• The75

    AVA klinik i Riga

    Zakyntos grattis va roligt hoppas allt gick bra och att ni alla mår bra :0)

  • The75

    Hej och glad påsk allihop

    MariaW81 antagligen är det ingen fara jag har blött ganska rejält under ÄD graviditeten och fler av oss här på tråden har gjort det men man blir ju alltid orolig så klart,jag vet oxå att det är vanligt att man blöder när man är gravid med tvillingar.
    Tar du vaggisar? Det kan göra dina slemhinnor sköra vilket kan orsaka blödningar så var det i mitt fall när jag slutade med dom slutade jag blöda oxå :0)
    Denna gång fick jag därför ta dom flesta utrogesten oralt istället för vaginalt vilket hjälpte.

  • The75

    Hej sirini
    Va tråkigt jag har varit där ca 6 gånger och visst har dom ofta varit sena upp till 1 timme men alltid jätte trevliga och aldrig gjort fel med några mediciner.
    Jag har ett ÄD barn ( snart 2 år) sedan tidigare och nu ett på väg är i vecka 31 båda dessa har kommit till med/genom FET så jag tror stenhårt att eskimåerna är lite extra starka dom har ju klarat att frysas in och sedan tinats upp och forts att utvecklas :) kan oxå tillägga att inga av mina var odlade till blastocyster :0)

  • The75

    God morgon :)

    EmmaOPer man blir tillfrågad vad man vill göra om man får embryon kvar när man är "klar" vid första försöket när man skriver på papperna vi fick 21 av donatorn och efter befruktning 17 st och vi funderade på just den saken men dom har alla gått åt vi har en son som snart är 2 och jag är nu gravid i vecka 32 och det känns skönt att dom har samma donator.

    Vi har valt att sätta in 2 embryon varje gång för att öka oddsen och har ingen av dessa gånger blivit gravid med tvillingar, jag har varit gravid med dessa embryon 4 gånger varav 2 slutade i MF 1 MF före sonen och 1 efter.
    Tror kvalitén på embryona blir sämre när dom fått ligga för mot slutet nu har dom fått tina upp fler för att få 2 med topp kvalité att sätta in.

    Jätte grattis TyckOmMej va kul med två :0)

  • The75

    RigaMaria jätte grattis va underbart :0)
    Jag har ju oxå en Riga kille (som snart är 2 år ) och dom är helt underbara :)

  • The75

    Grattis Cherub då håller vi tummarna för 2 små pickande hjärtan då kanske på onsdag :0)

  • The75

    Cherub grattis till det pickande hjärtat jag minns det som om det vore igår fastän det var 8 månader sedan ;0)

  • The75

    God morgon

    FrökenBus jag skulle nog inte rekommendera dej att försöka ta sprutan själv verkar svårt att få den rätt plus att den ska in en bit för att hamna rätt, gå till vårdcentralen el liknande och be om hjälp

  • The75

    MrsCecilia jätte grattis vilken bra början på veckan :0) njut till att börja med sen kan du börja tänka på det praktiska :0)
    I vecka 7 vill Ava att man gör ett VUL så fram tills dess är det bara att ta det lugnt hur enkelt det nu är ;)

Svar på tråden AVA klinik i Riga