• leia83

    AVA klinik i Riga

    lyckligtlottad1982 skrev 2011-04-08 22:42:03 följande:
    Angående det här med TSH och sköldskörteln. Jag har TSH som är något förhöjt, inom referensramen men för högt när man vill vara gravid. Någon som vet vad det egentligen innebär? Ökad missfallsrisk har jag förstått, men vafrör?

    Om någon har möjlighet att svara blir jag glad! ::) 
    Det har ju med din hormon balans att gøra. SKøldkørteln producerar viktiga hormoner som påverkar hela din metabolism. Om någon lænk felar blir det en obalans i dina hormoner och det ær inte bra før en liten ræka i magen. Lætt beskrivet ær det så.
    Exakt varfør det økar missfalls risken kan jag inte svara på och vet faktiskt inte om en lækare kan det heller men det ær i alla fall høgst ønskvært att man får TSH, T4 och T3 inom normal nivån innan man blir gravid.
    Man ær också tvungen (viktigt) att mæta dessa hormoner direkt nær man blivit gravid och sedan tætt under hela graviditeten, då kan dom pendla kraftigt och man kan behøva ændra i sin medicinering.
    Hoppas jag gjort dig lite klokare
  • leia83

    Pysseltomten: Vårt ær framflyttat till d 13 maj ....tyværr missar vi varandra

  • leia83

    Jag känner mig lite orolig. Har gått på trionetta i tre veckor, har blött sedan dag 2 på dom. Brunt blod. De senaste två dagarna har jag blött rätt rikligt men fortfarande brunt. Kan det påverka behandlingen???
    Ska på vul d 18 april för att se att allt ser fint ut. Någon som har erfrenhet av detta?? 

  • leia83

    Ingen som planerar att åka till riga d 13/5?? hade varit trevligt att käka lunch eller så ihop. Kommer åka dit helt ensam....

  • leia83

    Om embryona inte överlever upptiningen...då betalar man väl inte kliniken??? Jag hoppas verkligen inte det för vi kommer åka till EGV i så fall för donerade embryo. 

  • leia83
    LinaEm skrev 2011-04-16 10:46:20 följande:
    MrsCelan: Jo, det hade varit jättekul att träffa alla som är samtidigt i Riga! Men vi åker redan veckan efter påsk, så missar träff i slutet av maj...

    Jag har börjat få färgade flytningar och är jätteorolig att det ska börja tokblöda och slemhinnan ska blöda ut innan vi kommer till Riga för ET...  
    det behöver ju inte alls vara från livmodern. Kan vara innifrån slidan, slemhinnan blir skör av alla hormoner. Om du är orolig så kontakta din gyn för ett vul. 

    Hur funkar det med fet? Om embryona inte överlever upptiningen, då betalar man väl inget eller hur är det? 
  • leia83

    Jag vaknade med ett ryck inatt vid 3, märkte att jag hade gråtit i sömnen och hade bilden av en bebis på näthinnan. Ibland känns allt bara hopplöst, som att det aldrig blir vår tur.  Är egentligen livrädd inför Fet nu i maj, orkar vi ett bakslag till? klarar vår relation det? kommer våra själar gå sönder fullständigt?

  • leia83
    betty76 skrev 2011-04-16 11:48:23 följande:
    Undrar även om något fått äggdonation i sverige och hur lång tid ni fick vänta på det? Vi har ett gratis försök,men funderar ändå att söka utomlands,verkar gå fortare där.
    Det är rätt lång väntetid i sverige. Räkna med minst 2 år vad jag har förstått. Vi har inte rätt till hjälp i sverige därför har vi sökt oss till riga. Ni kan ju alltid testa i riga undertiden ni står i kö i sverige. Har ni tur slipper ni använda ert försök här sen
    Det är ingen kö alls på AVA och EGV 
  • leia83
    lyckligtlottad1982 skrev 2011-04-16 16:37:36 följande:
    Men kära vän. En stor tröstkram till dig! 
    tack gumman. Det händer tyvärr allt oftare. Lyckas tränga bort det på dagen för det mesta, men på natten kommer det med buller och bång och det känns som jag ska gå under av sorg
  • leia83
    WildaMathilda skrev 2011-04-19 10:43:46 följande:
    Tjohoooo! Idag åker vi! Står och packar och det pirrar i magen.
    Säger Glad Påsk till alla och hoppas att påskharen ger alla små guldägg!  Solig
     
    kram
    lycka till, Nu hoppas vi på massor av fina ägg till er.
Svar på tråden AVA klinik i Riga