Inlägg från: nu1mlock |Visa alla inlägg
  • nu1mlock

    Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D

    sonen08 skrev 2010-06-08 19:36:39 följande:
    MEN hur ska man veta vem som är singel o inte??? I parken finns de ju folk som har partner och ogifta o har barn men de är upptagna ändå...ja är inte den flirtiga typen i parken då ja har all focus på mitt barn de ärju därför ja är där Ja flirtar inte när ja har mitt barn med mig...
    Man vet inte vem som är singel eller inte. Men vad spelar det för roll? Om du får blickar tillbaka, ler lite och han ler tillbaka, om ni fortsätter titta på varandra några gånger - då betyder det troligtvis att han flörtar med dig också.

    Risken finns ju fortfarande att han är gift eller är upptagen, men om man aldrig vågar chansa här i livet så får man helt enkelt "nöja sig med det man får". Jag skulle aldrig "nöja" mig.

    Du behöver självklart inte följa något råd som jag har att komma med, men det skadar inte att gå ut och ge män blickar. Dessutom kan du fortfarande ha full fokus på ditt barn. Du behöver ju inte ligga kvar på din filt om ditt barn är 100m bort. Men du kan ge "blickarna" när ni sitter stilla och fikar, eller när du gungar barnet, när du springer efter och har fått tag på barnet osv.

    Du har absolut ingenting att förlora.
  • nu1mlock
    1Barn skrev 2010-06-08 19:46:35 följande:
    Hehe, ja men jag behöver inte min dotter för att ragga går jag till lekparken med henne så är de för att hon ska få leka med andra barn, mitt raggande löser jag utan henne Visst de är säkert bra, och vissa kan falla för de. so be it, jätte bra men de är inget jag gör bara för att ragga, jag går som sagt dit främs för min dotters skull sen är de kul att snacka med de andra föräldrarna.
    Jag tycker att du borde tänka lite på vad det är jag skriver för något - kanske läsa mina inlägg några extra gånger innan du svarar.

    Jag antydde aldrig att du ska använda din dotter som en tjejmagnet. Allt jag har sagt är att det går alldeles utmärkt att "visa upp sig" när man är ute och gör sådant som man annars ändå gör.

    Det är inget fel med att ta kontakt med människor.
  • nu1mlock
    sonen08 skrev 2010-06-08 19:51:28 följande:
    flirtar som sagt utan sonen helst.. man kan slappna av mer utan sonen sen vill ja inte dra in han i något förrän de är 100 seriöst...
    Vem har sagt något om att "dra in honom" i något? Jag har aldrig träffat en tjej när min dotter har varit i närheten. Däremot så lider varken min dotter eller din son av att jag tittar på en tjej när vi är i lekparken, eller om jag skulle samtala med henne under fem minuter samtidigt som jag gungar min dotter.

    Att hålla ett kortare samtal med en person i lekparken samtidigt som du är där med ditt barn är långt ifrån samma sak som att dejta någon med barnet i närheten.

    Eller är du orolig för vad din son ska tycka när du pratar med en säljare i en butik?
  • nu1mlock
    1Barn skrev 2010-06-08 20:01:58 följande:
    Nä jag är inte passiv jag är rätt tillfreds med mitt liv btw, och gör de jag känner för precis som alla andra här inne. men att sitta här och säga så till oss nu1mlock kallas för hypocrisy, eftersom du själv faktiskt sitter här och skriver bara säger.
    Nu gör du det igen - missförstår, misstolkar och drar egna slutsatser utan några som helst belägg.

    Jag antar att ni sitter och skriver här eftersom ni inte har något annat att göra för tillfället. Min dotter ligger och sover, vilket är en ganska bra anledning för mig att inte vara i lekparken ensam och skapa nya kontakter. Så att kalla mig för hycklare (eller hypokrit som beskriver samma beteende) är ganska långt ifrån sanningen.

    Jag blev tillfrågad om vad jag menade med "visa upp sig" osv., vilket jag svarade på. Jag har inte påstått att du inte är i lekplatsen, att du använder din dotter som tjejmagnet eller något liknande. Det är dina antaganden som baseras på feltolkningar av mina inlägg.
  • nu1mlock
    Majuutschi skrev 2010-06-08 20:35:51 följande:
    Ser att det nästan är.....vad kallar man catfight mellan killlar?....här..
    Dogfight? :P En "dogfight" har ofta använts (används?) för att beskriva en våldsam/rasande strid mellan två (eller fler) motståndare, så den termen skulle kunna användas i detta sammanhang.

    Men nejdå, något sådant pågår inte här, den andra mannen har helt enkelt missförstått mina inlägg. Det är lätt hänt när det gäller text.

    Ingen har varit otrevligt - bortsett från att han kallade mig hycklare utan anledning, men det gör ingenting. Jag är inte så känslig. :)
  • nu1mlock
    sonen08 skrev 2010-06-08 20:53:46 följande:
    japp ska det men blir den mörka frisyrens lugg tror ja men får kolla med dem.. sen blir de nog ja färgar håret hemma helt bara för att spara pengar hehe
    Glöm inte att färga ögonbrynen till samma färg också så att det slipper se dumt ut. ;P
  • nu1mlock
    Majuutschi skrev 2010-06-08 20:58:48 följande:
    Jag tänkte nästan skriva dogfight, men det lät konstigt..

    Ja, det är lätt att missförstå ibland o läsa fel osv.. Men det är bra att inte vara så känslig..
    O jag skojade mest om den manliga catfighten..
    Jag förstod att du skojade, men ville ändå komma med mitt otroligt smarta svar. :P
    figurehead skrev 2010-06-08 21:00:30 följande:
    Lyssna på Aces High med Iron Maiden så får du lära dig mer om Dogfight
    Ja, det vanligaste sammanhanget där man använder "dogfight" är ju självfallet luftstrider mellan flygplan, men det är inte lika roligt att vara 100% korrekt. ;)
  • nu1mlock
    Majuutschi skrev 2010-06-08 21:06:30 följande:
    Ja, jag förstår ju att du känner ett behov att impa på mig..
    Ja, just det - det här är ju en tråd där singelkillar hittar desperata singelmammor. :P
  • nu1mlock
    Majuutschi skrev 2010-06-08 21:14:04 följande:
    Precis.. O alla killar är här för att impa på den oemotståndliga trådstartaren ..
    Ja, men det är ju klart!

    Nu har jag ju imponerat massor på dig genom att prata bort min tidigare fiende, varpå jag visar mina kunskaper inom "dogfight". Vad kräver du härnäst? ;)
  • nu1mlock
    figurehead skrev 2010-06-08 21:22:08 följande:
    hyvää yötä kaunis mehiläinen
    Alla förstår ju ändå vad du menar, så varför prata finska? :P
Svar på tråden Se hit alla singelkillar! Här hittar ni desperata singelmammor :-D