• Hinos

    AVA klinik i Riga

    Vi åker nu... ska till AVA imorgon eftermiddag och sen åker vi hem på torsdag!!

  • Hinos

    Då vi kom till Ava kliniken idag så hade doktorn inget bra besked. Ingen av våra tre eskimåer överlevde. Den ena var väl redan död, en slutade dela på sig och den sista delade sig bra men då var det något fel på den. Det skulle kunna gå bra men hon ville inte chans och inte vi heller.
    Där satt vi med hakan i knäet, detta senario fanns inte i vår fantasi. Jag var tvärsäker på att vi skulle sätta in två.
    Då erbjöd hon oss donerade embryo. Vi hade någon timma på oss att bestämma. Efter kort betänketid bestämde vi oss för att köra... det kändes så onödigt att åka hem utan embryo.

    Så nu ska vi dit imorgon på morgonen, flyger ju hem sen och förhoppningsvis finns det två embryo till oss. Nadia ringde ikväll och meddelade att de hade klarat upptiningen...

  • Hinos

    Grattis Tea!! Hoppas på två... jag ska boka tid för HCG test, det är inga problem med det i jämtland men det dröjer ju två veckor och de är två långa veckor.
    Jag fick vagitorier denna gång, som jag ska ha morgon och kväll i två veckor. Är van vid att bara äta piller..

    Tack för alla lyckönskningar Hjärta

  • Hinos

    Det var toppembryo, det ena hade redan blivit en morula och det andra var ett top 3 ägg!!
    Det är fantastiskt att man kan få donerade embryo, det kostade inte ens något.... samma pris som om vi hade haft våra egna. Det är ju som en berg och dalbana!!

  • Hinos

    Pratade med Ava kliniken idag och ville bara meddela att de inte gör några embryodonationer där!! Det var ett special erbjudande vi fick men de gör inte så annars! Lucky us...

  • Hinos

    Vi fick nog överblivna embryo men de är från i maj i år...
    De gör nog bara så här i undantag för de har ingen bank för embryor och därför ville de inte att vi skulle berätta om det!!

  • Hinos

    Jag vet inte vad en en embryo donation kostar, det var ett undantag att vi fick embryo, de gör inte så i vanliga fall. Vi betalade 1250 euro som det kostar att göra ett FET. Det finns nog andra som kan hjälpa dig.
    Jag litar på AVA kliniken men jag kan tänka mig att det är par som skänker sina embryon för de vet hur det är... det skulle jag också kunna göra.

  • Hinos

    Milou, det som hände oss gör det ju inte i vanliga fall så det är inget att fundera på. Istället blir det ju både ägg och sperma donator. Då vi fick vår dotter gjorde vi ett färsk försök, hade sen tre eskimåer kvar.
    Med facit i hand så blev jag ju gravid med tvillingar men lilla Valdemar somnde in i vecka 23 och nu dog alla dessa tre. Så det var väl inte så mycket kraft i våra embryo, vår lilla Signe tog allt och det är vi glada för...

    Så Signe kom ut var det kärlek vid första ögonkastet! Jag tänker aldrig på att jag inte är biologisk mamma till henne. Hon är min älskade dotter som jag älskar över allt annat. Piff och Puff kommer jag också att älska över allt annat, jag är inte det minsta orolig för det!!

  • Hinos

    Akkie, jag tror det är så för alla. Jag  började trappa ner östrogen därefter progesteron men jag åt piller så det gjorde inte så mycket. Nu har jag också vaggisar men bara i två veckor sen går jag förhoppningsvis över på piller!
    Kul att du kommit så långt...

Svar på tråden AVA klinik i Riga