Inlägg från: Blåsbobacke |Visa alla inlägg
  • Blåsbobacke

    Gravida i Västerås trakten

    Jag väntar vårat andra barn, Storebror är nu 1år och 10månader. Är nu idag vecka 18+6 och har beräknad födsel den 14 september. Storebror kom på beräknad dag så jag hoppas jag inte ska behöva gå över ngt den hör gången heller.


    Vi bor i ett parhus på Norra Gryta.
  • Blåsbobacke
    lova2010 skrev 2010-04-20 11:28:11 följande:
    Mysigt, vi vill också ut till Gryta sen, men det finns INGET ledigt där just nu när man kikar. Vi är uppväxta därute både jag och sambon, jag tycker det är superbra för barn =)
    Ja, vi trivs jättebra. Flyttade hit från Enköping när lillkillen vad 6 veckor och började renovera lite då. Renovera med en liten rekommenderas inte Försök hitta ngt innan eran kommer om det går, Men annars ta det lungt och vänta ett tag. Allt tar såååå mkt längre tid när man har barn och vill ju helst tillbringa så mkt tid man kan med barnen när de är små.
    Men jag hoppas ni hittar ngt, är det ngn säskild gata eller del av Gryta ni vill till?
  • Blåsbobacke
    Umm Elias skrev 2010-04-20 12:40:21 följande:
    När är din son född? Min är också 1 år o 10 månader !
    Min son är född den 15 juni -08. så han kommer vara ganska precis 2år och 3 månader när nästa tittar ut.
    Var bor ni?
  • Blåsbobacke

    Ojdå, Västerås förlossning..... 


    Jag födde vår första son i Uppsala eftersom vi bodde i Enköping då och skulle det bara vara kortare än de dryga 10 milen det är dit skulle jag aldrig tveka att åka dit igen, även fast jag fich krystvärkar när jag hade 3 mil kvar till Uppsala sist. Underbar personal, Super mottagande och allt kändes så säkert och tryggt.
    Det ända jag bävar för i denna förlossning är just att jag ska föda här i Våsterås. Har inte tidigare hört så många som vart missnöjda men nu känns det inte särskilt bra.
    Jag har fått dispans och går kvar i Enköping hos min gamla Barnmorska och det känns jättebra, och skulle göra nästan vad som helst för att få tillhöra Uppsala Län. Fast lite onödigt kanske att flytta dit bara för en förlossnings skull. 
    Kände redan på UL att stämmningen är en helt annan här än i Uppsala, kanske jag inbillade mig men det kändes trevligare och mordernare i Uppsala.
    Annars trivs vi bra här i Västerås.
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten