• Anna76

    Gravida i Västerås trakten

    mjuik:
    På Emmaljunga kan det vara upp till 10 veckors leveranstid... De kör tydligen sin produktion så att det är en färg i veckan. Om det finns kvar av föregående produktion så går det fort, men om den färgen som ni vill ha är slut, kan det ta tid. Hoppas på tur.

  • Anna76

    Kul att ni diskuterar sjalar! Jag är jättesugen på en, men mannen vägrar att vira in sig i en sån... Nu är det ju några veckor kvar, men jag skulle vilja ha en trikåsjal som man kan ha för att få händerna fria till annat. Jag har lite dålig koll, bara, var in och lästa på www.sjalbarn.se där verkar det finnas en del matnyttigt. 

    Apropå vagn, är jag den enda som inte vill ha svart?? Förvånad Tycker det känns mörkt och trist.. Hade helst köpt en ljus vagn, typ den vita krokopräglade Emmaljungan.. Men när vi provkörde fastnade vi för Teutonia och de hade tyvärr bara mörka tyger. Till sist blev det en brun vagn med ljust tyg inuti.  

  • Anna76
    Memmal skrev 2010-06-09 22:03:22 följande:
    Det är inte svårt att virka mormorsrutor, jag lärde mig virka förra sommaren och nu är jag nästan helt fast, har hel hög med saker som ska virkas så småningom :)
    Hur sätter du ihop rutorna? Jag har virkat rutor till en babyfilt att ha i vagnen, men har inte hitttat nån bra beskrivning på hur man får ihop dem sen... Har iofs bara gjort hälften av rutorna än, men det kan vara bra att var förberedd
  • Anna76

    lova2010: Jag har också fått yrsel några gånger. Det är tydligen ganska vanligt och hänger ihop med att man får blodtrycksfall. Ta djupa andetag långsamt genom näsan, så släpper det, alternativt kan du lägga dig ner eller sätta huvudet mellan knäna (på huk).

  • Anna76
    lova2010 skrev 2010-06-14 10:31:08 följande:
    åh okej...mitt blodtryck har gått ner ganksa mycket sen jag blev gravid också, så det stämmer säkert, coh sen motionerar jag ju ganska mycket.ska pröva att andas genom näsan!

    är allt bra med dig och bebisen ? :)
    Jaa, det är det! Jag mår jättebra och det är full fart inne i magen också
  • Anna76

    Jag hade S/F 29,5 i v.29. Ska till BM nästa vecka för ny koll. jag har legat på samma S/F som antal veckor båda gångerna (lite över).
    Om inte BM har reagerat tror jag inte att du ska oroa dig!

  • Anna76
    mjuik skrev 2010-06-22 21:42:40 följande:
    Jag ska till bm på torsdag och mäta magen för första gången då. Är i vecka 24.
    Har noll koll på vad man ska ha eller vad som är normalt. Men jag tänker att sålänge bm är nöjd så är jag det.
    Barnmorskan kommer att förklara och visa dig kurvan. Första mätningen säger inte så mycket, det blir mer "kurva" allt eftersom tiden går.
  • Anna76

    Värmen kan också påverka. Brorsans tjej ringde och kollade när hennes liten var väldigt lugn, då sa BM att hon skulle ta en kall dusch... Det funkade, för det började röra sig med en gång

  • Anna76

    Haha, ja, det är ju helt otroligt. Jag älskar ju värmen annars, men i sommar vete tusan... 'Det återstår att se.

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten