• The75

    AVA klinik i Riga

    Hej
    Clasine be din ivf läkare ta nya prover som du kan skicka till Ava det måste dom ju kunna hjälpa dej med tycker man! sen behöver du inte åka till Riga innan Själva ET din man måste åka ett par dagar innan och lämna spermier men man behöver inte åka ditt innan det  mailar all info om donatorer osv.
    När alla papper är påskrivna och du fått en behandlingdplan osv ta kontakt med Eva Svanborg som Milou67 rekomenderade och hon kommer skriva ut de recept du behöver och sen får du komma tillbaka ditt,hon är jätte trevlig.


    FET 10 nov
  • The75

    Hej
    Vi fick 19 ägg av donatorn 17 st befruktades så vi har så det räcker i frysen :0)

  • The75

    Hej
    Nu börjar det dra ihop sig på onsdag gäller det då blir det FET Jippi,jag började med cironen igår blä vilket kladd nu vill jag bara att det ska bli onsdag fort :O)
    Måste nog börja räkna ut hur mycket medicin jag har hemma och hur mycket mer vi behöver,det är bättre att köpa mer från kliniken på än gång än få det hemskickat förra gången jag fick hemskickat kosta det 5000kr (medicin+bud avgift)


    FET 10 nov
  • The75

    Hej
    Memaja och Hinos nov kanske är våran månad! vad säger ni ska vi plussa ihop :O)


    Hur många embryon kommer ni sätta in? vi satt in 2 förra gången och kommer sätta in 2 även denna gång


    FET IMORGON ONS 10 NOV
  • The75

    God morgon

    Så var man hemma igen :O) skönt allt gick jätte bra vi fick tillbaka 1 st 16 cellig och 1 st 14 cellig den 14 celliga hade dom gjort assisted hatching på så nu håller vi tummarna att allt går bra denna gång,Dr Violeta gjoden några små förändringar i medicineringen annars tyckte hon ändå att det verkade lovande även denna gång.

    Jag måste oxå berömma dom som jobbar där alla är så trevliga hjälpsamma och dom ger verkligen en trygghet man känner inte att dom stressar dom tar sig tid och Dr Violeta tog sig extra tid denna gång och pratade med oss om mitt MF om möjliga orsaker,hur det hade börjat osv det känns som hon verkligen bryr sig och den empatin visar inte alla läkare!

    Tyvärr var väl vädret inge vidare men det började alla fall bra innan vi gick till kliniken hade vi uppehåll så vi gick runt på stan ett tag när vi sen lämnade kliniken och gick tillbaka till centrala stan började det små droppa och när vi kom fram började det ösa ner så vi fick söka skydd inne i gallerian och på stockman innan vi tog taxi tillbaka till flygplatsen.


    Ruvare sedan 10 nov
  • The75

    Skriver ny lista


    Inväntar start:


    På gång:
    Hinos syskonförsök FET troligen 23 nov
    Hösttjej ET 29 nov
    Memeja ET 6 dec


    Ruvare:
    Tea75 FET  10/11 TD 23 och 25/11 


    Gravid:
    Akkie77 DET 4/10 Testa +14/10 


     


    Födda:

  • The75

    Hej
    Milou67 jag ska komma ihåg det där :O)


    Jag glömde presentera mina nya embryon för er vi kallar dom Avatarer :O) eftersom dom blev till på Ava kliniken ;O) så nu när jag pratar med dom har dom namn oxå så då blir det lite lättare!


    Ruvar sedan 10/11 2st Avatarer
  • The75

    Hej

    Igor nej jag tror inte vi behövde betala för Assisted hatching men jag vet inte,vi hade inte heller bet att få det gjort dom bara gjorde det,vi undrade faktiskt lite varför! jag blev lite orolig över de då man läst lite om för och nackdelarna men dom vet ju vad dom gör hoppas jag så jag släppt det.


    Akkie77 det verkar vara mycket vanligt när jag var på gyn akuten då jag fick MF kunde dom se 2 embryon de ena hade slutat växa ca 2 veckor tidigare och den andra hade fortsatt växa fram tills MF.


    Ruvar 2 st Avatarer
  • The75

    Hej DND på tal om slemhinnor så var mina 9 mm dag 10 med Progyron 3x2mg och på FET dagen 9 dagar senare var min slemhinnor 12,76 mm

    Ungkvinna81 såg att du var på G igen så kul oddsen måste vara mycket högre nu när du fått rätt medicin och kroppen börjar stabilisera sig,hoppas på en bra start på det nya året för dej :O)


    Ruvar på 2 st Avatarer sedan 10 nov
  • The75

    Hej

    DND  Jag vet inte hur det kom sig att jag hade FET när jag hade de,dom hade väl räknat ut att mina slemhinnor skulle ha växt till sig tills dess och sen hade dom väl tid på kliniken då.

    IRMA1 tyvärr bor jag i stockholm :O(  om du har några frågor får du gärna skriva till min inbox  få se om jag kan svara :O)


    Ruvar på 2 st Avatarer sen 10 nov
Svar på tråden AVA klinik i Riga