• Irma1

    AVA klinik i Riga

    Pussesnuttan: Det va bara 1 embryo som va så bra så att man kunde återföra det.. En av dom odlade till blastocyster tror jag för det va kliniken som ville att dom skulle göra det om jag inte minns helt fel Men det va det jag menade med min fråga om det bara blir 1 befruktat o bra embryo som man kan återföra.. Är lite dålig ibland på att förklara vad jag menar Jag läste inte så noga så jag vet inte hur det gick för dom.. 

     

  • Irma1

    Tack för era svar Jag har nu skickat ett mail till Riga.. Undrar hur lång tid det tar innan dom hittar en donator.. 
    Tror att det kommer att gå bra med språket..

    Hoppas ni alla har en trevlig helg  

  • Irma1

    Hej... Har fått mail från Riga att det kostar 6450 och då ingår icsi. men dom tyckte nog att vi skulle odla till blastocyster och då blir det ju lite till.. Men det känns så rätt att vi åker till Riga. Dom är säkert jätte bra i Åbo också men har känt att det är något speciellt med Riga. Får hoppas att känslan är rätt.. 

    Undrar det här med Rh-factor och blodgrupp.. Jag ska gå och ta ett blodprov i morgon och skicka till dom.. Men varför behöver dom det.. Fatta det som att om vi båda är positiva så ska dom leta efter en donator som också är positiv. Har jag rätt då??

    MrsClean: Lite läskigt att flyga själv men det kommer säkert att gå jätte bra.. Jag vill också vara på gång så jag hoppas att jag får reda på provsvaret snabbt så jag kan skicka ner alla våra papper  

  • Irma1

    Mela: Tack för svaret

    Ang det här med Utbildning o hobbies som man ska fylla i vad man vill donatorn ska ha.. Har det varit väldigt viktigt för er??  

  • Irma1

    Mela: Mig spelar det absolut ingen roll.. Tror som du.. Undrade lite hur andra har tänkt ang detta..

    Ha en trevlig vecka   

  • Irma1

    Hej hej.. 

    Är det någon här som har börjat med progynon på andra mensdagen när ni ska börja bygga upp slemhinnan för ET?? Jag har alltid nedreglerats i Sverige.

  • Irma1

    Ivf dagar: Jag ska ju göra ET nu i Riga.. Men gjorde du ET när du slapp och ta procren sprutan?? 

  • Irma1

    Hej alla.. 

    Undrar när ni fick välja donator?? Jag är på min andra mensdag och började med mina progynon tabletter och plåster idag.. Har inte fått välja någon donator än. Jelena skrev att hon skulle skicka det förra veckan men vi har inte fått något  mail än.. Har skickat till henne idag.. Men undrar om donatorn hinner att bli redo.. Planerat ET är den 20/9  

  • Irma1

    Mela: Kan inte svara dig men skickar dig en kram.. Hoppas att det går bra att göra ET ändå och att det inte är någon fara.. Kram..

  • Irma1
    lyckligtlottad1982: Ring till Anders Barth på Partus Södravägen.. Han fixade svenskt recept så man får det på högkostnadskortet.. 
  • Irma1

    Lycka till Smugs o MrsCelan  

    Har nu fått välja donator men det va lite svårt tyckte vi..  

    MrsCelan: Du flyger väl från Göteborg?? Vad flyger du med och vad fick du betala??  

  • Irma1

    Mrs Celan: Ok.. Fick för mig att du kom från Gbg.. Hoppas att det löser sig och att du får tag på gyn idag..

    Mela : Vilket hotell bodde du på?? Härligt med 19ägg och 16 befruktade det låter ju toppen.. Håller tummarna på att det blir många fina embryon

    Vi valde donator i torsdags o undrar verkligen om donatorn hinner att bli redo runt den 20/9 vet ju att det kan rubbas lite med tiden men det känns som att det går väldigt fort.. Hinner det bli några äggblåsor tro??  

  • Irma1

    Mela: Härligt att höra 9 till frysen också men nu håller vi tummarna för att du inte ska behöva använda dom.. 

  • Irma1

    Mrs Celan.. Hur går det för dig?? Hoppas att du fått tag på någon gyn..

    Bollan: Har skickat ett mail till dig

     


    Hej alla.. Har en liten fråga som jag hoppas att någon kanske kan svara på.. 

    I går när jag va och kollade min slemhinna så va den bara 6mm på dag 10 och så frågade jag om den va treskiktad och då visade han mig på skärmen att det va den. Visade 3 st streck men jag tyckte att han sa att den va lite treskiktad och såg på skärmen en liten bit bara.. Men kan den vara bara treskiktad på en liten bit och inte på hela slemhinnan?? Va så nervös igår när jag va där och idag så har dom inte någon teletid.. Ska tillbaka nästa torsdag och mäta igen.. Jag äter progynon 4tabletter om dagen och tar estratot plåster varannan dag.. Så det är en hög dos.. Skulle så gärna vilja att den blir 8 mm han sa också i början att på det tjockaste va den 6.9mm men sa sen att här va en bättre mätning och sa då 6mm. Jag måste lära mig att jag faktiskt betalar för min tid och har rätt att fråga o vara nöjd innan jag går men varje gång jag går till läkaren så känner jag att jag inte vill uppta deras tid med mina frågor, det är nog därför jag blir så nervös och har mycket i mitt huvud när jag går därifrån.. 

    Lycka till alla ni som ruvar och är på gång..  
  • Irma1

    Hej..

    Ahavamaria: Stort grattis till dig

    Har varit på mitt andra UL och min slemhinna hade blivit lite tjockare nu och Jelena skrev att det va bra information att den va 7.2 och treskiktad.. Det va på dag 16 jag mätte den nu.. på onsdag skulle min donator kolla sina äggblåsor och då skulle vi få reda på lite närmare när vi ska dit.. Det kommer ju bli dag 26-27 innan jag kommer att få sätta in om det nu blir av och inget händer.. Är rädd att den kommer att blöda ut innan..

    Hur många dagar innan ni skulle dit o lämna mannens bidrag fick ni reda på när ni skulle dit?? Om hon nu ska kolla äggblåsor på onsdag så hoppas vi att det blir iallafall till helgen..

    Ha en underbar helg alla Kram..  

  • Irma1

    Massa Grattis Hinos till tjejerna  

    Har varit i Riga och fått 2 st 8-celliga insatt klass 2.. Jag uppfatta det som att dr Fodina tyckte att det va bra och min slemhinna va 7,4mm och treskiktad. Men det känns som att många får 10 och 11 celliga o klass 3.. Känns sådär att jag ska lyckas då men jag kanske bara känner mig lite nere idag.. Det kan ju faktiskt gå.. Ska försöka tänka lite positivt nu.. har ju lyckats att bli gravid på ett 4-celligt på dag 2 satte vi in här i sverige.. Men det slutade ju tyvärr i missfall.. Dom fick ut 6 ägg från donatorn och 5 blev befruktade men så va det 1 som föll bort dagen då vi skulle sätta in. Vi fick 2 till frysen också. Hoppas bara dom övelever upptiningen för här i sverige dog alla våra 3 vi hade i frysen.. Måste ju tillägga att min engelska inte är den bästa men det gick ganska bra.. Dr fodina pratade lite fort ibland men hon sa att om vi inte förstod så skulle vi avbryta henne..  

    Någon här som satt in 8- celligt och lyckats?? Funderar på om vissa embryon utvecklas långsammare bara och och vissa går det fortare för.. 

    Dom va jätte trevliga på kliniken och oj vad fort det gick när vi skulle sätta in.. Det min pojkvän behövde ta på sig va ett par blåa tossor och jag behövde bara ta av mig skorna och mina byxor.. I sverige va det mössa rock o tossor på min pojkvän o jag fick ta av mig allt o sätta på mig rock mössa och tossor och likadant med läkarna.. I Riga va det inget sådant.. Har det varit så för er med?  

  • Irma1

    Hej.. 

    Känner med dig Fröken bus för jag har också testat minus och varit och tagit blodprov och fick svar att det va lite mindre än 0.6 och det måste väl vara väldigt dåligt eftersom jag läst på forumet att man har runt 200-300 på det första.. Så jag måste väl kunna sluta med min medicinering idag?? Har inte hunnit få något svar från RIga.. Känner mig så ledsen och undrar också om det aldrig kommer att gå.. Vi har 2 frysta ägg som vi ska ta fram så fort Riga såger att det är ok.. 

     

Svar på tråden AVA klinik i Riga