• leia83

    AVA klinik i Riga

    Lägger till mig då....även om jag brukar vara lite anti listor

    På gång:
     
    Leia83 FET 13/5 (ca)
    LinaEm prel ET 29 april 
    IVFdagar prel ET 23/4 (det blir ett påskägg!)
    Bollan FET 19/5 
    MrsCelan ET 30/5 
    Tistel Preliminärt ET 30/5
    Pysseltomten, ET 31/5
    Siv77 ET 30/5

    Ruvare: 
    Anna1967 FET 13/4

    Gravid:
    Akkie77 DET 4/10, en bebis BF 110623
    Tea75 FET 10/11 + 26/11 BF 110721 snitt Pojke 
    Memeja DET 6 dec +20/12 Tvillingar Pojke och Flicka  BF 110825
    Nidra FET 21/1 +31/1 tvillingar
    Hinos ET 19/2 BF 111112
    Chockad ET 2/3 BF Tvillingar 2011-11-17 

  • leia83

    Letar som en galning efter någon som vill ta prover på mig och min livmodertapp inför besöket i riga i maj. Har ringt 5 olika men får nej varje gång. Dom vill inte hjälpa mig inför en utlands behandling. Vad sjutton skall jag göra? Min ivf klinik tar inte sådana prover. Börjar ju bli lite panik nu. Jag bor i Malmö någon som har tips?

  • leia83

    Blir så j***la trött!! Efter att äntligen ha fått tag i en barnmorska som kan tänka sig att ta mina prover på cervix så stöter jag på problem igen. Tror ni inte att barnmorskan ringde och avbokade på min tel svarare idag!!! Jo visst gjorde hon det. Vad sjutton gör jag nu? Det är redan tajt om tid. USH vad arg jag blir.!!!

  • leia83
    lyckligtlottad1982 skrev 2011-04-27 19:33:54 följande:
    Men hjälp!! Sjuuukt tröttsamt, du  som kämpat så för att hitta en läkare. När är det dags för ev insättning?

    Vad hade hon för anledning att avboka? 
    Vi ska vara där 13 maj. Hon angav ingen anledning, sa bara att hon tyvärr måste avboka vår tid i morgon....vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Mina hot förra gången hjälpte uppenbarligen bara en liten stund.
  • leia83

    Ivf dagar: Tack før ditt engagemang.
    Jag jobbar nu dessutom så kan inte sitta och ringa runt speciellt mycket. Får ta tag i det ordentligt i morron, men ska børja med att ringa och skælla ut barnmorskan på vårdcentralen

  • leia83

    Nej hon sa inte det men jag ringde henne idag och sa till henne att jag helt ärligt inte fattar var problemet ligger. Jag skall ha en tid för dessa tester, jag bryr mig inte om till vem det är men annars kommer jag gå vidare med detta. Hon var lika tveksam denna gången som förra och jag kan ärligt talat inte alls förstå varför det är problem? Tror dom att man automatiskt har fått HIV om man behandlas utomlands eller vad? 
    I alla fall fick jag en tid på måndag och jag sa till henne rakt ut att om hon avbokar denna så kommer jag ringa nödvändiga instanser för att dom vägrat mig vård! 
    Suverän start på relationen mig och henne emellan tycker ni inte?  känns som jag får hitta någon annan i fortsättningen, hon var inte glad när vi lade på luren...hi hi ..
     

  • leia83
    Pysseltomten skrev 2011-04-28 15:02:10 följande:
    Måste bara fråga.. de tester som görs i samband med behandling före/under tiden/efter och som inte görs på AVA kliniken. Gör ni alla de på ett offentligt sjukhus via landsting eller privat?

    Ivfdagar -lycka till med ruvandet av dina påskägg och hela 6till frysen!
    De prover jag kan tar jag privat på vår gamla ivf klinik. De offentliga vårdinrättningarna vill inte gärna röra vid en när man ska utomlands....konstigt men sant
  • leia83
    MrsCecilia skrev 2011-04-28 17:15:34 följande:
    Jag jagade med ljus och lykta efter någon som kunde skriva ut recept och göra VUL och plötsligt så kunde vår gamla IVF klinik ställa upp. Otroligt bra, men vi får betala rejält för VUL. Jag har en backup privat klinik som jag hoppas kan ta blodproven sen om inte IVF kliniken vill.

    Ja, varför är det så? Varför behandlas vi som pestsmittade? Vad är det som är konstigt med oss? Ingen borde väl vara mer välutredda än oss? 
    ja det kan man verkligen undra. 
    Men så är det för oss som inte kan få barn själv, vi skall betala ockser priser för det som är självklart för andra och vi ska bli ifrågasatta. jag blir så besviken när jag tänker på det. Jag får betala 700kr för varje vul...just på grund av att ingen offentlig vård vill ta i mig med tång...
  • leia83

    Hinos: Vad skönt att ni har kommit fram till ett beslut som känns bra för er. Önskar lycka till.

Svar på tråden AVA klinik i Riga