• Majuuu

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    daddy XL skrev 2010-05-20 21:01:35 följande:
    jasså dansar du så mycket, härligt :) själv e det väl lite olika beroende humör förstås o sällskapet...vet inte hur min dans e direkt men brukar ha kul iaf :) SHAKE THT ASS på lördag Majuutschi :P
    Jag dansar från det att jag kommer in på krogen till det att jag ska hem från krogen... Nån vattenpaus kan det bli... Men då ska det vara bra musik, typ schlager o sånt, inge techno-skit.. O självklart ska jag skaka rumpan på lördag..
  • Majuuu
    daddy XL skrev 2010-05-20 21:26:30 följande:
    har faktiskt lekt med tanken att dansa lite bugg eller vad man nu ska kalla det nån kryssning men då kanske man ska kunna det innan oxå haha hade en rolig kväll med fd kollegorna där en av gubbarnas fru tog upp ämnet och skulle bestämt lära mig det den kvällen och kan ju tillägga att vi satt på en sportbar haha men visst dansa vi lite iaf men då hade man ju fått i sig en del dricka haha men riktigt rolig kväll iaf dom andra som va där hade nog ganska roligt på vår bekostnad  skulle jag tro :)
    Svenskar brukar ju ha koll på bugg.. Folk brukar alltid tro jag ska kunna bugga o jag har noll koll.. Jag kör på fuldans för hela slanten..
  • Majuuu
    Malena79 skrev 2010-05-20 21:44:55 följande:
    Jag älskar oxå att dansa så det lär bli mycket dans på båten då
    Jeij! Låter som rätt personer att åka på kryssning med..
  • Majuuu
    Malena79 skrev 2010-05-20 21:57:20 följande:
    Kliver helst inte av dansgolvet förrän dom stänger. Imorrn är det dags att gå ut och dansa igen. Kommer nog bli en grymt kul utekväll imorrn
    Det låter bra det.. Sån är jag oxå om det är bra musik o inte för mycket jobbiga limmare, men nu har vi ju daddy med så vi borde slippa en del limmare..
  • Majuuu
    sonen08 skrev 2010-05-20 22:25:35 följande:
    är suuuuuper seeeg efter var igång en heeeel dag me mycke händelser mengött när de är på de viset trött på arbetslös liivet
    Kan tänka mig det.. Själv börjar jag bli lite väl törstande av att använda hjärnan ordentligt.. Dryga 2½ år som föräldraledig sätter ju sina spår..
  • Majuuu
    MysTic PrincesS skrev 2010-05-20 22:45:56 följande:
    Funderar på att reta grannar med en sen dusch och sen in hit och reta er med meningslösa inlägg om precis allt
    Vi älskar meningslösa inlägg..
    Ha de så skönt i duschen..
  • Majuuu
    daddy XL skrev 2010-05-20 22:35:35 följande:
    kommer ihåg hur det va när man va pappa ledig  långa perioder blev ju lite långtråkigt tyckte man ett tag men nu skulle man ju vilja vara pappa ledig igen hahah men e ju så himla mysigt med dom när dom e små :) men matning och blöjbyten känns det som man har fått tillräckligt av nu :)
    Jag har bytt blöjor nonstop i 2½år nu.. Jag ska iaf försöka få ena torr i sommar o även försöka lite med lillisen så jag snart kan lägga blöjor bakom mig tills jag får barnbarn..
  • Majuuu
    sugar rush skrev 2010-05-20 23:04:35 följande:
    hello darlings... va händer här??
    Här har vi ont i ryggen o så pratar vi blöjor o dans..
  • Majuuu
    daddy XL skrev 2010-05-20 22:57:12 följande:
    tänk dig 2 år till :O usch min 3åring har nyligen slutat med böjan men händer ju olyckor ibland dock men gått ganska smärtfritt trots allt .... hmkm borde ju finnas nån chat funktion som man kan använda med nån kompis lista typ som facebook chatten på fL  tycker jag .(
    Jag hade fått Anton nästan torr i höstas, men sen kom separationen som han tog hårt o så gick vi tillbaka till noll.. Men i sommar ska det läsa sig.. O Limpan ska bli torr senast somamren 2011..
Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D