• leia83

    AVA klinik i Riga

    Hej
    Vi ska påbörja en äggdonations behandling d 23 juli, då har vi vårt första besök i riga.
    Låter jätte bra det man läser i pres.
    En fråga till er med lite erfarenhet....hur mycket pengar har ni avsatt till bahandling inkulive övriga kostnader och så? Vi ska ansöka om lån men vet inte riktigt hur mycket vi ska ta då. Man vill ju gärna ha till fler försök om det behövs. Annars har man ju extra pengar att handla bebis saker för

  • leia83

    Hinos: Gjorde ni bara ett førsøk då på de 100 000 kr? Det ær jætte mycket ju. Før det kostar ju ca 60,000 før ett førsøk sedan 10.000 per frys førsøk. Vi hade tænkt låna 150.000 och hade hoppats att det kunde ta oss en bit

  • leia83

    vi kommer ta båten från stockholm, mycket billigare än flyg. Då åker vi dit över dagen bara och tar tåget till och från stockholm.
    Men hur blir det om donatorn bara får jätte få ägg eller inga bra ägg alls? Då har man ju sumpat en massa pengar ? eller reglerar dom det så det blir rättvist?
    Det bästa är väl att använda en ung kvinna som redan har egna barn? eller hur har ni resonerat?

  • leia83

    Till mig sa dom ingenting om frys kostnader....hmmm? bara vad ett försök kostade och sedan vad det kostade med frys försök. Hade tänkt att min klinik i svergige skall få skriva ut medicinerna till mig. Ska ringa dom i morgon och höra om dom kan tänka sig att hjälpa till med sådannt.

  • leia83

    nu børjar det nærma sig rø vårt førsta møte med kliniken. Ær det något speciellt vi ska tænka på? Vad ska man fråga osv?

  • leia83

    Nu är vi hemkomna från riga, det känns verkligen jätte bra. Läkaren var super och nu väntar vi på ett förslag på donator. Vi ska komma igång här i mitteln på augiusti, så i början på september är jag förhoppningsvis ruvare

  • leia83

    En sak undrar jag bara, ær det vanligt att lækaren kænner igenom ens brøst vid en førsta undersøkning. Han frågade om jag varit på mammografi och undrade om han skulle kænna igenom dom..det har jag aldrig varit med om tidigare, ær det vanligt?
    Men det kænns i alla fall jætte bra att ha den kliniken, dom verkar super duktiga och vår lækare var ødmjuk och riktigt lyhørd før våra frågor

  • leia83

    Igor: UNDERBART!!!! GRATTIS GRATTIS!!  Wow vad glad jag blir før er skull. Hjärta

  • leia83

    Hur har ni gjort med bestællning av biljetter? Vi har fått preliminært datum før inførande den 24 september. Nær vågar man boka flyg till riga? Finns det øver huvud taget biljetter till hyfsade priser några dagar innan avfærd?

  • leia83

    ok, så vi vågar boka biljetter redan nu til september då menar du? Kanske får vänta ytterligare i alla fall fram tills vi har startat med hormonerna?
    Vet ni något flygbolag som är hyfsat billigt till riga? Orkar nog inte ta båten en gång till. Dålig mat, obekvämt och massa fulla männsikor...nej tack!

Svar på tråden AVA klinik i Riga