• leia83

    AVA klinik i Riga

    Jag har fått svaret på mitt hcg test. Nivån låg på 6,8. Enligt malmö kliniken kan man inte säga varken eller, varken att jag är gravid eller inte. I Riga säger dom att jag är gravid och ska fortsätta med mina mediciner och ta ett nytt test på måndag. Jag fattar ingenting. 
    När man läser om hcg nivåer står det att över 4 är bra de första tre veckorna i grav. 

  • leia83
    Thi 08 skrev 2010-10-08 19:32:17 följande:
    Det är ju över 4 iaf

    dock kan väl sägas att låga värden aldrig är jättebra. Eller låter jag väldigt negativ nu? Jag hade 72 på ruvardag 14 vilket de tyckte var lite väl lågt (fick missfall). Ska tydligen vara över 100 där någonstans. Men alla verkar tycka så olika, så jag skulle avvakta och försöka tänka så lite som möjligt tills dess att jag får svart på vitt hur nästa blodprov ser ut. Du ska inte deppa ihop. Det kan fortfarande vara så att ditt ägg fäst lite senare & att värdet därför är strax över 4. Håller tummarna!
    nä ush det är just vad jag är rädd för.  Varför säger dom då på kliniken att det betyder att jag är gravid?? Tycker inte dom borde vara så possitiva då...
  • leia83
    The75 skrev 2010-10-10 19:25:26 följande:

    Hej

    Leia83 såg ditt inlägg på en annan tråd och det ser ju lovande ut även om + är svagt är det ju ett +


    Nu är jag på G i igen jag tog sprutan igår så det känns bra nu är det BARA ca 1 mån till FET Jippi


    Yeay nu är det din tur Tea, tiden går fortare än man tror...innan du vet ordet av är du ruvare

    Jo ett svagt Plus har jag fått och det måste ju betyda att hormon värderna har ökat, dom måste ju vara på minst 25 om det ska ge utslag på cb. Har fortfarande bruna flytningar/blödningar Vet inte om jag vågar vara glad.
    Ska lämna blodprov i morgon bitti igen, får se då vad det visar. 
  • leia83

    Hcgt hade gått upp idag men var fortfarande för långt. Enligt RIga kommer jag förmdligen få ett missfall. Har buna flytningar också. Jaha lyckan blev kort, varför???? Är så jävla trött på att alltid bli besviken!!!

  • leia83
    ungkvinna81 skrev 2010-10-11 18:12:27 följande:
    hej leia83,

    jaha!!! va konstigt att AVA säger så till dig... är verkligen ledsen om det är verkligen så:( men va sa de om dina läkemedel? bad de dig att avbryta de?
    Jag skulle fortsätta med läkemedlen om jag var dig det är svårt att titta i framtiden tycker jag även om de har erfarenheten... jag har inte länge sen fått ett minus... HCG värdet var hög men minskade till 2 och sen blev det "missfall" kanske det är bättre att få mins än att få plus sen o få missfall:(

    lycka till!!!!!!!!
    Jag skulle fortsätta med medicinerna och öka progesteronen till 3 st. Blöder rätt mycket bruna flytningar, men Jelena sa att det troligtvis rör sig om ett missfall eftersom hcg är så lågt och jag inte heller får stop på blödningarna. Men hon ville i alla fall testa.
  • leia83

    ja jag vet precis känslan. Fattar inte heller varför jag ska få vara gravid i några dagar bara för att bli besviken igen Min man säger att han snart inte vill försöka mer, att han inte orkar.... Jag har bara panik och känner mig misslyckad

  • leia83

    Nu är det deffenitivt. Har börjat blöda kraftigt och grav testet visar minus. Mannen min vill inte fortsätta att försöka mer. Säger att han inte orkar mer och kan leva barnlös. Jag orkar inte mer!!! Jag kan inte leva utan barn men vill heller inte förlora min man Gråter

  • leia83

    Hej tjejjer, hoppas det går bra för er. 
    Jag har inte varit här på ett tag, har varit så deppig efter mitt mf.

    Idag fick jag en intressant diagnos, jag lider av låg sköldskörtel funktion. det påverkar möjligheten att bli gravid enligt läkaren och ökar risken för missfall. Kanske har vi en chans ändå? Nu ska jag starta behandling med levaxin och då ska mina chanser att behålla ett foster vara lika stor som för alla andra. Idag är en bra dag! Har äntligen fått var å varför jag mått så konstigt. 

  • leia83
    Hinos skrev 2010-10-28 18:19:16 följande:
    Leia83, min kompis hade också det och fick medicin och sen fick hon två döttrar på naturlig väg!! Lycka till!
    Förra veckan tog jag sprutan du skickade till mig...
    Hade hon problem med fertiliteten då?

    Vad härligt, det hästsprutan e rolig den Då är ni på gång nu...när beräknas ET? 
  • leia83
    villsågärna38 skrev 2010-10-28 18:25:10 följande:
    Men Leia det är ju helt galet. Har de inte kollat det tidigare? Det är ju några av grundproverna i en fertilitetsutredning. Vilken oerhörd tur att de upptäckte det nu då och inte efter 3-4 misslyckade försök. Om du har högt TSH (gissar att det är det du har då du ska äta Levaxin) så är det ju stört omöjligt att bli gravid. Tror att ni har alla chanser i världen nu då du får det behandlat. Kramar
    Ja jag fattar inte heller varför dom inte har hittat detta tidigare. Jag har ju mått dåligt länge och varit helt säker på att något är fel, men ingen har lyssnat. Bytade läkare och han tog detta provet det första han gjorde. Han blev inte ett dugg förvånad när jag sa att jag fått mf. Han svarade bara att vi ska se till att nästa plutt stannar nu. Han har satt in mig på 4 olika mediciner totalt för att stabilisera min kropp. Vet inte om jag ska vara glad eller lesse för att ha fått en diagnos.
Svar på tråden AVA klinik i Riga