• The75

    AVA klinik i Riga

    Memaja hi hi tur att vi har humor vi här på tråden :0)
    Vi valde att inte göra nupp/Kub test dels för att donatorn var ung och dels för att jag inte vill utsätta mej/oss för att behöva ta beslut av den sorten.

  • The75

    Hej
    Leia83 förra gången gjorde jag som du och testa tidigare min man fyllde år och jag tänkte att det skulle vara roligt att kunna ge honom ett positivt gravtest i födelsedags present,dålig ide kan jag säga. . . istället var jag ledsen och grät halva dagen :O(  men på TD 2 när jag gett upp allt hop visade den ett stort fint +

    Så denna gång hade jag is i magen och testade först dagen efter TD 2 för att slippa berg och dalbanan!
    och fick ett Gravid +3 veckor på en gång.


    Fröken Bus Känner igen mej i de du skriver förra gången när jag fick MF och allt kändes natt svart,kändes det på något sätt betryggande att läsa om dom som lyckats och faktiskt vara gravida och fick barn  :O) det fanns hopp om en ljusare framtid.Vi väntade 2 vanliga mens innan vi satt igång igen (mitt första ET 17 juli och FET 10 nov)

  • The75

    Leia83 håll ut inget är skrivet i sten än som man brukar säga och symtomer kommer och går även för mej vissa dagar känner jag mej inte de minsta gravid och sen oj oj :0)

  • The75

    Igor så skönt och kul att äntligen få träffa plutten :0)

  • The75

    Ger aldig upp: Du behöver inte åka dit om du inte vill vissa gör det andra inte,jag gjorde det inte! jag skicka mina provsvar osv det finns ett fråga formulär du kan fylla i och skicka
    Om du vill få svar fort maila någon av kordinatorerna Nadia eller Jelena deras mailaddress finns på hemsidan,när alla papper är skickade och påskrivna börjar dom leta efter en lämplig donator.
    Om du inte åker ditt på ett första besök behöver du en läkare här hemma som är villig att skriva ut medicinen du behöver och som även kan kolla dina slemhinnor innan ET


    Betala gör du när du kommer ditt antingen med kort eller så får du en räkning med dej/er hem.

  • The75

    Hej
    Memaja sorry men vissa saker blir inte bättre för att man är i vecka 13 humöret tex jag är minst lika arg och gråtmild nu som då fast jag är i vecka 17 hi hi

    Men jag firar lite idag för idag är första dagen utan vaggisar mitt nedtrappande började 14 jan och igår kväll tog jag min sista vaggis jippi nu är det bara kortison en dag till vilken lättnad kan jag säga :0))

  • The75

    Hej Rickard
    Jag gjorde FET 10 nov och började trappa ner 14 jan först progyron sen sakta sakta progesteronet och nu sist kortisonet.
    Det är så skönt att slippa all medicin :0)

  • The75

    Bollan jag fick minus när jag testade dag 14 och plus dag 16 så det kan hända mvh Tea

Svar på tråden AVA klinik i Riga