kram så kolla han på de andra barnen o han bara näää...Så gick ja fram till han o snodde enkram..ÅÅå va han skämdes för mamma kom fram till han där han stod med de STORA barnen hehehe..snacka om tonårsminne sen
    Hahaha, taskig du är
  • 1Barn
    nu1mlock skrev 2010-06-08 19:34:05 följande:
    Jag har aldrig påstått att man måste gå ut på krogen för att visa upp sig, eller hur? Jag har inte heller påstått att det är enkelt med barnpassning eller att man ens ska använda sig utav denna.

    Det finns andra sätt att "visa upp sig" på! Det är t.ex. sommar - klä er lite snyggt, ta med barnet och gå ut till en park där det finns andra föräldrar med barn. Sola, lek med barnet/barnen, ge andra personer blickar som visar att ni är intresserade, nicka lite mot dom om ni får respons, säg åt barnet att springa åt det hållet och spring efter för att komma närmare.

    Eller gå till badhuset? Eller gå på stan? Eller till öppna förskolan? Eller i princip nästan vad som helst?

    .. vem har sagt något om krogen?
    Hehe, ja men jag behöver inte min dotter för att ragga går jag till lekparken med henne så är de för att hon ska få leka med andra barn, mitt raggande löser jag utan henne Visst de är säkert bra, och vissa kan falla för de. so be it, jätte bra men de är inget jag gör bara för att ragga, jag går som sagt dit främs för min dotters skull sen är de kul att snacka med de andra föräldrarna.
  • 1Barn
    nu1mlock skrev 2010-06-08 19:51:57 följande:
    Jag tycker att du borde tänka lite på vad det är jag skriver för något - kanske läsa mina inlägg några extra gånger innan du svarar.

    Jag antydde aldrig att du ska använda din dotter som en tjejmagnet. Allt jag har sagt är att det går alldeles utmärkt att "visa upp sig" när man är ute och gör sådant som man annars ändå gör.

    Det är inget fel med att ta kontakt med människor.
    Jepp och de gör jag med, sitter och snackar med dem föräldrarna    
  • 1Barn

    Nä jag är inte passiv jag är rätt tillfreds med mitt liv btw, och gör de jag känner för precis som alla andra här inne. men att sitta här och säga så till oss nu1mlock kallas för hypocrisy, eftersom du själv faktiskt sitter här och skriver bara säger.

  • 1Barn
    MysTic PrincesS skrev 2010-06-08 20:09:10 följande:
    Åååååh....

    villdugiftadigmedmig?????



    *skojar nu så inte nån tror jag friar på riktigt, är nämligen en VVGM* Drömmer
    Himlen vill inte ha mig och Helvetet är rädd att jag ska ta över
    Hahaha!
  • 1Barn
    nu1mlock skrev 2010-06-08 20:44:42 följande:
    Dogfight? :P En "dogfight" har ofta använts (används?) för att beskriva en våldsam/rasande strid mellan två (eller fler) motståndare, så den termen skulle kunna användas i detta sammanhang.

    Men nejdå, något sådant pågår inte här, den andra mannen har helt enkelt missförstått mina inlägg. Det är lätt hänt när det gäller text.

    Ingen har varit otrevligt - bortsett från att han kallade mig hycklare utan anledning, men det gör ingenting. Jag är inte så känslig. :)
    Oj, nä de var inte min mening att vara elak på nåt sätt, jag kan mycke väl ha missförståt allt, jag vet inte, men de kändes inte så. jag bara sa! inte alls min mening att vara elak. Jag skriver efter vad jag läser och förstår och hur jag tänker.
Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D