• The75

    AVA klinik i Riga

    Hej
    Jag har precis fått tillbaka mitt provresultat och mitt hcg var 543 och progesteron 22 så jag lär oxå få höga mitt intag av progesteron men jag är gravid och det är viktigast ;0)

  • The75

    Zakynthos jag är på dag 14 efter FET vad hade du på första provet?

    RingaMaria tack så mycket :0)

    Ja här händer det saker hela tiden nu flera som plussat,flera som åker nu och flera på väg håller tummar och tår för oss alla :0)

  • The75

    Hej
    Zakynthos ja 2 st det ska bli spännande och se vad provet imorgon säger :0)

  • The75

    Fru xx känner igen mej i det du skriver denna gång har jag inte alls känt mej gravid och så var jag det och samma sak förra gången jag var gravid med sonen.

  • The75

    Hej
    Här var lyckan kortvarig :0( fick tillbaka hcg och progesteron proverna och dom hade stigit precis som dom skulle men i lördags började jag blöda inte lite rosa på pappret utan ordentligt det slutade och ett hopp växte inom mej men sen började det igen igår eftermiddag känns som allt hopp är ute men jag vet inte om jag ska sluta med medicinen eller vänta till vul 24 juli?
    Hur mycket kan man blöda utan att det är kört?
    Kan tillägga att jag inte haft speciellt ont som vid mitt förra MF fast då var jag i vecka 8 som vid mens.
    Jag började redan i lördags ta tabl jag fick från Ava Om man skulle börja blöda!

    Känner mej mest ledsen om tom ;0(

  • The75

    Kvickan jag var på gyn akuten igår och dom såg något som var 3 mm som det ska men efter det har det kommit mer blod så jag är rädd att första embryot släppte på lördagen och det andra igår :0(

  • The75

    Tack för alla värmande ord och tankar jag hoppas så ni har rätt :0)

  • The75

    Hej
    Kan någon hjälpa mej? Igår fick jag ta ett nytt hcg prov och nu har jag fått resultatet 1190 det har alltså stigit sedan i fredags men inte mycket alls då hade jag 946 läk på gyn akuten sa att stegringen är olika från graviditet och olika för olika kvinnor ska jag vara glad att det stiger eller orolig att det stiget för lite? Förvirrad ;0)

  • The75

    Hej
    Fick svar från Jelena och hon tror att jag fortf är gravid vilket jag har lite svårt att ta in med tanke på att jag blöder så mycket som jag gör???
    Ja ja vi får väl se på vul 24 juli då borde dom kunna se och avgöra om det finns något där och om det är normalt.

Svar på tråden AVA klinik i Riga