• The75

    AVA klinik i Riga

    Mammsen2010 ok då brukar man säga att man gör ÄD och inte Ivf det var det som gjorde mej förvirrad ;0) Ivf gör man med egna ägg och ÄD med donerade men det är som du själv säger svårt med alla förkortningar

  • The75

    Ynklan jag lider med dej jag har varit med om samma sak och vet hur jobbigt det kan vara, ta den tid du behöver var ledsen och gråt så mycket du behöver :0(

  • The75

    Hej
    Litenbus jag vet att det fanns en tjej här på någon av ÄD trådarna som var adopterade från Thailand tror jag det var och hon gjorde ÄD i Thailand och blev gravid om jag inte minns fel så det skulle kunna vara ett alternativ att göra ÄD i något asiatiskt land nackdelen kan ju vara att det är långt bort och dyrt att resa till.

  • The75

    Hej
    Kvickna man behöver inte åka på något samtal innan vi gjorde inte det men en del tycker det känns tryggt men vi är alla olika.
    Det gick smidigt att maila, faxa och skicka papper med vanlig post med kliniken.

  • The75

    Kvickna man behöver inte ha någon psykolog kontakt innan till Riga :0)
    Huruvida du ska göra ett nytt IVF eller ÄD är något som ni måste prata ihop er om det måste kännas rätt, rätt att ge det en sista chans eller rätt att gå vidare.

  • The75

    Hej
    Ja det tycks ju alltid vara minst 1 Tim väntetid när man väl är på plats på kliniken och jag funderade ett tag på om det beror på att dom tinnar upp embryona först när man kommer på plats men det kan dom väl inte heller! Någon som vet hur lång tid upptinningen tar?

Svar på tråden AVA klinik i Riga