• ungkvinna81

    AVA klinik i Riga

    Hello tjejer,

    Idag var mitt första mens dag sen jag slutade med hormon tabletterna, min man fick Riga ambulans eftersom jag fick kniv smärtor i livmodern, det var " missfall" jag fick, slemhinnan i livmodern stötts bort... efter flera timmar mår jag mycket bättre o allt kom ut:)

  • ungkvinna81

    Hej igen,

    idag känns det mycket bättre i magen, känner mig stark igen efter "missfallet". Slemmhinnan släppte istället för vanlig blödning:( mina HCG resultat var dock konstiga 15sep var HCG nivån 4, 20 sep var HCG nivån 2, hur kan det bli mindre? hände nått på vägen sen "dog" kanske processen?

    Lycka till Leia83, hoppas du får en trevlig o skön resa o att det nyper;)

    kram

  • ungkvinna81

    hej leia83,

    hmm.. det var ju jätte litet de fick ut. Vi fick 13 ägg endast 12 av bra kvalitet, efter befruktningen endast 9 var bra, vi sätte 1 och frös 8 vid första försöket.

    Du fick lite ägg, det kan en indikation på att din donator lite äldre!!! men men man vet aldrig du kanske bli ändå gravid!!!!!

    lycka till;)

    kramisar

  • ungkvinna81

    Hej igen leia83,

    Ja! med tanke på hennes ålder, hon är ju väldigt ung så tycker jag att hon borde ha producerat mera ägg...konstigt !!!

    Har du frågat din sjuksköterska varför de plockade så lite ägg?

    Enligt AVAs reglar så alla donatorer har redan barn och är fertila,... men man vet aldrig!

  • ungkvinna81

    Hej leia83,

    upptinade embryos är bättre än färska visar forskningen... det ökar graviditet chansen och barnet födds i rätt punkt... googla på det, det finns otroligt bra artiklar på det!!!

    lycka till gumman:)

  • ungkvinna81

    Hej Leia83,

    Jo! jag upplevde väldigt jobbiga symptom pga av utrogest tabletterna jag fick från AVA. Jag var extrem snurrig efteråt, svårt att koncentrera mig, muskel svaghet och obekväm allmän känsla detta händer när jag tar de oralt därför använder jag vigatoriska tabletter istället :)

  • ungkvinna81

    Hej på er!
    Efter mitt andra misslyckat försök vill jag jätte gärna ta paus från min äggdonationsbehandling i AvA... jag vill börja med mitt sista försök i Riga efter jul....

    vad tycker ni... är det med pauser mellan FET eller är det bättre att fortsätta direkt? Minskar man chansen att bli gravid när man tar pauser?

  • ungkvinna81

    hej leia83,

    jaha!!! va konstigt att AVA säger så till dig... är verkligen ledsen om det är verkligen så:( men va sa de om dina läkemedel? bad de dig att avbryta de?
    Jag skulle fortsätta med läkemedlen om jag var dig det är svårt att titta i framtiden tycker jag även om de har erfarenheten... jag har inte länge sen fått ett minus... HCG värdet var hög men minskade till 2 och sen blev det "missfall" kanske det är bättre att få mins än att få plus sen o få missfall:(

    lycka till!!!!!!!!

  • ungkvinna81

    Jag tycker att ni ska prata med varadra, din man ska inte ge upp ... Det finns par som har kämpat i 5-7 år innan de fick din bebis... Det är du som tar hormonerna, sputor, tiden med läkaren för UL, ingreppet mm så du gör mycket av jobbet det klart han ska ge dig stöd :) va klagar han på? Vi är alla i samma situation ....

  • ungkvinna81

    Hej på er!

    Jag kontaktade Ava kliniken i Riga för att komma igång med min sista behandling men min mens är försenad:( hmmm vet inte varför eller vad jag kan göra åt det... ska vänta tills på måndag jag jag kanske kommer att behöva tvång starta det med p-piller!

  • ungkvinna81

    Skriver ny lista

    Inväntar start:

    På gång:
    Hinos syskonförsök FET troligen 23 nov
    Hösttjej ET 29 nov
    Memeja ET 6 dec
    Ungkvinna FET troligen 23 dec

    Ruvare:
    Tea75 FET 10/11 TD 23 och 25/11

    Gravid:
    Akkie77 DET 4/10 Testa +14/10 Fö

  • ungkvinna81

    Hej Tea75:)

    Tack, tack och lycka till du med:)
    Jag har fått svårigheter efter mitt sista musslyckade försök mensen var försernad i över 16 dagar och blödningen var extrem lite.

    Nu har även min läkare bestämt sig att jag inte behöver ta en Zoladex spruta denna försök, något som oroar mig lite. Därför på mån ska jag skriva ett brev och fråga varför. Kul att min FET kommer troligen att vara 1 dag innan jul men jag kommer missa julen med familjen:( så vi kommer att hoppas på det bästa:)

    Lycka till allihoppa:)

  • ungkvinna81

    hej Leia83,

    underbart att du tar steget till att samla namn. Kanske surrogat mammor som är förbjudna i sverige kan man oxå ta upp fast i en annan samling:) jag har skrivit på i din namnsamling:)

  • ungkvinna81

    Hej leia83,

    jag har vidarbefodrat din namnsamlingslänk till många tjejer:) hoppas de skriver under oxå:)

  • ungkvinna81

    Hej tjejer:)

    jag är sååå glad över att jag har startat denna tråd. Underbart att över 500 svar finns. När jag började med min behandling i Riga var det lite info jag hittade på nätet så FL är verkligen en underbar sätt att hålla kontakt med andra kvinnor och dela på erfarenheterna:) .... bra jobbat!!! ... o fortsätt!

Svar på tråden AVA klinik i Riga