Inlägg från: lova2010 |Visa alla inlägg
  • lova2010

    Gravida i Västerås trakten

    Umm Elias skrev 2010-04-22 12:38:34 följande:
    Idag var första gången jag kunde se min lille i magen sparka utåt ! Har känt sparkar ett tag men inte sett dem utanpå magen, hehe
    Mysigt! Jag har sett mina sparkar utåt i en och en halv vecka, försöker filma dom, men då blir bebis blyg, haha!
    Ibland undrar man vad dom gör därinne? Starka små knyten!! :D
  • lova2010
    Lololo skrev 2010-04-25 19:37:00 följande:
    ska till spec. mödravården på torsdag..nån som vet vad man får göra, ska ja räkna med att få göra ett UL då har ju inte vart på mitt RUL det är en vecka efter.
    jag vet inte, jag gick på spec mvc när jag hade haft problem med en stor blödning... fick iofs göra UL då. vet du inte alls varför du ska dit?
  • lova2010
    MadeByUs skrev 2010-04-25 20:27:16 följande:
    Oj var ett tag sedan jag var in och skrev något ser jag :) Jag väntar vårt andra barn med BF 12 okt...ska på UL den 10 maj så då får vi se om datumet ändrar sig... Bor i Irsta. Vårt första barn, en dotter är idag 1 år och 9 månader. Lololo: Var det du som hade bokat tid i Linköping? Är det Crocus ni ska till? Vi var nämligen där förra gången för ett 3D/4D UL samt könsbestämning. Verkligen ett jätte bra ställe!!!
    har hört mycket gott om crocus, men vi kör sibyllekliniken, vi vil ju bara veta könet ;)
  • lova2010

    Jo, jag kan börja så kan vi sammanställa sen!

    Lova2010 - BF 2 september - Första barnet - Rudbecksparken

  • lova2010

    åh, imorgon är det äntligen dags för köns-ul i stockholm, men vi fick en förtitt i lördags. jag har ju haft sammandragningar i ca två veckor, och i lördags var dom inte speciellt behgaliga, så vi bestämde oss för att åka upp och kolla. allt såg fint ut som vanligt, livmdoertappen var inte påverkad. läkaren klantade sig lite dock när han gjorde ultraljud, för bebisen låg lite roligt med rumpan, och jag utbrister
    " men GUD, man ser ju könet...tjejdelen!!" och pekar på skärmen. läkaren blir lite tyst och harklar sig och säger bara att allt ser normalt ut, men bekräftar inte ;) sambon såg också...det måste ha vart en liten snippa, det var som två  små vita apelsinlyftor med ett mörkare streck emellan...
    så nu längtar jag ÄNNU mer tills imorgon, hihi :)

  • lova2010
    Memmal skrev 2010-04-26 11:47:25 följande:
    Här börjar magen bli väldigt tung och ivägen, är nu i vecka 28. Jag klippte tånaglarna igår och det var inte lätt, blir nog ingen mera gång innan bebisen är ute :)
    hihi ;) du får be din kille om assistans ;)
  • lova2010
    Svampp skrev 2010-04-27 08:49:44 följande:
    Hej allihop! Jag är beräknad med mitt första barn till 15 augusti och bor i Kvicksund. I listan, är det vart man bor som man ska skriva på slutet eller vart man har sin BM? Jag har en fråga till er som går på Gryta! Vilken barnmorska har ni och vad tycker ni om den ni har? Jag går på Hemdal nu men är inte alls nöjd med vare sig barnmorska eller läkare så jag tänkte att jag ska byta till Gryta där jag iaf haft kontakt med en jättebra läkare via jobbet. Men skulle kännas bra att veta om nån haft kontakt med bra barnmorska också eftersom det känns mest viktigt just nu!
    Jag har kontakt med Gun Maj Hellman på Gryta,hon är verkligen super, jätteproffsig, försiktig och mån om en :) Nu är hon sjukskriven i tre veckor, men sen är hon tillbaka :)
  • lova2010
    Svampp skrev 2010-04-27 08:55:30 följande:
    Aha, vad bra! Hoppas hon är tillbaka om tre veckor då iaf!
    Ja jag ska träffa den andra barnmorskan en gång medan hon är sjukskriven, så jag kan ju säga hur hon är också sen ;)
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten