Inlägg från: Mirre10 |Visa alla inlägg
  • Mirre10

    Gravida i Västerås trakten

    Åh va drygt med feber på en så liten.

    Har ni haft en trevlig helg?
    Vi har precis kommit hem från hela släkten .. Farmor fyllde år :) man har inte sin bebis mycket när man är där jan man säga :) haha alla vill hålla ! Men de är skoj!

  • Mirre10

    Åh ja tycker de är läskigt att ta ut Julia när deär så här kallt . Hur klär ni era små?

  • Mirre10

    Okej à ja är nog lite orolig i onödan. Ja har också overall å filt i åkpåse. Men de är när lilla näsan blir röd å kall ja blir orolig haha. Men min näsa blir ju också kall å de går ju bra :P
    Man skulle börja bry sig lika mycket om sig själv ..
    Har hört att bebisarna oftare blir förkylda för man klätt dom för mycket

  • Mirre10

    Åh ja måste också boka in babysim de har ja helt glömt . Hoppas de inte ät fullt överallt. :)
    Med oss är de också bra förutom att vår panna till huset krånglat så inatt va huset iskallt . Nu har vi fått ordning på de iaf.
    Börjar känna lite stress inför julafton då vi ska vara hos oss o ja inte hunnit göra mycket mer än julgodis idag :) men vi har knytis som tur är!

    Julia har börjat krångla när hon äter på dagarna , inte på natten. Ja ammar å hon äter några klunkar sen skriker hon till o så äter lite å släpper tutten å skriker lite . Skit drygt. De är som att hon är hungrig men hon blir arg på tutten. De finns massa mjölk så de borde inte va de. Någon som vart me om samma ?

  • Mirre10

    Oj va sjukt pyttet att de händer då samtidigt mör våra flickor är så lika gamla :p skönt ändå å höra att de kanske är vanligt . Ja har exakt samma taktik med nappen haha.

    Man blir lite sugen å sluta amma när man hör din berättelse svampp :) ja ska kämpa lite till men en dag när ja va för trött att orka hålla på så fick hon ersättning. Men som du sa också så funkar de att amma på natten .

    Hur gör ni som ger ersättning rent praktiskt tex på natten eller när ni ska iväg?

  • Mirre10

    Hur går de för er mjuik? Har ni fått flytta hem? Hur mår lillan ?

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten