• The75

    AVA klinik i Riga

    Zakynthos när jag var gravid med sonen tog jag utrogesten till vecka 14 så du kommer behöva mer! Vart bor du? Jag har utrogest hemma som jag inte anv för jag tar lutius istället nu!

  • The75

    Cissi 8101 jag tar Lutinus och om du tar dom ska man ta 3 om dagen om det inte är så att du tar utrogest oxå.
    Jag tycker om var smidigare än utrogest bollarna som jag fick ta 3 st av 2 gånger om dagen + Crinone som verkligen var kladdiga.

  • The75

    Ahm66 grattis till dej oxå :0)

    Nu har jag fått tid för FET 28 juni så här går det fort ;0)
    Jag hade tänkt mej en kryssning "mini semester" borta från familjen tyvärr blev den lite längre än planerat efter som enda tiden den 28 var 10:30 och då har båten inte ens kommit in så nu blir det en extra natt på hotel i Riga istället men då har jag tid att gå runt på stan ordentligt och kolla på affärer själv utan man och barn :0)

  • The75

    Zakynthos så länge du medelar kliniken vilka vaggisar du tar så gör dom ett nedtrappnings schema efter dom,jag hade Crinone sist plus utrogest och det var inga problem :0)

  • The75

    Zakynthos jag började trappa ner utrogest först sedan slutade jag med Crinone på morgonen och tog bara på kvällen sedan efter 4-6 dagar tog jag även bort den hela nedtrappningen tog nog lång tid och kortisonen var det som tog längst tid :0)

  • The75

    Hej
    Jag har precis kommit hem från Riga och en av förklaringarna till att dom Inte svarar så snabbt kan vara att Nadia är på semester och Jelena jobbar med gipsad arm.

    Allt gick bra och nu ruvar jag igen, hoppas dom små väljer att stanna denna gång :0)

  • The75

    Zakynthos har du kollat din skräp i mailen jag vet flera som haft problem och då har mail från Ava hämtat där istället för inboxen!

    Angånde Crinone så tog jag förra gången två st morgon +kväll + 4 utrogest

  • The75

    Zakynthos var det 2 små därinne grattis :0) jag tror Nadia vill att du gör ett nytt vul om 3 veckor för att se om det fortf är två kan du inte vända dej till MVC och säg som det är att du gjort ÄD och din klinik vill att du ska göra vul om 3 veckor för att det på första vul visade sig vara tvillingar :0)
    Jag gick hos läkaren på MVC och gjorde extra vul för jag blödde i början av min graviditet men jag gick på Mamamia och dom är privata och det känns som dom privata är mer samarbeta villiga när det gäller sånt!

  • The75

    Trevlig resa Sissan :0)

    Zakynthos nej jag har inte tvillingar "bara" en ÄD kille på snart 1 år :0)

    Själv har jag "tjuvtestat" idag och fick plus så imorgon väntar blodprov :0)

    När jag trappade ner progynon fick jag ta 1mg under en period

Svar på tråden AVA klinik i Riga