• ungkvinna81

    AVA klinik i Riga

    Hej Tea75:D

    Tack så hemskt mycket:) jag tog kontakt med AVA och vi bestämda 3sep men mer detaljer får jag efter mitt andra ultraljud.

    Vad är Cirone? är det antiinflamatorisk läkemedel? jag fick en annan som börjar någonting med bokstav D... o jag lärde mig från första gången jag måste undvika sjuka människor eftersom jag drabbades av halsflus pga detta LM försvagar immunförsvaret och sjukdomar kan påverka graviditeten har jag läst någonstans.

    Va kul ... när får du veta om du hat tvillingar? efter hur många dagar efter ET kan man höra hjärtslaget?

  • ungkvinna81
    leia83 skrev 2010-08-18 00:33:26 följande:
    Då tar man injektionen i morgon bitti Spænnande.
    Hur lång tid efter injektionen får man mens?
    jag antar du menar Zoladex eller proceren! .... man får mens 3-5 dagar efter injektionen olika från person till person... jag fick minmmens 4 dagar efter...
  • ungkvinna81
    leia83 skrev 2010-08-18 19:03:13 följande:
    Ja det är Zoladex. Inplantatet har börjat peta ut ur huden. Får inte tag i en enda läkare eller kk akut. Ska jobba inatt så måste få styr på detta. Vad ska jag göra?
    Vad konstigt!!! jag fick zpladex 2 ggr och båda gångerna var det en spruta under huden i magen, det var ingen implantat...
  • ungkvinna81
    leia83 skrev 2010-08-18 20:36:26 följande:
    I alla fall så har inplantatet trillat ut nu och inte ett enda apotek i hela malmö och lund har medicinen, jag ska jobba i natt antar att det inte blir någon ÄD denna gången
    fan vad lessen jag e nu. Har ringt kk i både lund och malmö, dom har inte medicinen heller, inte en i köpenhamn där jag jobbar kan dom hjälpa mig. Hur mycket roll spelar en dag? skiter det sig om jag tar det i morgon i stället?
    jag tycker att du ska mejla din sjuksköterska ... jag vet inte om du har gjort det än... de kan ge dig instrucktioner hur du ska göra! jag tror att du kan söka dig till akuten för din implantat har trillat... de kan hjälpa dig säkert och om de inte har zoladex så går det med proceren spruta istället.... men det är lite för tidigt och ha panik... hoppas det verkligen löser sig för dig... don´t worry... det löser sig alltid... lycka till 
  • ungkvinna81

    nu är det spikat... min FET kommer att bli den 2sep nervööööös är jag nu!!!

  • ungkvinna81

    Hej Tea75!

    vad ledseeeen jag blev för din skull:.( tänk nu gumman på din hälsa och försök att återhämta dig. Jag blev överraskad... nu blir ännu mer nervös om 1,5 vecka är min FET ... många kramar till dig.... don't worry allt blir säkert bra... det var kanske din kropp som kände på nått sätt att det var nått fel med fostret o därför den accepterade inte det... så har jag hört iaf :( kram på dig!

  • ungkvinna81
    Bybon skrev 2010-08-25 11:16:40 följande:
    Hej jag har följt tråden ett tag och tagit del av era erfarenheter.
    Så det känns att det är dax att skriva något också. Vi har en misslyckad vända i AVA Åbo och nu var vi tvungna att byta land då åldern satte stopp där så då föll valet på AVA. Vi var där i maj och fick ut sju livskraftiga embryon vilket vi anv ett av, och nu är v16 passerad och allt ser ut att löpa på som det skall.
    Vad kul att det gick bra för dig :) välkomen till den här lilla tråden;)

    själv ska jag återvända till AVA  Riga för mitt andra försök nästa torsdag och nu börjar jag känna fjärelar i magen:) Har du en bulle eller två o magen? Vi tänkte sätta in 2st embryo vid nästa försök.
  • ungkvinna81

    hej Tea75;)

    om jag var dig så skulle jag låta min kropp läka o vila lite... låta mensen komma av sig själv. jag har bestämt mig och även berättat för min man om detta försök som jag ska göra nästa vecka misslyckas eller om jag får missfall jag ska ta upphåll på flera månader innan jag försöker igen. ÄD är en process som påverkar ekonomisk, fysisk och psykisk en person så låt din kropp och själ vila lite under tiden du väntar på din nästa behandling... det skönt;)

Svar på tråden AVA klinik i Riga