Inlägg från: sonen08 |Visa alla inlägg
  • sonen08

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    en annan frissa ligger i galleriet nu...

  • sonen08
    figurehead skrev 2010-06-08 19:40:50 följande:
    Just pga att du är där med ditt barn kan du flirta hur mycket som helst eftersom ingen förväntar det ifrån dig. Och även om du charmar någon som är upptagen så kan du ju bara kalla det "flirtträning"
    flirtar som sagt utan sonen helst.. man kan slappna av mer utan sonen sen vill ja inte dra in han i något förrän de är 100 seriöst...
  • sonen08
    nu1mlock skrev 2010-06-08 19:50:01 följande:
    Man vet inte vem som är singel eller inte. Men vad spelar det för roll? Om du får blickar tillbaka, ler lite och han ler tillbaka, om ni fortsätter titta på varandra några gånger - då betyder det troligtvis att han flörtar med dig också.

    Risken finns ju fortfarande att han är gift eller är upptagen, men om man aldrig vågar chansa här i livet så får man helt enkelt "nöja sig med det man får". Jag skulle aldrig "nöja" mig.

    Du behöver självklart inte följa något råd som jag har att komma med, men det skadar inte att gå ut och ge män blickar. Dessutom kan du fortfarande ha full fokus på ditt barn. Du behöver ju inte ligga kvar på din filt om ditt barn är 100m bort. Men du kan ge "blickarna" när ni sitter stilla och fikar, eller när du gungar barnet, när du springer efter och har fått tag på barnet osv.

    Du har absolut ingenting att förlora.
    sant. men som sagt ja vill inte dra in mitt barn i mitt flirtande...vill träffa nån ine flirta runt bara...vill känna kärleken igen o ta de lungt dejta och de ska växa till ett förhållande.har lekt klart
  • sonen08
    nu1mlock skrev 2010-06-08 19:54:29 följande:
    Vem har sagt något om att "dra in honom" i något? Jag har aldrig träffat en tjej när min dotter har varit i närheten. Däremot så lider varken min dotter eller din son av att jag tittar på en tjej när vi är i lekparken, eller om jag skulle samtala med henne under fem minuter samtidigt som jag gungar min dotter.

    Att hålla ett kortare samtal med en person i lekparken samtidigt som du är där med ditt barn är långt ifrån samma sak som att dejta någon med barnet i närheten.

    Eller är du orolig för vad din son ska tycka när du pratar med en säljare i en butik?
    hehe min son vill ha min uppmärksamhet när vi är i lekparken de är därför ja är d´är..han är 2 år o vill ha hjälp med de mesta..
  • sonen08

    blir nog bild 1 med den snea luggen men lite kortare hår är helt insnöad på sån lugg nu

  • sonen08

    tar bort bilderna om 10 min så ni vet

  • sonen08
    figurehead skrev 2010-06-08 20:48:04 följande:
    kör hårt imorgon
    imorgon??? va händer då??
  • sonen08
    Majuutschi skrev 2010-06-08 20:51:38 följande:
    Vilka härliga frisyrer! Vill oxå klippa mig, men det får bli om några veckor tidigast..
    Fråga frisören vad hon/han tycker skulle passa bäst på dig. Dom borde ju ha koll!
    japp ska det men blir den mörka frisyrens lugg tror ja men får kolla med dem.. sen blir de nog ja färgar håret hemma helt bara för att spara pengar hehe
  • sonen08
    nu1mlock skrev 2010-06-08 20:56:05 följande:
    Glöm inte att färga ögonbrynen till samma färg också så att det slipper se dumt ut. ;P
    behöver ja inte göra om ja väljer den tonen som passar mig:-P ska ja ha mörkt så försvinner mina ögonbryn om ja har en ljusbrun ton så framhäver ja dom istället..
  • sonen08
    figurehead skrev 2010-06-08 20:59:14 följande:
    skulle du inte klippa dig imorgon?
    hehehe nopp 1½ vecka skrev ja:P
Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D