• MigLin

    Gravida i Västerås trakten

    Supertrevligt att träffa er! Tror säkert att några av oss kommer springa på varandra på förlossningen, eller ja.. springa var väl att ta i men men Glad

  • MigLin
    mjuik skrev 2010-08-20 11:35:55 följande:
    Jag kan bara hålla med, det var trevligt att träffa er =)
    Mjuik, ville bara kolla med dig, när vi sågs så berättade du att du hade haft samma BM som mig men att du bytte.. är lite nyfiken på att höra hur du upplevde henne? Och varför du bytte?  Jag blev lite besviken sist jag var där nämligen.. frågade bl.a om hon kunde känna hur bebisen låg men då svarade hon bara lite morskt att "nej det kollar vi inte förrän v.35".. och sen var det inge mer prat om det...  Lite sent kan jag tycka, när har er andras BM börjat känna?
  • MigLin
    mjuik skrev 2010-08-23 18:57:34 följande:
    Jag tyckte att hon var lite väl....torr. Opersonlig. Det kändes lite som att prata med en myndighet, att jag inte var mig själv utan mera formell. Jag gillade inte det alls, det kändes inte bra.
    Jag tycker att hon jag har nu är mycket bättre.

    Jag frågade förrförra gången det gick att känna hur den låg och hon kände efter. Hon sa att de inte brukar känna förrän vid vecka 35 för det är då det är viktigt att den ligger rätt. Men hon kände efter ändå och det gjorde hon sist jag var där också, utan att jag frågade.
    Hon sa att det inte är viktigt att den ligger rätt redan nu men eftersom det är roligt att veta så kollade hon ändå.
    Ja jag har också upplevt henne så, så det var därför jag ville kolla lite med dig. Den du har nu hade vi i somras då min BM hade semester, och henne gillade vi! Vet inte om det är värt att byta nu dock.. är ju inte så långt kvar.

    Ja jag tycker också att det vore skoj att få veta hur den ligger, även om det är viktigare längre fram.. men tycker det känns som jag har en fot under höger revben just nu.. haha.. ett jäkla tryck är det i allafall så försöker trycka ned den lite men då buffar den bara tillbaks Flört
  • MigLin
    Umm Elias skrev 2010-08-24 12:55:01 följande:
    aaa, vi fick en underbar liten flicka i torsdags Har inte orkat in här o skriva så mkt men hon vägde 3625 g och är 50 cm.. Åkte hem fr bb i lördags Kan lägga in min förlossningsberättelse sen om ngn är intresserad
    Stort grattis!! Hoppas allt har gått bra! Lägg gärna upp berättelsen, alltid lika spännande att läsa Glad
  • MigLin

    Nej jag förstår inte heller varför hon var så himla bestämd och inte ville känna hur den ligger Rynkar på näsan

    Skall dit igen nästa vecka och då är jag i v.34..... proppsar hon då på att vänta ytterligare en vecka så kommer jag nog surna till skulle jag tro... Demon

    Var föresten på bildvisningen av Förlossningen, BB och 69:an igår och den var helt ok. Lite kul att se bilder på hur rummen ser ut osv. men lärde mig inget nytt i övrigt.

  • MigLin
    lova2010 skrev 2010-08-26 20:37:30 följande:

    Hej!
    var in i natt och blev inskriven, öppen 3-4 cm.
    har vart hemma under dagen nu och sovit, jäklar vilka tabltter jag fick, ahha. kroppen jobbar på br härhemma, snart dags att åka upp igen! :)


    Åhhh spännande!! Skrattande Stort lycka till nu!! Kram kram
  • MigLin
    Svampp skrev 2010-08-29 22:10:19 följande:
    I onsdags föddes vår lilla dotter i Eskilstuna efter en lång och intensiv men väldigt bra förlossning. Hon passade inte i namnet vi tänkt så hon är fortfarande utan namn :) Allt är kanon med hela familjen och det är så himla fantastiskt hur kär man kan bli i sin dotter, till och med utan nästan någon sömn på en hel vecka ;) Hon vägde 3250 g och var 50 cm lång så hon var rätt pluttig trots att hon kom 10 dagar över tiden. Och hon blir bara vackrare för var dag som går... Ni som har den här tiden framför er har verkligen något att se fram emot!
    Åhhh vad mysigt !! Stort grattis till er! Ser fram emot förlossningsberättelsen Glad
  • MigLin

    Hur mår ni tjejer?
    Här är det bara fint, har 2 veckors jobb kvar innan jag går hem och förbereder mig Glad
    Det sägs ju att bebisen skall lugna ned sig nu då det börjar bli lite trångt, men min lilla har aldrig sparkat så mycket som just nu, herre jisses vad den bökar runt hela tiden! Lever loppan där inne och får in några riktigt schyssta sparkar på revbenen i mellanåt så man håller på och hoppar av stolen här på jobbet Glad

  • MigLin
    lova2010 skrev 2010-08-31 21:45:52 följande:
    vår dotter föddes i fredags, en vecka innan RUl, men exakt på det datum jag gått efter, hihi=) 2816 gr och 49 cm lång var hon :)
    var öppen 5 cm när vi blev inskrivna, hade gjort en koll på morgonen och då var jag öppen 3 cm, men så trött, så jag fick åka hem med bricanyl -skönt!
    allt blev precis som jag hoppas, tog inte epidural, och behövde bara lustgas mellan 9-10 cm! =)
    badade badkar större delen av tiden hemma och sen på förlossningen med, det var underbart. utksrivna idag, personalen på förlossning och BB har vart underbara =)
    nu ska vi landa, man går på spänn hela tiden...!
    Stort grattis! Härligt att allt gick bra och att ni nu är hemma! Vi får planera in en dejt sen alla mammor med våra småttingar, spännande! Glad
  • MigLin
    pyttet skrev 2010-09-01 08:50:15 följande:
    Härligt att det inte är så långt kvar tills du får vila och ta igen dig MigLin. Jag gör första dagen på havandeskapspenning idag. Kommer ta ut två dagar i veckan fram till bf. Sista veckan tar jag dock ledigt hela. Så om någon av er är inne i stan och vill komma förbi på en fika en torsdag eller fredag de närmsta veckorna säg bara till!

    Det har varit väldigt livat här med fram till för ca en-två veckor sedan. Nu är det mest buffar, rullningar och fötter som tar spjärn. Inte så mycket sparkar. Just under de senaste två veckorna har det också kännts som lill*n växt till sig ordentligt så det börjar bli ont om plats.

    Inga förvärkar, men sammandragningar hela tiden och lite "mensvärk" igår kväll. Jag går in i vecka 37 på torsdag, och jag hoppas att vi inte går tiden ut, men som ByUs sa: bara för det kommer vi säkert gå över... :(

    När packade ni/kommer ni att packa förlossningsväskan? och vad tar ni med er?
    Skönt att du fått havandeskapspenning, speciellt om du har mycket sammandragningar nu.
    Jag har inte tänkt så mycket på packningen ännu, men har ju lite längre tid kvar så det hinner jag nog göra när jag gått hem sen Glad
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten